Phelania
Mama 2 urwisów :P
Milva czekamy na fote:-)
Łoooo matko jak ten czas leci jutro mam USG 3d
zobaczymy czy wszystko z Marcelkiem ok jak sie okaze Marcelkiem
....
Aluś juz śpi wiec mam chwilke spokoju i ogladam TV!!!Dzis bylismy w sklpie z obuwiem i zakupilismy Alusiowi buciki na zime sssuper sa ale dalismy 140zł...W CCC byly za 70zł ale juz wiecej nie kupie tam obuwia dla Młodego ostatnio mu kupilam kapcie(za 60zł) myslalam ze beda ok za ta cene biegał latał w nich ...sssuper ekstra pod koniec dnia piety starte do krwi...dziekujemy CCC wiec dla niego juz wiecej tam nie kupie tym bardziej dzis Pani w obuwniczym powiedziala ze młody ma wysokie podbicie -no tak same ssssuper cechy po tatusiu
Łoooo matko jak ten czas leci jutro mam USG 3d
zobaczymy czy wszystko z Marcelkiem ok jak sie okaze Marcelkiem
....Aluś juz śpi wiec mam chwilke spokoju i ogladam TV!!!Dzis bylismy w sklpie z obuwiem i zakupilismy Alusiowi buciki na zime sssuper sa ale dalismy 140zł...W CCC byly za 70zł ale juz wiecej nie kupie tam obuwia dla Młodego ostatnio mu kupilam kapcie(za 60zł) myslalam ze beda ok za ta cene biegał latał w nich ...sssuper ekstra pod koniec dnia piety starte do krwi...dziekujemy CCC wiec dla niego juz wiecej tam nie kupie tym bardziej dzis Pani w obuwniczym powiedziala ze młody ma wysokie podbicie -no tak same ssssuper cechy po tatusiu
Ostatnia edycja: