• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Krzysiu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i ciągłego uśmiechu na buźce :-)

Wielkie buziaczki i dużo zdróweczka dla Gwiazdeczki Gabrysi :-)

Spełnienia marzeń i dużo zdrówka oraz buziaki urodzinowe dla Marysi maxwell :-)

U nas ostatnio tfu tfu śliczne nocki śpimy do 9 i później :-) Wczoraj byliśmy do późna u znajomych dotarliśmy do domu przed 24 Maciulek usnął po drodze bo u nich ani mu się śniło spać szalał i biegał.
Wczoraj postanowiliśmy że Wigilię spędzimy ze znajomymi ich 3 dorosłych i 2 dzieci i my z Maciejkiem, z czego się cieszę lubię jak jest więcej osób przy stole :-)
Dzisiaj byliśmy na spacerku w centrum bo musiałam wymienić szlafroczek Maciusia bo kupiłam na 12-18 mscy i okazał się za mały i wymieniłam na 18-24 mscy trosze rękawki są dłuższe ale podwinę i są ok.
Ale mi się już dzisiaj nic nie chce wykąpałam się z Maciejkiem i tak się rozleniwiłam że masakra.

reklama
dziekuje Wam dziewczyny za zyczenia, faktycznie urodziny mam jutro.
ja na szybko melduje sie z glutem do pasa :( Od wczorajszego popoludnia Q juz nie goraczkuje, wysypki brak, u niego wszystko super, za to ja jestem wrakiem, eh... M. jutro nie idzie do pracy, bo ja ledwo funkcjonuje, wprawdzie gardlo juz ok, ale zatoki i zatkany nos mnie powalaja, ma ktos jakis sposob na niefarmakologiczne odektanie zatok? chrzan, wszelkie parowki nie pomagaja :( zimne powietrze tez nie :(
najwszniejsze, ze Kuba zdrowy, choc nie wiem co mu bylo.

kota a próbowałaś domową infalację???
Garść mięty lub rumianku zaparz w garnku napełnionym wodą do 1/4 wysokości. Pochyl się nad nim, głowę zakryj ręcznikiem i głęboko oddychaj. Wytrzymaj tak około 10 minut, a następnie odkryj głowę i wytrzyj twarz.
Jeśli nie masz w domu wyżej wymienionych ziół, możesz zastąpić je olejkiem kamforowym lub Amolem. Kilka kropel tych specyfików dodanych do wody w zupełności wystarczy.
Ważne, aby po zabiegu, nie wychodzić za dwór! to dzidzi napewno nie zaszkodzi
albo jakaś mocno miętowa maść pod nos....zdrówka kochana:*

wszystkiego co najpiękniejsze i najwspanialsze dla naszej kruszynki Krzysiaczka:*

Violett poczytałam pobieżnie, bo mam mało czasu, wrócę do tego ale to o autyzmie a nie ZD.
Jakiś mały skrzat kończy dziś roczek ;) i to chyba Krzyś jest tym skrzatem!!
Bądź grzeczny i zdrowo rośnij!!!!!
balony-urodzinowe-z-cyerka.jpg

I chyba jakaś królewna ma dziś 3cie urodzinki ;) To zdrówka Marysiu i wyrośnij na inteligentną młodą damę ;)
balony-urodzinowe-3-latka-mix-kolorow-10szt-op-.jpg

A my dziś spędziliśmy popołudnie w doborowym towarzystwie a jakim-niebawem się dowiecie ;) ale było pysznie, przyjemnie!

Krzysiu! Buziaczki z okazji urodzinek :-)

No i oczywiście najlepsze życzenia dla 3-letniej panienki Marysi :-)

A ja dziś wybyłam na prawie 3 h z domu...sama... połaziłam trochę po sklepach, kupiłam 2 sukienki w mohito i spodnie w stradim i jestem zadowolona :-) Szkoda, że jutro poniedziałek i znów zostajemy z Mała w domku na cały, długi dzień...

Krzysiu sto lat!

@ przyszła. Trzeba będzie lepiej działać :)

Ustaliliśmy, że ostateczna przeprowadzka 20 grudnia się zaczyna... Zobaczymy... jeszcze sporo nie ma zrobione, ale nadal mam nadzieję na wigilie w nowym domu :D

Spóźnione sto lat dla Gabi!

Aga mnie się wydaje że też byłam w ciąży na miesiąc przed zajściem w ciążę z Krzysiem, mialam strasznie bolesny okres a ja zawsze mam bajtowe @. A drugim powodem dlaczego tak myślę jest to że jest podejrzenie że Krzyś nie jest moją pierwszą ciążą w konflikcie serologicznym

Kota strasznie Ci współczuje choróbska! Aż bym je wzięła od Ciebie gdyby tak się dało. Wiem jakie to jest okropieństwo jak leków nie za bardzo można :(

Dziękujemy za życzenia!! Jesteście najlepszymi ciotkami na świecie :)

U nas dzień intensywny a wieczorową porą się rozkleiłam jak pomyślałam o wszystkim przez co przeszliśmy przez ostatni rok, jak zabrali mi po porodzie Krzysia do inkubatora, jak nie potrafił sam jeść, jak miał złe wyniki wątroby, ile nocy w szpitalu przy jego łożku spędziłam.... a teraz mój mały Krzyś dzieli się ze mną chrupkiem, chwyta za nogawki żeby go wziąść na rece, mówi mama. Ach dzieci to wspaniale stworzonka!!

Dziewczyny, ja tylko na chwilkę, mamy jeszcze gości i troszkę zmęczona jestem...Dla ścisłości-nie staralismy się w tym cyklu o dzidzię, ani nie planowalismy się starać w najbliższym czasie. Wydawało mi się że sie zabiezpieczalismy...W momencie kiedy jednak zaczęła mi sie spóźniać @ zapragnęłam być w ciąży i bardzo bym sie cieszyła gdybym była, wczułam się juz nawet:-). Testy wyszły jednak negatywne a ja nadal nie mam @, zaczyna mnie to trochę stresować...Może to efekt przygotowań do imprezy i mojej eksytacji...owulka mogła się przesunąć,,,,Gnębi mnie ta niepewność, nigdy nie miałam dłuższego cyklu niż 28dni...

Wybaczcie, że nie wklejam zdjęc z imprezy, ale mam tu mały zawrót głowy, w dodatku w sobotę kolejna imrezka...

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry