• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Krzysiu nasz mały mężczyzno Najlepszego :****Zobacz załącznik 518291

Na chwilke wpadłam młody spi,ja tez juz sie klade:/

Kota- zdrowiej nie masz czasu na chorowanie:) Dobrze Q przeszło...Dbaj o Siebie.
Tofika- ja sie nie pojawi @ spróbuj znó za kilka dni;-)

Boże dziewczyny jutro polowkowe przezywam jakby to byla moja pierwsza ciaza:-D

Buzka-jeszcze wpadne rano wam pomarudzic:-)

reklama
Sara- buziaczki i najlepsze życzenia z okazji roczku!!!!!!!!!!:-)

Aleksy- tobie na 11 miesięcy też wszystkiego co najlepsze!!!:tak:

Kota - zdrówka i sto lat!!!

Bartek dziś pospał do 7 - wow!! o tego tylko jedna pobudka na mleko w nocy , potem o 5.30 ...takie nocki , to ja chcę codziennie;-) W końcu słońce się pokazało- ale za to mroźno, ale i tak wolę to niż szarość i deszcz.
Dziś też bez niani , teraz kawka , a potem ogarnę mieszkanie i w papierki muszę siąść, oby Bartek dał coś porobić....

solenizantom roczkowym życzymy z Karolcią 100 lat zabaw i beztroski!!!! Sara Natalka ogromne buziaki:* i ciut spoźnione dla Krzysia (ajjjjj to dla mnie szczególny brzdąc bo miałam przyjemnosć Was poinformować o jego przyjściu na świat:))
A dla Aleksego 11 buziaków z okazji tyle aż juz miesiący:*

wczoraj nasmarowałam po powrocie posta... i co kabel z netu się wypiął(Kamil mi urwał te cypelki i trzyma się na słowo honoru i czasem sam.. wysuwa) no i post poszedł się je..

W piatek wieczorem wyjechalismy z moim K. i Kamilem na pogrzeb do wielkopolski, 4 h jazdy(no bo dziecko w aucie) spędziłam super czas z przyjaciółką, siedzielismy potem do 3 nad ranem i jeszcze do poludnia zanim pojechalismy na pogrzeb, no i dostalismy mega zjebkę od mojej rodziny że po obcych się szlajam zamiast u rodziny spac, no wielkie halo. Dziecko nie jestem mam prawo wybrac. Z załozenia po pogrzebie mielismy wracac i byc w nocy w domu w sobotę, no ale kolejna część rodziny zaprotestowała i wrócilismy do domku w niedzielę koło 18. Mała została z babcią, dzielnie dały radę ja miałam kryzys w sobotę, tęskniłam jak diabli, ciągle patrzałam na foto na tel. Jak mnie zobaczyła rzuciła zabawki uśmiech jak banan i do mnie. Słodkoooo.
Nawet spala mamie do 8.30 nooo nie wiem jakiś prezent dla babci czy co bo mi sypia do 7.30 z reguły najdlużej.
I nauczyła się nowej czynnosci przez 2 dni. wypycha język i gada i wychodzi takie cos gogliii gogliii gogliii. Ma ubaw.
A mnie dopadł ból... zęba myślalam że przejdzie ale ćmi i ćmi, da się przeżyc ale juz na jutro zapisałam się do dentysty bo nie daj teraz puści a wróci w święta itp itd i będzie mała masakra. Więc jutro czeka mnie nieatpliwa przyjemność pozbycia się sporej kasy:(

sergii hm. głupia sytuacja nie zazdroszczę, może będzie Ci łatwiej jak sobie wytlumaczysz że test był przekłamany z powodu tego implantu itp itd. Czasem zresztą tez tak bywa. :*
Btw Gabi myjąca ząbki piękny widok, moja narazie tylo gryzie suchą szczotkę.
Kota sto lat!! i w sytuacji obecnej dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo zdrowia i bezpiecznych spokojnych dalszych miesięcy ciaży.
Phelania a to dziś?????!!!!!!!!!! jejq jesli tak to 3mam kciuki i dawaj znac po badaniu :)
rojku no działajcie z potrójną siłą:) powodzenia w nowym domku będzie bardzo przyjemnie z większą gromadką:)
tofika kciuki zaciśnięte na maxa, daj znac jak sprawdzisz ponownie. Oby oby sie pojawiy II kreseczki:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry,

dziekuje z zyczenia :**

Asienka, Violett, zadne inhalacje nie dzialaja :( ale (odpukac!) dzis juz jest lepiej, jedna dziurka drozna i moge oddychac, w ogole lepiej sie czuje, oby to byl dobry znak.
Powinnam dzis byc w pracy, a ze nikt o ciazy nie wiem, to wyslalam sms, ze biore opieke za Kube, bo jest zaziebiony. Mam nadzieje, ze nikt nie bedzie dzwonil, bo po glosie od razu poznaja kto tak naprawde choruje ;))

Asko, ja czasem sobie mysle, ze o wiele chetniej wynajmowalabym nawet pokoj w hotelu byle nie spac u rodziny, no mimo wszystko jednak ja jestem z tych niezaleznych osob.

