reklama

Grudzień 2011

reklama
Wszystkiego naj dla Sary i Aleksego!!!

Kota Tobie spełnienia marzeń :)
Mła dla Twojego brata również wszystkiego dobrego:) CHyba nic nie pokręciłam?:/

Phelania czekamy na relację z wizyty, może poznasz płeć?!
Dorotar jak idziesz dzisiaj z Amelką do lekarza to daj znać co i jak.

Chciałam pogratulować imprez roczkowych i z jednej strony zazdroszczę, że już macie wszystko za sobą:)
Kupinosia zazdroszczę spotkania :) Ja chyba jestem takim rodzynkiem, który mieszka daleko od wszystkich:(
Violett przykro mi...

Ostatnia edycja:
Kupinosia- Netka :-) czułam, że miałyście spotkanie- zazdroszczę i czekam na foty!!

Violett- bardzo mi przykro z powodu psiaczka...ale był już czas...

My chyba tez na spacer, ale jeszcze trochę, bo zimno...Bartek ma drzemkę , potem obiad i zobaczymy.

Spełnienia marzeń i dużo dużo zdrówka dla dzisiejszych solenizantek roczkowych Saruni i Natalki :-)
811b7ef5076fe40e.jpg

Oraz ogromne buziaczki dla 11 miesięcznego Aleksego :-)

Phelania czekam na wieści po USG :-)

Pospaliśmy dzisiaj troszeczkę z Maciusiem bo do 10.15 i M nas obudził bo wrócił z urzędu bo był załatwiać sprawy. W nocy było kilka pobudek ale podałam smoka i spał a koło 6 wyciągał rączki i chciał do nas więc go wzięłam :-)
Za oknem okropna pogoda nic się nie chce, więc nie wiem jakie plany na dzisiejszy dzień.

Kuponisia dziękuję za życzenia imieninowe i Twojej Katarzynce również życzę wszystkiego naj naj :-)

Ja tak na szybciutko:) Bo o 13 wyjezdzamy)

Kupinosia- połowkowe mam dzis na 14.20:) a 3d 8 grudnia:-)

Dzieki dziewczyny jak tylko przyjade do domciu napisze co i jak..

Najlepszego dla Dziesiejszych Solenizantek/Solenizantów!!!

LCECę:szok::-D

Hej dziewczyny mam pytanieja dopiero bede rodzila moje pierwsze malenstwo ma byc chlopczyk ale chcialam sie spytac was czy wy tez mialyscie tak ze brzuch was bolal czaly czas? nieraz niewiem co ze soba zrobic.

asko, phelania, kota, nie wytrzymalam i dzisiaj zrobiłam kolejny test (już czwarty, w tym jeden super czuły..), ale znów tylko jedna kreseczka. Jeżeli do jutra nie pojawi się @ to robię test z krwi.

Goście właśnie ode mnie wyjechali i troszkę odpoczywam. Lenka tez wymęczona śpi...

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów. Caluski od Lenki.

tofika hm... wiesz co, mi w terminie...... żaden test nie wyszedł;p w obu ciażach. Po 2 tyg. czyli w dniu @ po 1 kresce, u Kamila zrobiłam dopiero tydzien pozniej potem bo wyjechalismy do turcji i były mega 2 krechy a u młodej 3 dni po spodziewanej i ledwo co bbyło widać, 1000 razy dopatrywałam czy aby mi się nie zdaje że jest. Więc może i u Ciebie jeszcze ciut, a jak nie... trudno, tylko żeby wowczas wyjaśniło się o co kaman.
kupinosia ooo to czekamy na fotki!!!!! super że kolejnym grudniowym mamuśkom udało się spotkać:)
phelania kopa w tyłek na szczęście :) i czekam z niecierpliwością na wieści:0 mam nadzieję że dzidzia pokaże swoje wdzięki!!! hm.. czekam tylko i wyłącznie na dziewczynkę;p

mama mi zgarnęła młoda na spacer a my z Kamilkiem gotowaliśmy zupkę itp itd, a popłudniu się wybierzemy wspolnie na spacer do szkoły po kuzynostwo młodego. także czeka mnie dzieciniec w domu... a ząb daje znac... Boże dobrze że jutro mam termin wizyty dzięki życzliwości pani rejstrującej, Ćmi i ćmi..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry