Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Dorotar mam nadzieje ze Kacperek spisal sie na medal i zrobil takiego klocka dla twojego M ze wyszedl pod pachami ;D;D
Agapa biedny Mikuś oby szybko mu przeszło...
Mój M nie brzydzi sie kataru Alankowego, pierwszy ode mnie nauczyl sie obsługiwac fridę, bo ja mialam opory, ale jak sama na wlasne oczka sie przekonalam ze glutek zostaje w zasadzie na koncu fridy to przestalam sie bac :-)
Popoludniu wybralismy sie z Alusiem na spacer, ale zrobilismy ledwo kolko wokol domu i do tesco na szybciutko i trzeba bylo wracac zimno jak niewiem co!
Agapa biedny Mikuś oby szybko mu przeszło...
Mój M nie brzydzi sie kataru Alankowego, pierwszy ode mnie nauczyl sie obsługiwac fridę, bo ja mialam opory, ale jak sama na wlasne oczka sie przekonalam ze glutek zostaje w zasadzie na koncu fridy to przestalam sie bac :-)
Popoludniu wybralismy sie z Alusiem na spacer, ale zrobilismy ledwo kolko wokol domu i do tesco na szybciutko i trzeba bylo wracac zimno jak niewiem co!
Niestety zaraz chwilę potem spadł z 3-ch schodków do piwniczki. Nawet nie wiem jak to się stało bo wyrzucałam ten zbity talerz, a w pokoju siedziało 5 dorosłych osób i nikt go nie przypilnował.