• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Freyia, trochę mi się wierzyć nie chce że istnieje takie urządzenie które tak prąd może"żreć" w domu:szok:Musi byc gdzies błąd...Mam nadzieję, że się wyjasni.
Kupinosia, papayka zdrówka dla dzieci
Lysa, zdrówka

Wszystkiego co najlepsze dla jubilatów i buziaki od Lenki

reklama
Violett wracaj do zdrowia i daj znak co się dzieje.

Łysa trzymam kciuki byś wszybko wyszła!

Rojku nie powinna ;) może a nie musi...oprostu moze ma stracha i yak jej łatwiej...Także spokojnie zaraz będzie biegać;)

Freyia ale kurde ładny numer przed świetami 7 koła za prąd??Chyba sami stwierdzą ze coś nie tak...Normalny by zrozumiał,tzrymam kciuki zeby poszło dobrzze!

Kupiniosia dobrze że tak prędko się skapnęłaś,a nie pod domem:P

My dziś ubraliśmy choinkę na ogrodzie i tak fajnie swieci,ale trzeba iść ją zgasić:( Jutro jedziemy do Leroy Merlin to może bedzie jakiś włacznik wyłacznik na pilota, bo teraz jest minus 10 i jak mam sie ubierac to masakra,a trzeba zrobic tylko pstryk:P )

Musimy też Młodemu kupic spodnie od kombinezonu i nie wiem hdzie,pewnie decathlon,tylko teraz ceny to będą kosmos;/

dzien dobry,

moja najlepsza kolezanka wlasnie walczy na porodowce, o 5.30 jej odeszly wody!! :) trzymajcie prosze kciuki!

Violett, oby to nie bylo nic powaznego! mam nadzieje, ze lekarze szybko i skutecznie zadzialali i juz jest ok!!

my wczoraj przewozilismy do naszego domu wszystkie wieksze rzeczy, pralke, lozka, duze szafy, nie mam pojecie ile razy M. kursowal, ale najwazniejsze, ze duze rzeczy sa juz na miejscu, pozniej niz nie bedziemy miec Transita do dyspozycji, w kazdym razie w weekend robimy roczek jeszcze na "starych smieciach", a pozniej w tygodniu przeprowadzka!! jeszcze to do mnie nie dociera, ale jestem szczesliwa, ze to naprawde juz!

Violett dobrze, że już jesteś w domku.
Kota super wieści! Koleżance dużo sił ;P:P i szybkiego porodu, no a z przeprowadzką- ekscytujące ;) podzielam Twój entuzjazm!
Izi wiesz ja kupiłam wczoraj Ninie spodnie na ryneczku za 35zł ;) Na szalkach, ocieplane, na polarku od wewnątrz a z zewnątrz taki materiał nieprzemakalny. Miałam brać z allegro- takie same- ale tam + wysyłka była ;) więc jak już byłam na ryneczku to wzięłam od razu bez przesyłki, taniej.

Dzien dobry,
Sto lat dla Lenki!
Violett
- dobrze, ze juz w domu, mam nadzieje, ze to nic powaznego....
Kota - trzymamy kciuki za kolezanke! fajnie, ze bedziecie na swieta juz u siebie!
A ja modle sie aby Maly wyzdrowial do czwartku....
Milego dnia!

Hej laseczki;-)
My znów na chorobowym..smarkate jesteśmy wszystkie trzy, a u Marty dodatkowo jako gratis kaszel:-( na 12.00 idę z nią do lekarki..
Spóxnione życzenia urodzinkowe dla mojego przystojniaka Kacperka(choć na fb złożyłam;-)), dla Anielki od Rojku, dla Alanka, Misiaczka i Zuzi, dla Adasia, no i dzisiejsze dla Lenki od Nikuss z okazji roczku - dużo zdrówka kochani, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie, buziaki:*:*:*
Dla 11-miesięcznych oczywiście również: dla Karolinki od 2701..i Nadii od Izi85 - buziaczki:*:*:*