Tofika, niecierpliwie czekam na wyniki kolejnego testu, moze wybierz sie na bete albo do ginka, jesli @ nadal sie nie pojawi.

Ostatnio Kuba tak pieknie mi spi w nocy, ze szok, w ogole sie nie budzi, przez co juz przez 3 noce nie bylo cycowania, tylko rano tak w ramach przytulenia sie, pociagnal kilka razy i dosc. Cos czuje, ze konczy sie moja przygoda z karmieniem go piersia, smutno mi jakos, no ale coz, taka kolej rzeczy...

Zobacz załącznik 518323Kota najlepszego wszystkiego ;) spełnienia marzeń a przede wszystkim pociechy z Q i z drugiego malucha, który się w lipcu wykluje ;)))

Dwie królewny dziś kończą roczek ;) Natalka i Sara ;) Buziaki ogromne, dużo zdrówka i dużo zabawek ;)
IMG_1394-800x600.jpg

Aleksemu na 11 miesięcy dużo buziaków od Ninki ;D i cudownego dnia!

Phelania!!!!!!!!!dawaj znać jak po badaniu!
A u nas nudy ;P
Idziemy dziś na spacer o tak!!Piękna pogoda za oknem-zaprasza nas na zewnątrz!

Ostatnia edycja:
buziaczki i dużo kolorowych misiów dla Sary i Natalki na roczek i slodziutkie buziale dla Aleksego
kota dla ciebie tez buziale i spelnienia marzeń
kota jak ja bym chciala miec takwie nocki a co d o cycowania to z jednej strony szkoda ale z drugiej sam sie odzwyczaja i nie będziesz miec problemów z zakończeniem uo
phelania prosze o zdjecia kruszynki z brzuszka po badaniu:P

My Dzis mielismy ciezka noc mała spac poszla o 2 nie moglam jej wogole uśpić ani cyc ani wozek ani noszenie.

Hey.

Sarunia, Natalia moc buziakow z okazji roczku;)
Aleksy usciski dla Ciebie słodziaku:)

Asko u nas Fabian urwal te cypelki w jednym z kabli i tez ciagle net sie rozlacza, ale ja pisze w notatniuku a potem kopiuje:P

Zbieram sie ogarniac i na spacerek bo piekna dzis pogoda:)

Dziewczyny pisalam Wam jakis czas temu o moim psie, no i lekarka stwierdzila ze dopoki sie zalatwia, ma sile chodzic itp to jeszcze jej nie bedziemy usypiac.
Niesty przez ten weekend Perła strasznie podupadla, nie chciala jesc, z tej rany zaczela saczyc jej sie krew, no i wogole ciagle spala:(

Dzwonilam rano do lekarki i powiedziala zeby przyjechac z nia ona ja zbada ale raczej juz nie bedziemy nic z nia robic tylko sie ja uspi:(((

Ja nie potrafie tego zrobic, i wlasnie mama pojechala z bratem... Jejku to jakas masakra. Perła była u nas 13 lat, juz mi jej brakuje. Pozegnalam sie z nia oczywiscie wrazie czego, oczywiscie sie naplakalam.
Ale wiem ze dla niej to najlepsze rozwiazanie:( Tak mi smutn:(

Załączniki

• ee77e1595b.jpg
    ee77e1595b.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Buziaczki dla Krzysia, Sary, Natalii i Aleksego !

Kota
- z okazji urodzin ZDRÓWKA, spokojnej ciąży, rychłej przeprowadzki, spełnienia marzeń !
Żabciu- Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin ! Zdrówka, II kreseczek, samych radości !
Dorotar- GRATULACJE dla Kacperka ! Melke nadal boli głowa ?
Phelania- którego grudnia masz połówkowe ?
Maleństwo- oby ta nocka była lepsza...
Mła- tak jak dziewczyny pisały- starte jabłuszko. U nas chyba po każdym owocowym słoiczku zaraz pojawia sie kupka
Netka- my też spadamy na spacerek bo pięknie dziś !

Wczoraj gościliśmy u nas Netkę z rodzinką. Przesympatyczna zgrana trójeczka ! Ninka jest śliczna i kochana. Temperamentem podobna do Kaśki. Obie dziewczyny spokojne i grzecznie sie bawiły. Patryka z Markiem łączy (niestety ) niechęć, zazdrość ?! do naszego forum, ale co tam. Mężol do spotkania nie miał oporów, a nawet nas nakarmił. Dzięki temu ja sie nie stresowałam ha ha. Ola upodobała sobie Patryka. Przystojny facet, więc sie nie dziwię. Raz jej uległ, zaciągnęła go do swojego pokoju i wspólnie ułożyli puzzle. Potem męczydusza nie chciała sie odczepić - biedny Patryk ! ha ha
Bardzo sie cieszę że udało nam sie spotkać w realu, w końcu ! Mam zgodę Anetki na publikacje fotek, więc potem wrzucę w odpowiednim miejscu a tym czasem spadamy na spacer bo u nas dziś cudnie !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry