Hej laseczki;-)
My znów na chorobowym..smarkate jesteśmy wszystkie trzy, a u Marty dodatkowo jako gratis kaszel:-( na 12.00 idę z nią do lekarki..
Spóxnione życzenia urodzinkowe dla mojego przystojniaka Kacperka(choć na fb złożyłam;-)), dla Anielki od Rojku, dla Alanka, Misiaczka i Zuzi, dla Adasia, no i dzisiejsze dla Lenki od Nikuss z okazji roczku - dużo zdrówka kochani, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie, buziaki:*:*:*
Dla 11-miesięcznych oczywiście również: dla Karolinki od 2701..i Nadii od Izi85 - buziaczki:*:*:*
No i zdrówka dla wszystkich chorowitków: małych i dużych!!!!!
Kota, ja jeszcze też oddam swój głos w sprawie karmienia a chorowania..Moja Marysia była karmiona przez 3 m-ce, a pierwszy antybiotyk dopiero dostała ze dwa tygodnie temu. Moja szwagierka obu swoich chłopaków karmiła po 2 lata, a obaj non stop chorzy prawie od zawsze, ile się już nażarli antybiotyków, to nie zliczę..więc nie jest powiedziane z tą piersią
Lysa, współczuję tego zapalenie płuc, biedna..jakieś fatum chyba krązy wokół Was zdrowotne

:-

-(
Milva, u nas obie praworęczne;-)
Freiya, tak z ciekawości - mleko tylko cyckowe czy też dokarmiasz Emi MM?
Violett, oj, nie zazdroszcze sytuacji z tym zapowietrzeniem , musiałaś sie nieźle wystraszyć biedna..
Dorotar, oj, Ty to 100% kobieta:-)

Non stop zmiany kolorkowe
Kupinosia, ja myślę, że takie mebelki spokojnie do około 12 lat..
Netka, pytałaś o sylwestra..my w tym roku na białej sali...znaczy na fioletowej

Agala, to się uśmiałam z tą "pustą" paczką
Kota, gratuluję wygranej
Sergi, oj, to nie fajnie...zarówno z bratową (szwagierką?), jak i z autem...współczuję..
Netka - super wieści (chodzi mo o Twoją kruszynkię)!!!!!!!!!!!!!!!Aaaaaaa, cieszę się razem z Wami bardzo!!!!(choć innej opcji nie przewidywałam
)
Tofika, od Ciebie też fajne wieści..dobrze, że zbabcią lepiej
Sosnowiczanka, oj fakt z tymi farbami..ja moje rudości mam z 3 kolorów wymieszanych
Asko, myśmy w pracy niedawno gadały na temat tego kubeczka..ogólnie jestem na "nie", w pracy sobie niewyobrażam tego stosować;-)
Co do Mikołaja, to u nas dopisał..okazało sie, że nawet ja byłam grzeczna

Dziewczynki słodyczy maja na dobry miesiąc..przedszkole i żłobek dopisały, z mojej pracy dziewczyny też dostały paczki:-)
Dorotar, z tą kupą dobre, to się uśmiałam
Rojku, spokojnie, Anielka, na razie się asekuruje..ma czas dziewczyna

Moja Marycha miałą dobre 14 m-cy, jak ruszyła sama, a bratanica koło 16 m-cy..i teraz biega
Freiya - 7tys???????Kurcze, trzymam kciuki, żeby to była jakaś pomyłka i się wyjaśniło na Waszą korzysc!!!:-(
Kupinosia, fajna jesteś z tym wózkiem

paczki z USA troszeczkę "zazdroszczę"

Kota, to juz przeprowadzka? Super:-) Powodzenia!!! Po nowym roku się wproszę na kawkę

:-)
Violett, dobrze, że już w domu jesteś..
Uff, nadrobiłam..