• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Freiya, nie ma mowy o kaszkach. Jedynie do butli na spanie dosypuję 3 płaskie łyżeczki kaszki ryżowej jabłkowej :(

Edit:

KOTA, PRZECIEŻ TY MASZ DZISIAJ URODZINY! Wszystkiego słodkiego, kochanego i dobrego! :* :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej.

ja mam dzisiaj znowu duzo sprzatania, ale jakos sie zabrac nie moge wrr..
Musze zaraz uspic Fabiana i zabieram sie do roboty..

Krzysiu wielgachne buziaczki dla Ciebie:) To juz roczek. Szok jak to zlecialo:)
No to juz 3 dzieciaczkow roczkowych mamy, teraz to sie zacznie wysyp:)

Kota, dolaczam sie do zyczen - oby ten wyjatkowy dzien minal milo i przyjemnie! Zdrowka i wszelkiej pomyslnosci!
Mla - u nas troche lepiej z jedzeniem... ale to dlatego, ze jestem uparta i cierpliwa... (hahaha....) probowalam juz mnostwo roznych dan i odnalazlam te, ktore w miare smakuja.... A co do wyproznien - tez byly wczesniej kozie bobki, teraz, gdy wiecej je - o niebo lepiej!

Krzysiu Pyszczkowy, wszystkiego, co najlepsze na ten roczek!!!!Duuuuuuuuuuuuużo zdrówka, uśmiechu na buzince i pociechy z rodziców, hihi:-)
Ja już wszystko poszykowałam, teraz odpoczywam przed przyjazdem gości..moja Marysia kończy dzisiaj 3 lata..3 lata o tej porze, już godzinkę była na świecie;-):-) No a także dzisiaj impreza roczkowa Martusi (choć roczek za 5 dni..)

Miłego popołudnia dziewczyny!!!!

Buziaki dla Krzysia wspaniałego!
Niestety nie napiszę nic bo padam na pyszczek...
Młody się buntuje,a Sara zapitala jak mały samochodzik...
Wszędzie pójdzie wszystko ściągnie oczy mam dookoła głowy.
Tak sobie wspaminam,że rok temu o tę porę miałam już regularne skurcze:-D
A 0:50 mała była już na moim brzuchu...
Ale szybko zleciało...
Ściskam:-*

Cześć. Dziś czuję się lepiej, ale to są takie chwilowe polepszenia.

agapa no nareszcie, przecież już miesiąc temu miałaś się zgłosić do lekarza!!! a czemu 200 zł nie możesz na nfz?
jak Mikuś nasz malutki??
No miałam, ale wiesz jak to jest. Musiałam się Mikusiem zająć bo on też chory. Jednak wczoraj ból mnie wykańczał, no może jak to mój P. pow. nie boli aż tak okrutnie, ale ja sobie do głowy już nakładłam że umieram i co z dziećmi itp itd.
Natalce się tu kiedyś śniło że za 5 dni umrę. Obudziła się z płaczem:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry