Troszeczkę spóźnione życzenia dla roczniaków Oskarka, Adasia, Piotrusia i dzisiejszej solenizantki Lenki
:-)
Oraz ogromne buziaczki dla 13 miesięcznych bliźniaczek oraz 11 miesięcznej Nadii :-)
Freyia masakryczna ta kwota za prąd oby się wyjaśniło co jest nie tak że taką kwotę Wam naliczyło.
Kuponisia heh uśmiałam się z tego wózka, ja kiedyś przeparadowałam od sklepu do domu z metalowym koszykiem i jak skumałam to poleciałam go oddać
łysa zdrówka !!!
Violett super że Cię wypuścili i zdrówka !!!
Netka no to ma Ninka spust do jedzenia 7 placków ziemniaczanych zjeść.
Sosnowiczanka super wieści :-)
DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW TYCH MAŁYCH I DUŻYCH !!!
Wczoraj byliśmy u znajomego w kebabie i w Maciusia wstąpiło nie wiem co jak ostatnio się go bał tak wczoraj był mega odważny bawił się z nim latał za barem a nawet zrobił rodzicom pa pa i grzebał w lodówce z napojami a co wyciągnął to dobry wujek pakował mu do reklamówki do domu heh w ruch poszły też jajka i wyłączał chłodnie a potem nie chciał stamtąd iść draniulek kochany.
Dzisiaj sobie pospaliśmy do 10.20 i Maciuś obudził M bo wstał a ten mnie szturcha i mówi Ty wiesz która godzina hehe.
M poszedł do pracy a my z Maciusiem siedzimy, nastawiłam pranie i czekam aż młody pójdzie spać to przemebluje delikatnie salon, a potem nastawie pościel do prania.
Uciekam troszeczkę się ogarnąć z piżamy :-)