reklama
kota-behemota
Q & H team
Violett, jakby co, to ja też mogę Ci potłumaczyć, na codzień pracuję w języku angielskim, choć raczej to język biznesowy, handlowy, ale mogę spróbować.
edit, widzę, że już Sergi się zgłosiła do pomocy
edit, widzę, że już Sergi się zgłosiła do pomocy
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
Dorota co tyszczepienia nam nie zrobili bo dziecko nie ma roku i lekarz się nie zgłosiła weźparodie robia,
Papyka zdrowkadla Igorka:**
Ewka dzieki:**zrobie i mam nadzieje ze mi wyjdzie
Inka wczoraj mój bratprzebral się za mikołaja i co Zuza jak go zobaczyla to w ryk dopiero jak bratzdjol czape i brode to poszla usmiechnieta do niego na rece a jak wracalam znia z przychodni i chodzil Mikolaj i dawal dziecia lizaki i podszedł do niej idawal jej lizaka to z takim strachem nie wiedziała co ma robic czy wziasc tegolizaka czy plakac haha
Asienka Sosnowiaczanka wszystkiego najlepszego, i najsłodszegodla Waszych już poważnych kawalerów od ciotki i Zuzienki
moc buzialow:**

Zuza spi ja pieke biszkopt na tort
jutro imprezka urodzinowa Zuzi i urodzinowa mojego A
)
dziekujemy za wszystkie zyczenia:**
Papyka zdrowkadla Igorka:**
Ewka dzieki:**zrobie i mam nadzieje ze mi wyjdzie
Inka wczoraj mój bratprzebral się za mikołaja i co Zuza jak go zobaczyla to w ryk dopiero jak bratzdjol czape i brode to poszla usmiechnieta do niego na rece a jak wracalam znia z przychodni i chodzil Mikolaj i dawal dziecia lizaki i podszedł do niej idawal jej lizaka to z takim strachem nie wiedziała co ma robic czy wziasc tegolizaka czy plakac haha
Asienka Sosnowiaczanka wszystkiego najlepszego, i najsłodszegodla Waszych już poważnych kawalerów od ciotki i Zuzienki

Zuza spi ja pieke biszkopt na tort
dziekujemy za wszystkie zyczenia:**
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Dla cudownego Alanka i uroczego Michasia - dużo zdrówka, radości, uśmiechu i miłości!!!
Mam dziś trochę urwanie głowy.. Rano pomagałam w wyborze zdjęć do dużego albumu i widziałam już wszystkie
Fajowa pamiątka będzie. Z 700 zdjęć wybraliśmy 200 takich najlepszych i są już zrobione. Dziś będę je miała na pendrivie więc szykujcie się na wieczór - katalog Nastazja , haha ;-)
Byłam z Adim na spacerku, czekam na M. bo może pojedziemy kupić mu buty, biedak nie ma w czym chodzić.
Całuski!!!
Mam dziś trochę urwanie głowy.. Rano pomagałam w wyborze zdjęć do dużego albumu i widziałam już wszystkie
Fajowa pamiątka będzie. Z 700 zdjęć wybraliśmy 200 takich najlepszych i są już zrobione. Dziś będę je miała na pendrivie więc szykujcie się na wieczór - katalog Nastazja , haha ;-)Byłam z Adim na spacerku, czekam na M. bo może pojedziemy kupić mu buty, biedak nie ma w czym chodzić.
Całuski!!!
dorotar110
Fanka BB :)
NASTAZJA będę czekać z niecierpliwością.
Była u mnie koleżanka ze swoimi synami 2 latka i prawie 6, mówię Wam dziewczyny jak ten starszy mi działa na nerwy swoim zachowaniem i wogule wyglądem, aż sama sobie się dziwię. Przywiozła moim dzieciakom reklamówkę słodyczy. A taką rozpierduchę dzieci zrobili, że szok, no ale to normalka.
Była u mnie koleżanka ze swoimi synami 2 latka i prawie 6, mówię Wam dziewczyny jak ten starszy mi działa na nerwy swoim zachowaniem i wogule wyglądem, aż sama sobie się dziwię. Przywiozła moim dzieciakom reklamówkę słodyczy. A taką rozpierduchę dzieci zrobili, że szok, no ale to normalka.
kota-behemota
Q & H team
Nastazja, nareszcie!!! nie mogę się doczekać 
R
rojku
Gość
Dla Michasia i Alanka moc uśmiechu, radości, zdrowia! 100lat!
Nastazja ja też czekam z niecierpliwością
Dziewczyny nadrabiać Was daję radę, ale ostatnio przed tą przeprowadzką sporo roboty, więc ciężko czasem czas na wszystki znaleźć. Wczoraj się ułożył parkiecik w pokoju Anieli. Dziś E z moim tatą układają panele w dwóch pokojach i tylko salon do ułożenia zostanie
jupi!!
Potem zamontować lampy (parę dokupić jeszcze) i można kurcze powoli te najmniej porzebne do życia rzeczy wywozić z mieszkania
Nastazja ja też czekam z niecierpliwością
Dziewczyny nadrabiać Was daję radę, ale ostatnio przed tą przeprowadzką sporo roboty, więc ciężko czasem czas na wszystki znaleźć. Wczoraj się ułożył parkiecik w pokoju Anieli. Dziś E z moim tatą układają panele w dwóch pokojach i tylko salon do ułożenia zostanie
jupi!!Potem zamontować lampy (parę dokupić jeszcze) i można kurcze powoli te najmniej porzebne do życia rzeczy wywozić z mieszkania
reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Witam wieczorową porą. Mam nowy kolor- duuużo jaśniejszy i na razie próbuję rozpoznać się w lustrze;-)włoski lekko tez podcięte- od razu inne samopoczucie. Jutro jakąś fotę zrobię.
Nastazja- super-czekamy na fotki!!
Bartek już śpi od pół godz. Ciekawe jaka nocka będzie.
Jakiś taki smutny czas nam tu się na grudniówkach pojawił ehh
Nastazja- super-czekamy na fotki!!
Bartek już śpi od pół godz. Ciekawe jaka nocka będzie.
Jakiś taki smutny czas nam tu się na grudniówkach pojawił ehh