reklama

Grudzień 2011

reklama
Wpadlam jeszcze na chwileczke:)
Wykapana, wybalsamowana i z nw fryzurka bo wieczorkiem siostra P mi wlosy zafarbowala:) Jak sie zobaczylam w lustrze to zdebialam, bo kolor ciemny no i sama nie wiem czy jest ok.

Phelania najwazniejsze ze zdrowe, a imie CUDOWNE ja do samego konca namawialam P na Marcelka ale on sie uparl ze bedzie Fabian a ja postawilam prawie na swoim bo jest Fabian Marcel:)
A cd plci jeszcze to siostra P cala ciaze myslala ze nosi chlopca, kazde usg to potwierdzalo a urodzila sie dziewczynka:) Tak tak, i jest piekna Oliwka:) Ania nie mogla uwierzyc i gdyby nie to ze pokazali jej plec jak jeszcze pepowina byla nie odcieta to by chyba myslala ze jej dzieci podmienili:)

Hahah Kota nasi synkwie sa z tego samego dnia, i maja nawet to samo drugie imie:) Wiec jak tak lecimy to pozostaje Ci w brzuszku nosic córeczke bo ja juz mam:P

Sara i Natalka-radości, uśmiechu, miłości i zdrówka!! i sto lat dla Aleksego!

Asko no bardzo mi miło że Krzyś jest dla Ciebie szczególny:) Pamiętam to jak dziś jak pisałam do Ciebie smsa

Kota – żeby zawsze spełniały Ci się marzenia!!

Phelania gratulację! Super - przynajmniej wiesz już jak dbać o siusiaka;)

U nas dzisiaj taka pogoda że pospacerowaliśmy 2 godzinki. Krzychu śpi więc i ja dołączę do niego:)

Cześć.
PHELANIA nie załamuj się , masz jeszcze czas na córkę, ja na syna czekałam ponad 10 lat i za czwartym razem się udało.:-D A Marcel, no cóż ślicznie:-)
Byłam dziś na zakupach i kupiłam dla chrześniaków ostatnie prezenty, dla P. też więc mogę spać spokojnie, no prawie. Humor mam do d... Aaa no i kupiłam sobie leginsy.
Resztę napiszę innym razem, bo mój za.....ty humor mi przeszkadza.

Aaa proszę tylko o kciuki bo jutro na 16 idę do gina zrobić sobie usg brzucha, podejrzewam sprawy ginekologiczne albo nerwy itp

Phelania jak już pisałam na fb piękne imię wybraliście :-)

Wpadłam Wam powiedzieć jaka jestem "bystra" robię ciasto drożdżowe no i chciałam podgrzać mleko a że szłam na łatwiznę wstawiłam je do mikrofali tyle że nie pomyślałam że garczek ma plastikowe uchwyty i że mogą się topić i mało tego jak skumałam to go wyciągałam łapiąc za ten topiący się uchwyt i tym sposobem poparzyłam sobie palca ... nie ma to jak blondynka :-D

Maciuś śpi od 21 a ja się wzięłam za ogarnięcie mojego domowego bajzlu i zrobienie ciasta drożdżowego które właśnie wyrasta a zaraz powędruje do piekarnika.
Qrcze mam już serdecznie dość tej pogody przesiedziałam dzisiaj cały dzień w domu bo lało jak cholerka mam nadzieję że jutro uda mi się wyjść gdzieś na spacer bo Maciuś jest całkiem inny jak się dotleni :-)

A ja dopiero sie klade spać. Robiłam bombki cekinowe i tyle mi zeszło.ale z drugiej strony chociaż mam zajęcie i może nie będę tyle myślała o staraniach...

Spokojnej nocy!

inka pochwal się bombkami :-) ja też ciągle myślę o staraniach chociaż staram się nie myśleć to nie umie i znów na ulicy i wszędzie widzę tylko ciężarne.

No i mój drożdżowy placek to nie wypał nie upiekł się i opadł z pomocą mojego M który stwierdził że się spali i go wyłączył i wyciągnął z piekarnika i jest nieupieczony wypierdek do kosza :wściekła/y:
Jutro może zrobię ucierane z jabłkami ono na pewno wyjdzie :-)

Phelania- gratki ! Nie ma to jak mały rozbójnik:-) A imię bardzo ładne.

Bartek jak zasnął o 19, to się przebudził o 4 na mleko i dospał do 6.15- normalnie szok:-D
Niania chora, więc znowu sami...

Violett- ahh zazdroszczę , musze w grudniu iśc już na 100% do fryzjera i farba , bo okropność ze mnie.

Najlepszego dla Oli i Hani !

Maxwell- uściski urodzinowe dla Marysi !
Agapa- trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u ginki
Phelania- gratuluję drugiego synusia, a to takie chyba nie na 100% jeszcze ?....trzymam kciuki za Twój biznes plan !
violetta- przykro mi :( to tak jakby stracić członka rodziny
Netka- Ninka spała coś w aucie jak wracaliście ? Kasia wczoraj prawie cały dzień odsypiała niedzielną imprezkę :) Ty sie nudzisz a przecież pisałaś że masz tyle różnych pasji i kochasz książki. Czytasz coś teraz ? Mogę doradzić
asko- jak Twój ząb ?
milva- :) no to miałaś nosa !

Wczoraj było na tyle ciepło u nas że na spacerku dałam radę czytać książke bez rękawiczek, a młoda spala jak zabita. W ogóle wczoraj bardzo dużo spała. Może odsypiała imprezkę :)
Opyliłam na allegro karuzelkę z misiami. Była licytacja i KUP TERAZ za 80 zł. Ktoś czekał do końca i poszła za 78 zł :-D Jestem zadowolona.

reklama
spóźnione życzenia dla Aleksego:*:*:*
oraz wszystkiego najpiękniejszego dla dzisiejszych solenizantów:):)

phelania no masz! wiedziałam, że będzie chłopak:):) spójrz na to z tej strony, masz dużo rzeczy po Alanku które teraz się przydadzą:):) zazdroszczę Ci też bym chciała drugiego chłopaka ehhh;/
chłopaki są fajne;p

inka aleZ się nakręciła na te starania! nie myśl o tym bo oszalejesz wszystko przyjdzie w swoim czasie:*

agapa &&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry