• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Dorotar mam nadzieje ze Kacperek spisal sie na medal i zrobil takiego klocka dla twojego M ze wyszedl pod pachami ;D;D

Agapa biedny Mikuś oby szybko mu przeszło...

Mój M nie brzydzi sie kataru Alankowego, pierwszy ode mnie nauczyl sie obsługiwac fridę, bo ja mialam opory, ale jak sama na wlasne oczka sie przekonalam ze glutek zostaje w zasadzie na koncu fridy to przestalam sie bac :-)

Popoludniu wybralismy sie z Alusiem na spacer, ale zrobilismy ledwo kolko wokol domu i do tesco na szybciutko i trzeba bylo wracac zimno jak niewiem co!

reklama
Hej ja dzisiaj mialam szkole, jutro zreszta tez.. Planujeisc dzisiaj wczesnie spac coby się wyspac. Hmm zobaczymy co z tego wyjdzie:P

Kota- mam nadzieje ze nie maja kontaktu ze soba bo to by byłaistna tragedia.. Ale tule mocno:** Mam nadzieje ze się twój malzonek opamieta inie będzie wiecej odwalal jakis glupich akcji;/
U mnie co prawda P wczoraj lapal plusiki ale za duzo minusowostatnio zebral wiec jakos nie dotrzegamtego bardzo. Może dzis w nocy zaplusuje bardzo bo skończył mi się okres. :P
Aaa spodnie dotarly SA super!! I pasuja:0 dziekuje :*

Adas jeszcze raz sle buziaki i przytulasyJ Nadia buziak ślicznoto!J

U nas to lepiej gluty Frida wysysa P niż ja:P I jak on jestw domu to jemu daje ta „przyjemność” :D

U mnie w sumie ciut lepiej. W czwartek Mikołaj miał imieniny i na szczęście zbił talerz, uwieczniłam to na aparacie:-D Niestety zaraz chwilę potem spadł z 3-ch schodków do piwniczki. Nawet nie wiem jak to się stało bo wyrzucałam ten zbity talerz, a w pokoju siedziało 5 dorosłych osób i nikt go nie przypilnował.
Dziś tak jak pisałam byliśmy u lekarza i jest bez rewelacji:-(
Jutro idziemy do mojej siostry i szwagra na imieniny (P. z Mikusiem zostają w domu), a w następną niedzielę Mikołaja urodziny. No i po drodze w czwartek (Mikołaja urodziny) mamy zaplanowany ten zabieg podcięcia "jęzorka":baffled:

Tyle u mnie. Idę sobie was troszkę poczytać, bo jestem troszkę do tyłu:-(

Dorota dzielny Kacper! Tak 3mać!! ;) Mam nadzieję, że kawał kloca tam było ;)
Violett aj zazdroszczę Ci tej szkoły ;)) Muszę i ja iść na MGR.
Kota odezwij się ;) Piękna nasza;) Piękne oczy nie mogą smutne być!
Agapa oby Mikuś szybko wydobrzał ;) Dzielny chłopak z niego. Talerz na szczęście? 1 słyszę... :happy::szok:
U nas powiedzmy zgoda ciekawe na jak długo. Ogólnie wyjaśniliśmy sobie trochę. Wiem już co robił, gdzie był i co się stało z kasą...I wiem jakie były jego reakcje i dlaczego-choć tego nie popieram. Tak mi głowa pęka...szok. Od beku na 100%

dzieki Wam kochane za cieple slowa, w sumie wlaczylam sobie opcje olewki i jakos przetrwalam ten dzien, ale bylo ciezko, robilam dobra mine do zlej gry dla Q, zabralam go na snieg, ale byla radocha, szkoda, ze tak zimno, bo tylko 20 min pobuszowalismy, chyba jednak bede musiala mu kupic jakies butki, bo jakos w ocieplaczach bez podeszwy to nie bardzo mi pasuje, zeby zasuwal po sniegu, a bardzo go ciagnie do takich zabaw :) spacerowalismy za 1 rączkę! ale jestem dumna, a Q zasuwa, jak maly samochodzik!

M. wrocil teraz i sie kąpie, chyba caly dzien jezdzil, bo powiedzial tylko "musisz sobie zatankowac"... dodam, ze mialam pelny bak :/ ciesze sie, ze wrocil i mam nadzieje, ze bedzie lepiej. czasem sobie mysle, ze bez uczuc byloby nam latwiej, bez uczuc do faceta, modliszki to madre sa cholery i juz.

poza tym zrobilam sobie liste wigilijnych potraw, z mama, siostra i babcia sobie rozdzielilysmy co kto przygotuje i nie moge sie juz doczekac swiat, w ogole jakas taka emocjonalna sie zrobilam, byle co mnie wzrusza! nawet reklama syropu IBUM :)

Violett, ciesze sie, ze jestes zadowolona, oby sie dobrze nosily i przyciagaly meskie spojrzenia ;))

Dziewczyny- trzymajcie sie ,oby Wasi mężowie i narzeczeni opamiętali się- kurcze czemu Ci faceci czasem tacy są, pamiętam jak niedawno też Wam tu mówiłam że myśle o rozwodzie, jakoś sie poskładało u nas, ale i tak idealnie nie jest, gdyby nie Ola to bym inaczej zadziałała ale musze myśleć o niej.

Kota- ja dzisiaj byłam w kinie na tej 2 części Przed Świtem i jak zobaczyłam jak mała córeczka Belli dotyka jej policzka to normalnie sie poryczałam-aż niemożliwe co się ze mną dzieje, taka sie emocjonalna zrobiłam-Ty to masz wytłumaczenie bo hormony a ja.?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry