Zuzince i Michasiowi 100 lat w dobrobycie 
Sosnowiczanka katar mija a co do bólu głowy ;P ja to wogle zdziwiona byłam, brzuch przy okresie to rozumiem ale głowa?? No ale tak też było! Co bardziej podejrzane... głowa mnie bolała mnie chyba nigdy wcześniej w życiu...chyba już umieram... to znak

Ja z włosami tak odważna jak Ty nie jestem, bo w życiu miałam blond, raz miałam jasny brąz. I na tym kończą się moje ekscesy z włosami... nie licząc fryzur jakie miałam i cięć... bo tak to umiałam mieć z 1 strony do brody a z2 strony do łopatek..itd...
Nastazja no to masz ich z głowy, skoro mieli by Ci popsuć humor to dobrze, że nie przyjdą... swoją drogą, dziwni ludzie.
Inka Ty mnie nie pytaj ile ja mam butów...

Dramat.... sama nie wiem co mam... nie wiem gdzie to ustawić, poukładać. U mamy na strychu 3mam może z 50 par. w domu podobnie. Ale na zimę jak coś już mam

Kilka par Ugg w różnych kolorach i długościach i oficerki Burberry -z czego jestem zadowolona-kolejny dar od siostry. Celebrowałam je z miesiąc hahaha

Jaka ja głupia jestem-szok ale buty kocham!No i spodnie!I torebki! I sukienki!

Powiem Wam, że oczyściłam z małżem atmosferę między nami i kurde jakoś mi lżej .Ostatnie tygodnie były pełne nieporozumień. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej... a jak nie -znów zacznę Go bić dla zasady.

Za to podarłam się z jego siostrą 2gi raz w życiu ale tak mnie smark wpienił, że normalnie ma zakaz wjazdu do mego domu.