reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Phelania zazdroszczę Ci Twego Marcelka! Cudowny! Z tą nerką się nie przejmuj, u Niny też coś było;) jak leżała w szpitalu mając 2 miesiące to to odkryli. Zasrana byłam. Była ta nerka powiększona czy odwrócona, już nie pamiętam. Lekarz skwitował, że mamy kontrolować ale widocznie taka uroda tej nerki! Tyle!

reklama
Kota, Aga ja też ostatnio jestem jakaś prze-wrażliwa :-) potrafię się wzruszyć na reklamie, jakimś programie czy filmie...
Milva gratuluję szwagrowi! czasem takie wpadki są najlepsze!
Phelania ja wiem, że się martwisz ale sama wiesz że dr google jest fatalnym diagnostą!!! nie pamiętam teraz któa mama z grudniówek też się zamartwiała że nerka jedna jest większa, czy mniejsza- później to się unormowało. więc i u Was tak będzie!! głowa do góry!!

te chłopy to jakaś porażka!! nie dziwię się że Bóg stworzył kobietę jako drugą- bo jego pierworodny to był totalny niewypał. zawsze mówiłam, że te próbne egzemplarze trzeba potopić... :-)

Ostatnia edycja:
Bóg najpierw stworzył mężczyznę ponieważ każdy zaczynał od zera.........

Alan dopiero mi usnął :baffled: A moje "zero" wlasnie mnie zmolestowalo ze musze go ostrzyc juz i teraz wiec siostra zostala z malym, a ja musiałam isc do salonu strzyc M...

Milva, fajnie, bedzie dziecko w rodzinie to Bartus bedzie mial sie z kim bawic, gratuluję bratu:)

Papayka zdrówka a ty nie złap choróbska przypadkiem!!!

Uciekam, bo rano trzeba wstac, czy to niedziela czy tez nie...

Phelania- u nas z Olą była powiekszona jedna z miedniczek nerkowych w ciąży- też na połowkowym to wyszło, kazali przyjsc za 2 tyg-troche sie zmniejszyło, a około 30tyg było juz w normie- po urodzeniu znowu troche za duzo, kazali tylko obserwowac i czesciej badanie moczu, nie martw sie bedzie ok.

U mnie szał zebów ciąg dalszy wychodzą wszystkie 4-jedna już mamy i diabełka ciąg dalszy- wczoraj nosilam ja na rekach zeby usneła, dzisiaj jeszcze sie nie położyłam a ona juz sie obudziła z płaczem... ululałam nie wiem na jak długo, mąż w pracy-jest cudnie

Dziękujemy za życzonka:)

Nadinka się trzyma;) wszystko ok,wyszły nam już dolne 4 dwie,czyli mamy 10 tasaczków;)
Stimy,nie chodzimy...
Urodzinki będą raczej grubo po 8 stycznia,ze względu na chrzesnego Nadii bo mieszka za granicą;)
A co do dzieci to Nadia nie spi u Patryka tylko wziłam ją z łóżeczkiem do nas,bo odkąd wstaję to robi rozpierdziul i budzi i krzyczy na Patryka;) więc żeby nie stresować oobu stron,Nadia została ewakuowana:)

U nas ok..ja siedzę piję herbatke,gardełko mnie boli:p
dzieci spią M na promocji w pracy,wróci około 2-3 w nocy..
Jutro jedziemy do mojej mamy na imieniny posiedzieć..
I tak powoli leci,cały czas wracam pamięcia do zeszłego roku i to wyczekiwanie aż podświtli się wątek na sygnale....AŻ MAM DRESZCZE :)

Dobranoc...Najlepszego dla Grudniaczków:*:*

reklama
hej.
ja na sekunde tylko bo zaraz lece doszkoly

Pelania my jak bylismy z Fabianem w szpitalu jak mial 4 mieiace to sie okazalo ze mlody ma jedna nerke odwrocona,nicsie z tym nie robi. taka jego uroda. Przerecic sie juz nie przekreci.Mamy kontrolowac tylko od czasu do czasu. marcelek sliczny

Łysa ehh trzymam kciukasy. Buziai

Kota madra kobieta z ciebie:* wiedzialam ze M wroci:)

Do góry