No i zdrówka dla wszystkich chorowitków: małych i dużych!!!!!
Kota, ja jeszcze też oddam swój głos w sprawie karmienia a chorowania..Moja Marysia była karmiona przez 3 m-ce, a pierwszy antybiotyk dopiero dostała ze dwa tygodnie temu. Moja szwagierka obu swoich chłopaków karmiła po 2 lata, a obaj non stop chorzy prawie od zawsze, ile się już nażarli antybiotyków, to nie zliczę..więc nie jest powiedziane z tą piersią:tak:
Lysa, współczuję tego zapalenie płuc, biedna..jakieś fatum chyba krązy wokół Was zdrowotne:zawstydzona/y::-(:-(
Milva, u nas obie praworęczne;-)
Freiya, tak z ciekawości - mleko tylko cyckowe czy też dokarmiasz Emi MM?
Violett, oj, nie zazdroszcze sytuacji z tym zapowietrzeniem , musiałaś sie nieźle wystraszyć biedna..
Dorotar, oj, Ty to 100% kobieta:-):tak: Non stop zmiany kolorkowe:-D
Kupinosia, ja myślę, że takie mebelki spokojnie do około 12 lat..
Netka, pytałaś o sylwestra..my w tym roku na białej sali...znaczy na fioletowej:-D:-D:-D
Agala, to się uśmiałam z tą "pustą" paczką:-D
Kota, gratuluję wygranej:tak:
Sergi, oj, to nie fajnie...zarówno z bratową (szwagierką?), jak i z autem...współczuję..
Netka - super wieści (chodzi mo o Twoją kruszynkię)!!!!!!!!!!!!!!!Aaaaaaa, cieszę się razem z Wami bardzo!!!!(choć innej opcji nie przewidywałam:tak:)
Tofika, od Ciebie też fajne wieści..dobrze, że zbabcią lepiej:tak:
Sosnowiczanka, oj fakt z tymi farbami..ja moje rudości mam z 3 kolorów wymieszanych:-D
Asko, myśmy w pracy niedawno gadały na temat tego kubeczka..ogólnie jestem na "nie", w pracy sobie niewyobrażam tego stosować;-)
Co do Mikołaja, to u nas dopisał..okazało sie, że nawet ja byłam grzeczna:-D:-D Dziewczynki słodyczy maja na dobry miesiąc..przedszkole i żłobek dopisały, z mojej pracy dziewczyny też dostały paczki:-)
Dorotar, z tą kupą dobre, to się uśmiałam:-D
Rojku, spokojnie, Anielka, na razie się asekuruje..ma czas dziewczyna:tak: Moja Marycha miałą dobre 14 m-cy, jak ruszyła sama, a bratanica koło 16 m-cy..i teraz biega:tak:
Freiya - 7tys???????Kurcze, trzymam kciuki, żeby to była jakaś pomyłka i się wyjaśniło na Waszą korzysc!!!:-(
Kupinosia, fajna jesteś z tym wózkiem:-D paczki z USA troszeczkę "zazdroszczę":zawstydzona/y::-p
Kota, to juz przeprowadzka? Super:-) Powodzenia!!! Po nowym roku się wproszę na kawkę:-p:-)
Violett, dobrze, że już w domu jesteś..
Uff, nadrobiłam..

reklama
Maxwell dzięki :* u mnie zatorowosc płucna i jakiś stan zapalny więc zapalenia płuc nie mam, chociaż w obecnej sytuacji wolałabym to juz ta zatorowosc No ale tego się nie wybiera. Zdrowka dla ciebie i dziewczynek tez! Moje póki co jakoś się trzymają, Oboje kaszla ale lekarz badał i niby nic nie słychać więc walczę z kaszlem jakimiś stropami.

Kota zazdroszczę przeprowadzki i chyba zdążycie na święta ;)

Papayka zdrowka dla małego, obyscie polecieli do Polski!

A ja na 10.10 mam badanie krwi oby było ok bo dali mi tabletki które działają przeciwko rozrzedzajacyn i od wczoraj mam lekko spuchniete nogi:( przynajmniej mnie nie boli, chociaż coś. Potem do pracy zawieźć zwolnienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry