Phelania zazdroszczę Ci Twego Marcelka! Cudowny! Z tą nerką się nie przejmuj, u Niny też coś było
jak leżała w szpitalu mając 2 miesiące to to odkryli. Zasrana byłam. Była ta nerka powiększona czy odwrócona, już nie pamiętam. Lekarz skwitował, że mamy kontrolować ale widocznie taka uroda tej nerki! Tyle!
reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Najważniejsze, że jednak się pogodziliście!!!
A do nas zadzwonił brat Tz i powiedział, że spodziewają się dziecka
7 tydzień dopiero, ależ się cieszę...nie mogli się zdecydować kiedy, a tu taka niespodzianka!
A do nas zadzwonił brat Tz i powiedział, że spodziewają się dziecka
7 tydzień dopiero, ależ się cieszę...nie mogli się zdecydować kiedy, a tu taka niespodzianka!inka85
Mamusia Aleksego
Kota, Aga ja też ostatnio jestem jakaś prze-wrażliwa :-) potrafię się wzruszyć na reklamie, jakimś programie czy filmie...
Milva gratuluję szwagrowi! czasem takie wpadki są najlepsze!
Phelania ja wiem, że się martwisz ale sama wiesz że dr google jest fatalnym diagnostą!!! nie pamiętam teraz któa mama z grudniówek też się zamartwiała że nerka jedna jest większa, czy mniejsza- później to się unormowało. więc i u Was tak będzie!! głowa do góry!!
te chłopy to jakaś porażka!! nie dziwię się że Bóg stworzył kobietę jako drugą- bo jego pierworodny to był totalny niewypał. zawsze mówiłam, że te próbne egzemplarze trzeba potopić... :-)
Milva gratuluję szwagrowi! czasem takie wpadki są najlepsze!
Phelania ja wiem, że się martwisz ale sama wiesz że dr google jest fatalnym diagnostą!!! nie pamiętam teraz któa mama z grudniówek też się zamartwiała że nerka jedna jest większa, czy mniejsza- później to się unormowało. więc i u Was tak będzie!! głowa do góry!!
te chłopy to jakaś porażka!! nie dziwię się że Bóg stworzył kobietę jako drugą- bo jego pierworodny to był totalny niewypał. zawsze mówiłam, że te próbne egzemplarze trzeba potopić... :-)
Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Bóg najpierw stworzył mężczyznę ponieważ każdy zaczynał od zera.........
Alan dopiero mi usnął
A moje "zero" wlasnie mnie zmolestowalo ze musze go ostrzyc juz i teraz wiec siostra zostala z malym, a ja musiałam isc do salonu strzyc M...
Milva, fajnie, bedzie dziecko w rodzinie to Bartus bedzie mial sie z kim bawic, gratuluję bratu
Papayka zdrówka a ty nie złap choróbska przypadkiem!!!
Uciekam, bo rano trzeba wstac, czy to niedziela czy tez nie...
Alan dopiero mi usnął
A moje "zero" wlasnie mnie zmolestowalo ze musze go ostrzyc juz i teraz wiec siostra zostala z malym, a ja musiałam isc do salonu strzyc M...Milva, fajnie, bedzie dziecko w rodzinie to Bartus bedzie mial sie z kim bawic, gratuluję bratu
Papayka zdrówka a ty nie złap choróbska przypadkiem!!!
Uciekam, bo rano trzeba wstac, czy to niedziela czy tez nie...
Phelania- u nas z Olą była powiekszona jedna z miedniczek nerkowych w ciąży- też na połowkowym to wyszło, kazali przyjsc za 2 tyg-troche sie zmniejszyło, a około 30tyg było juz w normie- po urodzeniu znowu troche za duzo, kazali tylko obserwowac i czesciej badanie moczu, nie martw sie bedzie ok.
U mnie szał zebów ciąg dalszy wychodzą wszystkie 4-jedna już mamy i diabełka ciąg dalszy- wczoraj nosilam ja na rekach zeby usneła, dzisiaj jeszcze sie nie położyłam a ona juz sie obudziła z płaczem... ululałam nie wiem na jak długo, mąż w pracy-jest cudnie
U mnie szał zebów ciąg dalszy wychodzą wszystkie 4-jedna już mamy i diabełka ciąg dalszy- wczoraj nosilam ja na rekach zeby usneła, dzisiaj jeszcze sie nie położyłam a ona juz sie obudziła z płaczem... ululałam nie wiem na jak długo, mąż w pracy-jest cudnie
Dziękujemy za życzonka
Nadinka się trzyma
wszystko ok,wyszły nam już dolne 4 dwie,czyli mamy 10 tasaczków
Stimy,nie chodzimy...
Urodzinki będą raczej grubo po 8 stycznia,ze względu na chrzesnego Nadii bo mieszka za granicą
A co do dzieci to Nadia nie spi u Patryka tylko wziłam ją z łóżeczkiem do nas,bo odkąd wstaję to robi rozpierdziul i budzi i krzyczy na Patryka
więc żeby nie stresować oobu stron,Nadia została ewakuowana
U nas ok..ja siedzę piję herbatke,gardełko mnie boli
dzieci spią M na promocji w pracy,wróci około 2-3 w nocy..
Jutro jedziemy do mojej mamy na imieniny posiedzieć..
I tak powoli leci,cały czas wracam pamięcia do zeszłego roku i to wyczekiwanie aż podświtli się wątek na sygnale....AŻ MAM DRESZCZE
Dobranoc...Najlepszego dla Grudniaczków:*:*
Nadinka się trzyma
Stimy,nie chodzimy...
Urodzinki będą raczej grubo po 8 stycznia,ze względu na chrzesnego Nadii bo mieszka za granicą
A co do dzieci to Nadia nie spi u Patryka tylko wziłam ją z łóżeczkiem do nas,bo odkąd wstaję to robi rozpierdziul i budzi i krzyczy na Patryka
U nas ok..ja siedzę piję herbatke,gardełko mnie boli
dzieci spią M na promocji w pracy,wróci około 2-3 w nocy..
Jutro jedziemy do mojej mamy na imieniny posiedzieć..
I tak powoli leci,cały czas wracam pamięcia do zeszłego roku i to wyczekiwanie aż podświtli się wątek na sygnale....AŻ MAM DRESZCZE
Dobranoc...Najlepszego dla Grudniaczków:*:*
lysa_d
Fanka BB :)
A ja znow w szpitalu ;( ból i problemy z oddychaniem wróciły, czekam na wyniki badań bo nie wyobrażam sobie znow tu kiblowac 
reklama
hej.
ja na sekunde tylko bo zaraz lece doszkoly
Pelania my jak bylismy z Fabianem w szpitalu jak mial 4 mieiace to sie okazalo ze mlody ma jedna nerke odwrocona,nicsie z tym nie robi. taka jego uroda. Przerecic sie juz nie przekreci.Mamy kontrolowac tylko od czasu do czasu. marcelek sliczny
Łysa ehh trzymam kciukasy. Buziai
Kota madra kobieta z ciebie:* wiedzialam ze M wroci
ja na sekunde tylko bo zaraz lece doszkoly
Pelania my jak bylismy z Fabianem w szpitalu jak mial 4 mieiace to sie okazalo ze mlody ma jedna nerke odwrocona,nicsie z tym nie robi. taka jego uroda. Przerecic sie juz nie przekreci.Mamy kontrolowac tylko od czasu do czasu. marcelek sliczny
Łysa ehh trzymam kciukasy. Buziai
Kota madra kobieta z ciebie:* wiedzialam ze M wroci