• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Hej:0

Ja siedze wlasnie na angielskim, ale taka zamula ze hej. U nas angielski wyglada ze tak ze wchodzimy do Sali kazda wlacza komputer ( na szczescie mamy w Sali komputerowej) i siedzimy, pani cos tak sobie gada i tyle… ja mam słuchawki w uszach i się relaksuje w szkole bez dzieci haha:0

Freyia napisałam pw na facebook’u

reklama
Inka, jak pisalam, w poprzednim cyklu @ mi sie tez jakie niecale 2 tygodnie spoznila, coz, pewnie stres i wkrecanie sobie ciazy. Oby u Ciebie i to byl powod. A robilas bete albo jeszcze jakies testy ciazowe?

Freiya, masakra jakas z tym rachunkiem!! mam nadzieje, ze szybko znajdziecie przyczyne i da sie to odkrecic...

Kupinosia, niezle w tym wozkiem :) wyobrazam sobie, jak szybko musialam wracac pod ta Biedronke haha :))

Lysa, trzymam mocno kciuki!!!

Dziewczyny dzięki za pomoc, rozmawiałam z mężem Agapy i on powiedział że wg niego to jednak licznik, że niemożliwe jest takie zużycie. Moja mama rozmawiała też ze znajomym inkasentem i mówił te same rzeczy co P Agaty. No oby. Jutro pójdę do elektrowni i się zobaczy co będzie

Szok z tym prądem!!!!!!! Mam nadzieję, że uda się jakoś ten rachunek zmienić...

Kupinosia- haha , no pewnie sobie co niektórzy pomyśleli;) Trzymam kciuki za zdrówko małych i odsapnięcie!

Wróciłam o 9 rano do domu, wyniki krwi ok ale nadal mam ta plamę na placu prawdopodobnie zapalenie od tych zatorow więc kazali znow zacząć brać leki zmniejszajace to zapalenie. Niestety branie tych leków nie idzie w parze z braniem leków na krzepliwosc krwi więc będę musiała codziennie chodzić na badanie krwi aż ból zmaleje. Dziękuje za kciuki jak zwykle :***

Sto lat dla dziciejszych roczników!!!!

Wczoraj ubralam choinkę a dzis zrobiłam stroila więc mam juz jakies ozdoby świąteczne z głowy. A i kupiłam ostatnia wole przez internet bo muszę mieć prawnie więc przynajmniej sprawy dzieci mam załatwione w miarę możliwości. Lecę robić obiad, buziaki :*

SOSNOWICZANKA podejrzewam, że Alan ma w tym jakiś cel.
A spać na pewno nie będzie mamusia z synkiem;-).
A mama zapewne jutro do pracy musi iść?? Ruszyło się coś u Was???
Bo u mnie, mimo, że nie było mnie od zeszłego czwartku, tzn. byłam tylko w soboty to widzę po zeszycie, że ruszyła się praca no i po sobotach było widać. Nie wiem jak ta moja szefowa dała radę z salonem i dzieckiem na cycku.:-D

Ja zrobiłam właśnie zupke ogórkową na jutro, mega kwaśną, żeby była jak wrócimy do domku bo jutro idę już do pracy, Melę rano z Kacprem zawiozę do przedszkola a potem małego z rzeczami zaniosę do kuzynki i na 10 do pracy.
Jejku ja ja nie chcę go u niej zostawiać, zaczynam mieć jakieś schizy:baffled:, chciałam siostrę namówić by nie szła ten tydzień do szkoły ale nie da rady cały tydzień bo mają teraz poprawki a zresztą w tym tygodniu mają wybór kto pojedzie w marcu na praktyki do Austrii na miesiąc czasu i jest szansa, że ona pojedzie i musi być w szkole bo będą tam coś dostawać do wypełniania.

Mój syn już w piżamce, ma fazę wyciszenia w wózku i mam nadzieję, że niedługo uda mi się go uspać bo mimo, że pospaliśmy dziś do 7.30 mam jakiś strasznie długi dzień i drażliwy.

FREYIA tak myślałam, że jednak coś jest na rzeczy z tym licznikiem.

Kupinosia jesteś bezbłędna z tym wózkiem się uśmiałam! - oby dziewuszki dały ci wypocząć i żeby już się nie smarkały ;) Dla M też zdrówka! No i mam nadzieję, że Paka udana z USA I ta szlachetna paczka-muszę się przyłożyć do tego też ale przez ostatnie sytuacje nie miałam jak.
Freiya jestem w głębokim szoku.............Mam nadzieję, że uda Ci się rozwikłać tą sytuację i że nie będziesz musiała nic płacić. Bez przesady.
U nas leniwie-na obiedzie u rodziców byliśmy, teściową w szpitalu żeśmy odwiedzili i w sumie tyle. Teraz ja z terrorystką w domu zostałam a P pojechał na halę pokopać piłkę. NINA DZIŚ U BABCI ZJADŁA 7 PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH. Na podwieczorek. SZAŁ. Prawie wiszczała by babcia szybciej jej podawała:szok::szok::szok::szok::happy2:

Dobry wieczor!
nie polecielismy... jest antybioty i czerwone uszy - przelozylam bilet na czwartek i mam nadzieje, ze do tego Maly wydobrzeje... W sobote za tydzien slub mojej siostry i chrzciny jej Malego... chcialabym byc z nimi.... i nadal nie mam sukienki... moze w piatek cos uda mi sie na szybko kupic.... Jakies sugestie co do sklepow???
Najlepszego dla ksiezniczek Salsik i ksiecia Mari!
Freya -szok! moze ktores z urzadzen zwariowalo.... mam nadzieje, ze wszystko pozytywnie sie wyjasni...
Kupinosia - niezla historia... mnie tez cos podobnego sie zdarzylo, bylam zamyslona....
Lysa - trzymaj sie kochana i dbaj o siebie!
Netka - Ninka to ma spust!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry