reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Milva czekamy na fote:-)

Łoooo matko jak ten czas leci jutro mam USG 3d :szok:zobaczymy czy wszystko z Marcelkiem ok jak sie okaze Marcelkiem:-D....

Aluś juz śpi wiec mam chwilke spokoju i ogladam TV!!!Dzis bylismy w sklpie z obuwiem i zakupilismy Alusiowi buciki na zime sssuper sa ale dalismy 140zł...W CCC byly za 70zł ale juz wiecej nie kupie tam obuwia dla Młodego ostatnio mu kupilam kapcie(za 60zł) myslalam ze beda ok za ta cene biegał latał w nich ...sssuper ekstra pod koniec dnia piety starte do krwi...dziekujemy CCC wiec dla niego juz wiecej tam nie kupie tym bardziej dzis Pani w obuwniczym powiedziala ze młody ma wysokie podbicie -no tak same ssssuper cechy po tatusiu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Nastazja, no gdzie zdjęcia???

Rojku no to jeszcze lada chwila i w koncu u siebie:)))

Milva super ze wizyta u fryzjera sie udala, czekam na fotki z niecierpliwoscią!
Alan tez spi , oby nasze nocki byly dzie lepsze od wczorajszych!!!

My po urodzinach. Ciesze sie ze mam to juz za sobą. Tort byl dobry, Alanek zadowolony, dostal nocnik z FP, maskotkę, pieniążki, ciuszkow trochę, a tesciowa podala bratu M czekoladki dla Alanka i samochodzil z którego odpadła mala część... Zeby nie bylo-od mojej ciotki dostał tez uzywaną kurtkę zimową-rozmiar 9 miesięcy i koszulke na krótki rękaw rozmiar 86 (uzywana a jak :))

Phelania daj znac jak po wizycie.

Tort DSC09797.jpg

Jeszcze zdążyłam:
Wszystkiego co najlepsze dla Michasia, Alanka i Zuzi z okazji Waszych pierwszych urodzin :-)

cały dzień byłam zajęta więc nie miałam kiedy napisać. przeczytałam co u Was więc uciekam poćwiczyć i spać.
u nas -15stopni!!

dobranoc

Wszystkiego najlepszego dla Alanka, Zuzi i Michasia z okazji roczku :-)

Ja tak szybciutko na chwileczkę, u nas wszystko w porządku. Jutro robimy roczek i ręce pełne roboty dzisiaj porobiliśmy z M sałatkę, rybkę po grecku, sernik, jabłecznik no i torcik jutro jeszcze dorobimy coś i trzeba wysprzątać i balony nadmuchać mam nadzieję że do 15 się wyrobimy bo Maciuś we wszystkim chce "pomagać".

Jak się ze wszystkim obrobię to Was poczytam bo dzisiaj się nawet za to nie zabieram, jedyne co mi się rzuciło w oczy to prześliczny torcik Sosnowiczanki na pewno był pyszny :-)

Sosnowiczanka- tort rewelacyjnie wygląda!!! Ma Tz rękę- może powinien zostać cukiernikiem?;-)Zazdroszczę, że jesteście już po imprezie. Używane prezenty "super":sorry2:

My wstaliśmy o 6. Ale dzisiaj zimno na dworze brrr, w planach ogarnięcie mieszkania -jak zwykle...
Miłej soboty!

Dziewczyny sorki, że się ostatnio nie odzywałam...ale jakoś nie mam weny. Przez dwa tygodnie chorowałam, byłam na antybiotyku, trochę problemów się nam nawarstwia... nawet nie chce mi się gadać. Jakoś tak ponuro.

Z pozytywów to Emila ma już cztery zęby. :)

Czesc kochane:)

My juz od dawna nie spimy, noc srednia... trzeba chyba przywyknąc ;p

Milva no nie chce przechwalic, dlatego mojego M nie wychwalam, ale jest facet zdolny :) Potrafi zrobic tort, uwędzi szynkę i kiełbasę, ugotuje rosół, bigos. Naprawi kran, skręci meble. Zreperuje zepsutą zabawkę Alanka. Polozy plytki na scianę. Doszyje guzik- nawet do moich spodni. Ostatnio nawet kupil maszynkę i sam strzyże psa :D (mimo ze jestem fryzjerką ja bym sie tego nie podjęła) Ale nie chwalę, bo obrosnie w piórka :-) Trzeba ponarzekac ;-)
Milva u was tez ciezkie noce, budzi sie Bartus z placzem w nocy?

Nastazja dla Adasia duzo zdrówka na dzisiejszy roczek!!

I dla 11 miesiecznej Nadii równiez!

Zabcia udanej imprezy!

Sosnowiczanka - Bartek płacze w nocy ewidentnie jak ma wiele doznań nowych w dzień, to ze 2 dni go trzyma potem.
Hehe , mój Tz tez taka złota rączka - tylko leniwa i zanim się weźmie za coś, to mi cierpliwości nie starcza. Ale jak coś robi , to porządnie albo wcale:sorry2:

Freiya
- gratuluję nowych ząbków.

Oczywiście STO LAT DLA ADASIA!!!!!!!!!!:-D

Najlepszego dla 11 miesięcznej Nadi!!!

reklama
Dzień dobry
U nas pobudka o 9:36 :-) :-) rozpieszcza mnie Moj Syn :-)

Adasiu, Oskarku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Nadiu Tobie na te 11 mcy!

A czy ktos wie co u Gosi i MamyO?????? I u obu Oskarków??
No i Nikuss zapracowana tu nie zagląda!

Milego dnia

Do góry