• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Ehhhh jestem padnieta...i troszke zawiedziona...płcia malenstwa..oj tak wiem ze najwazniejsze zdrowie maluszka ...ale jadnak nadzieja na dziewczynke byyyyła.Jednak kalendarz chinski sie sprawdza;-)Wiec Kota u Ciebie bedzie dziewuszka;)Z M juz mamy imie dla młodego Marcel:)(tak inaczej)

Jakos nie mam weny do pisania ,ide kapac młodego buzka:*

reklama
Phelania- cudownie!! Ja zawsze chciałam synka i mam z tego powodu wielką radochę :) A dwóch chłopaków to już kupa radości i zabawy. GRATULACJE!

M. dziś załatwił DJ-a na przyjęcie, więc kolejny problem z głowy. Adaś śpi, a ja się szykuję na serialowy wieczór.

Phelania nożesz.. faakt najważniejsze że maluszek zdrowy:) ale fajnie jest mieć parkę. Jednak na Kalendar to jaa bym się na 100% nie nastawiała u mnie sprawdziło się tylko u Kamila;p młoda wg tego kalendarza też miała być chłopcem. U mojej przyjaciółki tez w jednym przypadku trafiło. Mi się wydaje że to pic na wodę.
Imię bardzo ładne:)

Phelania-gratki haha ale myślałam, że będzie dzieweczka ;) co byś miała dla siebie ją do strojenia ;) Ale zawsze to jeszcze macie czas na dziewczynkę ;P:P haha

Wiecie chyba mi się forum nudzi albo co??

Phelania ja może okrutna jestem ale u Ciebie i u Koty (i może kiedyś u mnie) obstawiałam drugiego chłopaka.
Rojku będzie mieć córę, Tofika też... Żabcia syna.
takie moje typy i przeczucia :-)
po prostu wiem, że niektóre kobietki sobie lepiej w facetami dają radę i tak już niestety będzie, że córcie pozostaną w sferze marzeń lub przy 3 dziecku :-)
a jak niby sorawdza się ten kalendarz chiński? jak pokazuje płeć ??

Adaś już się przebudził dwa razy, wzięłam go do siebie i śpi.. A co jakiś czas sprawdza czy jestem:eek: Ehh przez te zęby musimy kupić nowe łóżko, bo w trójkę nie mieścimy się a chyba się młody przyzwyczaił. Ale tym zajmiemy się po ślubie. Od razu w poniedziałek!
Zostało w sumie 4 dni.. a ja coś zmęczona jestem :-( Jutro idę na brwi do kosmetyczki, wstąpię na solarium, może sztuczne słońce na mnie jakoś pozytywnie podziała. Aaa przyjechała moja ciotka z niemiec na ślub- przywiozła trochę dziewczęcych ciuchów dla Adasia, więc muszę posprzedawać ;-)

Phelania, a ja zazdroszcze chłopczyka drugiego! no i piękne imię wybraliście, Kuba ma tak na drugie :)
Inka, tak wróż kobieto! oby się sprawdziło, moja mama przepowiada mi też chłopaka, cała reszta-wiadomo córę, chiński kalendarz też mówi, że będzie dziewczynka, zobaczymy ;)) a tak serio to mnie jest wszystko jedno, byle zdrowie, naprawde sie martwie tym przeziebieniem, zeby nie mialo wplywu na malucha..
Kupinosia, Netka, super, że udało się Wam spotkać :)

U nas znowu cos :-( Ben Od wczoraj ma wysypke na brzuchu, klatce, plecach, nie wydaje mi sie ze to trzydniowka no nie bylo temperatury. Nie wiem czy takie cos przy wirusach wystepuje? A jak nie to co to za cholerstwo znowu? my tez bylismy/jestemy chorzy, biegunka, bole brzucha :-( mam juz oficjalnie dosc :-(((

A tak to sto lat dla Sary I Aleksego!!!!!!

Kota- to teraz ty bedziesz na językach:-Dmoze 12.tc pokaze jaka to plec moje lekarz wiedział na 60%tylko nie chciał mowic,a dzis powiedział "tak myślałem ze bedzie Księciunio":-D

Dochodzi powoli to do mnie ze bedzie facet:) moze tak jak Inka piszesz z kobitka bym sie nie dogadala a z facetami zawsze ,tym bardziej jak sie urodzi młody to bedzie ten sam znak co ja (baran):-Dwatpie czy bym sie dogadala z córa:)

reklama
Alanek wlasnie usnął. Mam nadzieje ze bedzie ladnie spal bo M poszedl na noc do pracy a ja ledwo zywa, katar nie daje mi wogóle oddychac:no:.
Jak jutro bede sie tak zle czula to tez zrobię sobie wolne od pracy.

Phelania no to gratuluje kolejnego synka:) Marcel, ładnie:)

Netka na takich pokazach zazwyczja króluje awangarda, wielka awangarda. wiekszosc modelek miala wlosy w kilku kolorach i to nie "normalnych" kolorach tylko np zielono-czarne, różowo-pomaranczowo-czerwone, zólto niebieskie. Ale co do kolorów to nadal modne są wszelkie odcienie rudości, czerwieni, cieplych brązów.. Strzyzenia o wyrazistej, prostej, mocnej lini cięcia, Nadal modne wygolone krótko maszynką jeden bok (choc mi osobiscie srednio sie to podoba;)) wszelkiego rodzaju boby. Upięcia z warkoczy oraz duze koki w barokowym stylu... hehe dobrze ze dzisiejsza technika i dodatki sprawiają ze z kazdych włosów idzie wyczarowac piękną fryzurę :)

Lysa biedny Ben, współczuję wam bardzo :(((

Alan spi niecałą godzinę a juz drugi raz mi się obudzil, ojjj chyba ciezka noc bedzie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry