• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Ehhhh jestem padnieta...i troszke zawiedziona...płcia malenstwa..oj tak wiem ze najwazniejsze zdrowie maluszka ...ale jadnak nadzieja na dziewczynke byyyyła.Jednak kalendarz chinski sie sprawdza;-)Wiec Kota u Ciebie bedzie dziewuszka;)Z M juz mamy imie dla młodego Marcel:)(tak inaczej)

Jakos nie mam weny do pisania ,ide kapac młodego buzka:*

reklama
Phelania- cudownie!! Ja zawsze chciałam synka i mam z tego powodu wielką radochę :) A dwóch chłopaków to już kupa radości i zabawy. GRATULACJE!

M. dziś załatwił DJ-a na przyjęcie, więc kolejny problem z głowy. Adaś śpi, a ja się szykuję na serialowy wieczór.

Phelania nożesz.. faakt najważniejsze że maluszek zdrowy:) ale fajnie jest mieć parkę. Jednak na Kalendar to jaa bym się na 100% nie nastawiała u mnie sprawdziło się tylko u Kamila;p młoda wg tego kalendarza też miała być chłopcem. U mojej przyjaciółki tez w jednym przypadku trafiło. Mi się wydaje że to pic na wodę.
Imię bardzo ładne:)

Phelania-gratki haha ale myślałam, że będzie dzieweczka ;) co byś miała dla siebie ją do strojenia ;) Ale zawsze to jeszcze macie czas na dziewczynkę ;P:P haha

Wiecie chyba mi się forum nudzi albo co??

Phelania ja może okrutna jestem ale u Ciebie i u Koty (i może kiedyś u mnie) obstawiałam drugiego chłopaka.
Rojku będzie mieć córę, Tofika też... Żabcia syna.
takie moje typy i przeczucia :-)
po prostu wiem, że niektóre kobietki sobie lepiej w facetami dają radę i tak już niestety będzie, że córcie pozostaną w sferze marzeń lub przy 3 dziecku :-)
a jak niby sorawdza się ten kalendarz chiński? jak pokazuje płeć ??

Adaś już się przebudził dwa razy, wzięłam go do siebie i śpi.. A co jakiś czas sprawdza czy jestem:eek: Ehh przez te zęby musimy kupić nowe łóżko, bo w trójkę nie mieścimy się a chyba się młody przyzwyczaił. Ale tym zajmiemy się po ślubie. Od razu w poniedziałek!
Zostało w sumie 4 dni.. a ja coś zmęczona jestem :-( Jutro idę na brwi do kosmetyczki, wstąpię na solarium, może sztuczne słońce na mnie jakoś pozytywnie podziała. Aaa przyjechała moja ciotka z niemiec na ślub- przywiozła trochę dziewczęcych ciuchów dla Adasia, więc muszę posprzedawać ;-)

Phelania, a ja zazdroszcze chłopczyka drugiego! no i piękne imię wybraliście, Kuba ma tak na drugie :)
Inka, tak wróż kobieto! oby się sprawdziło, moja mama przepowiada mi też chłopaka, cała reszta-wiadomo córę, chiński kalendarz też mówi, że będzie dziewczynka, zobaczymy ;)) a tak serio to mnie jest wszystko jedno, byle zdrowie, naprawde sie martwie tym przeziebieniem, zeby nie mialo wplywu na malucha..
Kupinosia, Netka, super, że udało się Wam spotkać :)

U nas znowu cos :-( Ben Od wczoraj ma wysypke na brzuchu, klatce, plecach, nie wydaje mi sie ze to trzydniowka no nie bylo temperatury. Nie wiem czy takie cos przy wirusach wystepuje? A jak nie to co to za cholerstwo znowu? my tez bylismy/jestemy chorzy, biegunka, bole brzucha :-( mam juz oficjalnie dosc :-(((

A tak to sto lat dla Sary I Aleksego!!!!!!

Kota- to teraz ty bedziesz na językach:-Dmoze 12.tc pokaze jaka to plec moje lekarz wiedział na 60%tylko nie chciał mowic,a dzis powiedział "tak myślałem ze bedzie Księciunio":-D

Dochodzi powoli to do mnie ze bedzie facet:) moze tak jak Inka piszesz z kobitka bym sie nie dogadala a z facetami zawsze ,tym bardziej jak sie urodzi młody to bedzie ten sam znak co ja (baran):-Dwatpie czy bym sie dogadala z córa:)

reklama
Alanek wlasnie usnął. Mam nadzieje ze bedzie ladnie spal bo M poszedl na noc do pracy a ja ledwo zywa, katar nie daje mi wogóle oddychac:no:.
Jak jutro bede sie tak zle czula to tez zrobię sobie wolne od pracy.

Phelania no to gratuluje kolejnego synka:) Marcel, ładnie:)

Netka na takich pokazach zazwyczja króluje awangarda, wielka awangarda. wiekszosc modelek miala wlosy w kilku kolorach i to nie "normalnych" kolorach tylko np zielono-czarne, różowo-pomaranczowo-czerwone, zólto niebieskie. Ale co do kolorów to nadal modne są wszelkie odcienie rudości, czerwieni, cieplych brązów.. Strzyzenia o wyrazistej, prostej, mocnej lini cięcia, Nadal modne wygolone krótko maszynką jeden bok (choc mi osobiscie srednio sie to podoba;)) wszelkiego rodzaju boby. Upięcia z warkoczy oraz duze koki w barokowym stylu... hehe dobrze ze dzisiejsza technika i dodatki sprawiają ze z kazdych włosów idzie wyczarowac piękną fryzurę :)

Lysa biedny Ben, współczuję wam bardzo :(((

Alan spi niecałą godzinę a juz drugi raz mi się obudzil, ojjj chyba ciezka noc bedzie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry