• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Mła- tylko, że wczoraj było nas 7 osób- w tym teściowa - ale w sumie co się dziwić, maz kobieta specyficzny sposób bycia, za którym ja również nie przepadam...

Asienka - ja część swojej pracy muszę wykonac na komputerze i jak jestem sam z Bartkiem, to jest bardzo ciezko to zrobić , no, ale mój zbój nie pobawi się sam i no i jego jęczenie nie pozwala się skupić. Nie chcę cię zniechęcić, bo na pewno każdy grosz się przyda i fajnie, że się odezwali z poropozycją, ale może być ciężko...

Inka, Netka- ja bym w przypadku takiego brata , nic mu nie kupiła .

Nocka nasza średnia, dużo kręcenia, jęczenia ehhh

Krzysiu- buziaczki !!!!!:-)

reklama
Milva nie nie muszę coś mu kupić, zapytam konkretnie co mu się przyda, żeby nie było ;))
Asieńka no wstyd mi ;), że czasu brak... a z pracą warto spróbować. Nie dasz rady to podziękujesz im.
Sosnowiczanka po targach zdaj relację co jest teraz na topie!!!
AGAPA czekam zatem na wieści po Twojej wizycie u lekarza i na USG!
Mła z kupami nie pomogę u nas tego problemu brak, jeszcze się nie zdarzyło. No raz jak była jeszcze noworodkiem ale po zmianie mleka było ok. Rzeczywiście pewnie babcia ją czymś dokarmia-może czekoladą?Mój tata to robi z Niną jak nie widzę.
Inka ja nie mogłam spać w ciąży, na początku i pod koniec...Kręciłam się w wyrze bez powodu i miałam wybuchy gorąca...

Wiecie ostatnio fazę mamy z Niną na WSZYSTKIE DZIECI NASZE SĄ-MAJKI JEŻOWSKIEJ... czasami SŁUCHAM TEGO I PŁACZĘ...WZRUSZAM SIĘ...Ninka też lubi tą piosnkę.

Witam:)
Za nami kolejna ładna noc ( chyba musze M czesciej wysyłac na nocną zmaine ;-))

Teraz Alanek sie bawi, a ja czekam na moja siostre która powinna juz byc do opieki tu nad nim i jade:)))))))))))))

Mła a moze nie suszone sliwki tylko swieze? Z hippa są, nie wiem jak Miska ale Alan bardzo lubi, mam nawet zapas w domu, choc nie daję mu juz owoców sloiczkowych... Albo kaszka z suszoną sliwka? Chociaz moj A tego juz nie lubi, ale jak mu daję inną kaszkę to tej dosypuję łyzeczkę.

Pyszczek 100 buziakow dla Krzysia na roczek!!!!!!

Milva wspolczuję tego towarzystwa na roczek Bartusia.
U nasz bedzie to wyglądalo tak ze nasza trójka+ moja siostra i tata (z tym ze tata na 18 idzie do pracy, a o 20 zas przyjdzie na chwile mama(prosto po pracy zas) + moja chrzestna z mężem +chrzetny Alanka. I tyle nie wiem czy tescie przyjdą, mowilam M zeby ich zaprosil na torta, ale nie wiem czy przyjda, szczerze wątpię, zresztą to ich sprawa. Torta zrobi M, moja siostra upiecze sernik do tego kawa i herbata i do domu...

Dzięki za rady. Spróbuję i z jabłkiem i ze śliwkami, bo nie wiem, co ewentualnie hrabina przyjmie ;p

Krzysiu, dużo zdrówka, radości i miłości w woje pierwsze i każde kolejne urodziny! :*

Cake.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Krzysia z okazji roczku:), Sto lat i buziaki

Ah ja już też żyje urodzinami Oli to już za 2 dni!!!!, we wtorek spedzimy je kameralnie-my Ola plus moze teściowie a w weekend najazd gości, juz sie denerwuje.

Mła-ja małej jak ma kłopoty z kupa gotuje kompot ze świeżych śliwek plus jabłka bo suszonych też nie chce-daje jej to do picia plus te rozgotowane owoce jej podaje z odrobina biszkopta bo inaczej nie chce jeść i jak widze że jednego dnia nie zrobiła kupy to staram sie dać jak najwiecej owoców i warzyw nastepnego dnia u nas zawsze działa

Najlepszego dla naszego Roczniaka :-)

U nas dzis rekord! Mlody wstał o 9:45 (tzn ja tez wtedy wstalam). Jego chodzenie spać ok 23 takie ma skutki. Teraz szalejemy w łóżku próbując obudzić M :-)

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry