reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

sergi troche z tym i troche z tym, ale bardziej z gramtyka jednak;/ wysle ci na pw tekst polski.
Probowalam z tymi tlumaczami internetowymi ale tak to jest duuuzo bledow:p

reklama
Violett, jakby co, to ja też mogę Ci potłumaczyć, na codzień pracuję w języku angielskim, choć raczej to język biznesowy, handlowy, ale mogę spróbować.

edit, widzę, że już Sergi się zgłosiła do pomocy :)

Dorota co tyszczepienia nam nie zrobili bo dziecko nie ma roku i lekarz się nie zgłosiła weźparodie robia,
Papyka zdrowkadla Igorka:**
Ewka dzieki:**zrobie i mam nadzieje ze mi wyjdzie:p
Inka wczoraj mój bratprzebral się za mikołaja i co Zuza jak go zobaczyla to w ryk dopiero jak bratzdjol czape i brode to poszla usmiechnieta do niego na rece a jak wracalam znia z przychodni i chodzil Mikolaj i dawal dziecia lizaki i podszedł do niej idawal jej lizaka to z takim strachem nie wiedziała co ma robic czy wziasc tegolizaka czy plakac haha
Asienka Sosnowiaczanka wszystkiego najlepszego, i najsłodszegodla Waszych już poważnych kawalerów od ciotki i Zuzienki:) moc buzialow:**
9410683-tort-urodzinowy.jpg

Zuza spi ja pieke biszkopt na tort:p jutro imprezka urodzinowa Zuzi i urodzinowa mojego A:))
dziekujemy za wszystkie zyczenia:**

Dla cudownego Alanka i uroczego Michasia - dużo zdrówka, radości, uśmiechu i miłości!!!

Mam dziś trochę urwanie głowy.. Rano pomagałam w wyborze zdjęć do dużego albumu i widziałam już wszystkie :-D Fajowa pamiątka będzie. Z 700 zdjęć wybraliśmy 200 takich najlepszych i są już zrobione. Dziś będę je miała na pendrivie więc szykujcie się na wieczór - katalog Nastazja , haha ;-)
Byłam z Adim na spacerku, czekam na M. bo może pojedziemy kupić mu buty, biedak nie ma w czym chodzić.
Całuski!!!

NASTAZJA będę czekać z niecierpliwością.

Była u mnie koleżanka ze swoimi synami 2 latka i prawie 6, mówię Wam dziewczyny jak ten starszy mi działa na nerwy swoim zachowaniem i wogule wyglądem, aż sama sobie się dziwię. Przywiozła moim dzieciakom reklamówkę słodyczy. A taką rozpierduchę dzieci zrobili, że szok, no ale to normalka.

Dla Michasia i Alanka moc uśmiechu, radości, zdrowia! 100lat!

Nastazja ja też czekam z niecierpliwością :D

Dziewczyny nadrabiać Was daję radę, ale ostatnio przed tą przeprowadzką sporo roboty, więc ciężko czasem czas na wszystki znaleźć. Wczoraj się ułożył parkiecik w pokoju Anieli. Dziś E z moim tatą układają panele w dwóch pokojach i tylko salon do ułożenia zostanie :-Djupi!!

Potem zamontować lampy (parę dokupić jeszcze) i można kurcze powoli te najmniej porzebne do życia rzeczy wywozić z mieszkania :D

reklama
Witam wieczorową porą. Mam nowy kolor- duuużo jaśniejszy i na razie próbuję rozpoznać się w lustrze;-)włoski lekko tez podcięte- od razu inne samopoczucie. Jutro jakąś fotę zrobię.

Nastazja- super-czekamy na fotki!!

Bartek już śpi od pół godz. Ciekawe jaka nocka będzie.

Jakiś taki smutny czas nam tu się na grudniówkach pojawił ehh

Do góry