• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Milva super!!!Teściowa na bank w skowronkach ;)

O tak- na pewno, zwłaszcza, że oni mieszkają zaraz następny dom haha Teraz może robić nowe zakupy:-p

Aga - ale masz sajgon ostatnio...trzymaj się!
Lysa- daj znać jak sytuacja!
Phelania- tylko nie czytaj dr google - na pewno będzie wszystko ok!

Najlepszego dla naszych bliźniaczek !!! Oraz Sto lat dla Piotrusia!!

reklama
Dzien dobry
Lysa odezwij sie koniecznie co u Ciebie!
Najlepszego dla Ani, Halinki i Piotrusia.

A u mnie znów bez @, to już chyba 39-40dzien :-( chyba wybiorą sie do gina.

Milego dnia!!

inka a czy robilas moe badnia hormonu tsh, ft4 i ft3???? po ciąży lubią się rozszaleć hormony tarczycy i wówczas jest taki problem z @.

Ja ogolnie mam niedoczynnosc tarczycy ale pod kontrola a po ciazy z Kamilem przez 2 cykle myslalam ze jestem w ciazy a mialam takie wyniki badan ze one wszystko tak rozpierdzieliły, cykle mialam po 50-60 dni!!

zanim wybierzzesz sie do gina warto zrobic samemu te badania i isc juz z wynikami, bo po co potem masz 2 razy chodzic do lekarza.

AGAPA zdrówka dla Mikusia.

KOTA dobrze, że M wrócił.

NETKA czyli już dobrze tak???

MILVA gratuluję oczekiwania na nowego członka rodzinki.

Ha ha INKA , SOSNOWICZANKA poprawiłyście mi trochę humor.

LYSA biedna, trzymam kciuki byś do domku szybko wróciła.

U nas nocka w miarę na babcinym łóżku, zleciała jako tako.
Teraz usypiam małego i uczeszę Melkę zaraz i do kuchni muszę ruszyć rosołek dla dzieci robić.

Buziaczki dla bliźniaczek i Piotrusia.

PHELANIA słodki Marcelek, nie martw się tak tą nerką.

Dorota Si już ok. A u Was?
Łysa &&& niech to się już skończy u Was!!!Wracaj do zdrowia i normalnego życia! A nie szpitalnego!
Nina w netbooku mi J urwała i się ciężko pisze, mimo, że P jako tako włożył spowrotem. Teraz chce Nina wyrwać czubek od lampy i guzik -włącznik. Mała psuja. Na giełdę dziś się przejdziemy i może do teściowej do szpitala..?

Bliźniaczki!!!Buziaczki!!

Piotrusiu wszystkiego co najlepsze!!! Zdrówka, szczęścia i pomyślności!!!

Załączniki

• 10468677-balony-urodzinowe-romantyczna--mia--oa--a--dekoracji-kolorowe-ra-a-owe-odcieni-abstrakc.jpg
    10468677-balony-urodzinowe-romantyczna--mia--oa--a--dekoracji-kolorowe-ra-a-owe-odcieni-abstrakc.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 29
Dziewczyny kurde właśnie sobie zdałam sprawę, że moja od 3 miesięcy chodzi przy meblach i w sumie przecież powinna już chodzić. Zaczynam sie zastanawiam, co jest grane... Może ma za mało miejsca w mieszkaniu?

NETKA u mnie ni jak, nawet nie mam ochoty na rozmowę z nim, bo ile razy ja już się nie raz nagadałam to jak kula w płot, on nie widzi, że ma problem, to ja wyolbrzymiam wszystko jego zdaniem, więc po co ja tak naprawdę mam się produkować i nerwy szargać.

ROJKU spoko myślę, że jeszcze chwila i poleci sama.

Dziewczyny mam straszny problem... Dostałam rachunki za prąd, pierwsza faktura 7000zl i dwie prognozy prawie po 1000zl... Najgorsze że okazuje się że moj licznik dobrze działa i coś faktycznie narąbało tyle prądu. Nie wiem co robić :( muszę wziąć jakiegoś specjalistę który znajdzie przyczynę, zawsze miałam rachunki po 100-150zl... A elektrowni nie będzie moja awaria obchodziła tylko każą to zapłacić. To są moje ponad półroczne zarobki. Nie mam skąd wziąć tyle pieniędzy. A nie moge przecież pozwolić żeby odcięli mi prąd. Pewnie zgodziłby by się na raty. Ale na jakie, po 700zl? Nie mam takich pieniedzy co miesiąc.. mamy jeszcze kredyty i inne długi a teraz to. Jestem złamana.

reklama
FREYIA :szok: a za jaki okres te 7tys. i te dwa po tysiąc???
Masakrycznie dużo.
Mój kuzyn miał tak, że dużo im nabiło, wszak ni etyle co Wam ale okazało się, że mają coś tam przekręcone na termie, że oprócz grzania wody terma grzała im również kaloryfery, nie wiem jak to możliwe bo ja się na tym nieznam tylko mi mąż kiedyś tłumaczył.
Ale wasze rachunki to faktycznie idzie się załamać. Może ktoś Wam się podpiął pod licznik czy coś.
Warto wziąść kogoś kto sprawdzi czemu tak się stało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry