solenizantom roczkowym życzymy z Karolcią 100 lat zabaw i beztroski!!!! Sara Natalka ogromne buziaki:* i ciut spoźnione dla Krzysia (ajjjjj to dla mnie szczególny brzdąc bo miałam przyjemnosć Was poinformować o jego przyjściu na świat

)
A dla
Aleksego 11 buziaków z okazji tyle aż juz miesiący:*
wczoraj nasmarowałam po powrocie posta... i co kabel z netu się wypiął(Kamil mi urwał te cypelki i trzyma się na słowo honoru i czasem sam.. wysuwa) no i post poszedł się je..
W piatek wieczorem wyjechalismy z moim K. i Kamilem na pogrzeb do wielkopolski, 4 h jazdy(no bo dziecko w aucie) spędziłam super czas z przyjaciółką, siedzielismy potem do 3 nad ranem i jeszcze do poludnia zanim pojechalismy na pogrzeb, no i dostalismy mega zjebkę od mojej rodziny że po obcych się szlajam zamiast u rodziny spac, no wielkie halo. Dziecko nie jestem mam prawo wybrac. Z załozenia po pogrzebie mielismy wracac i byc w nocy w domu w sobotę, no ale kolejna część rodziny zaprotestowała i wrócilismy do domku w niedzielę koło 18. Mała została z babcią, dzielnie dały radę ja miałam kryzys w sobotę, tęskniłam jak diabli, ciągle patrzałam na foto na tel. Jak mnie zobaczyła rzuciła zabawki uśmiech jak banan i do mnie. Słodkoooo.
Nawet spala mamie do 8.30 nooo nie wiem jakiś prezent dla babci czy co bo mi sypia do 7.30 z reguły najdlużej.
I nauczyła się nowej czynnosci przez 2 dni. wypycha język i gada i wychodzi takie cos gogliii gogliii gogliii. Ma ubaw.
A mnie dopadł ból... zęba myślalam że przejdzie ale ćmi i ćmi, da się przeżyc ale juz na jutro zapisałam się do dentysty bo nie daj teraz puści a wróci w święta itp itd i będzie mała masakra. Więc jutro czeka mnie nieatpliwa przyjemność pozbycia się sporej kasy
sergii hm. głupia sytuacja nie zazdroszczę, może będzie Ci łatwiej jak sobie wytlumaczysz że test był przekłamany z powodu tego implantu itp itd. Czasem zresztą tez tak bywa. :*
Btw Gabi myjąca ząbki piękny widok, moja narazie tylo gryzie suchą szczotkę.
Kota sto lat!! i w sytuacji obecnej dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo zdrowia i bezpiecznych spokojnych dalszych miesięcy ciaży.
Phelania a to dziś?????!!!!!!!!!! jejq jesli tak to 3mam kciuki i dawaj znac po badaniu
rojku no działajcie z potrójną siłą

powodzenia w nowym domku będzie bardzo przyjemnie z większą gromadką
tofika kciuki zaciśnięte na maxa, daj znac jak sprawdzisz ponownie. Oby oby sie pojawiy II kreseczki