• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Kota ja tez czekam na zdecia z niecierpliwoscią !!!

maxwell znowu zasmarkani??? Ah teraz zima to pewnie tak bedzie... Zdrówka dla was:)

Rano bylam u endo. Moje wyniki TSH w normie, juz nie musze brac tabletek:)))) W marcu na kontrolę, oby sie nie zmieniło!

Zaraz ide na poczte wyslac paczkę, bo zimowe kombinezoby Alanka sprzedalam na allegro:) A potem do pracy
Milego dnia!!!

reklama
SOSNOWICZANKA właśnie paczka przypomniałaś mi, że muszę wysłać prezent dla chrześnicy a już 2 tygodnie worze w bagażniku.

Ja w pracy i tak bardzo mi się tęskni do moich dzieciaczków, jeszcze 1,5 godziny i wyjdę z pracy po Melcię zajadę i do domku do Kacperka bo mały już w domku bo moja siostra wróciła ze szkoły i poszła po małego do kuzynki.

Troszeczkę spóźnione życzenia dla roczniaków Oskarka, Adasia, Piotrusia i dzisiejszej solenizantki Lenki
:-)
Oraz ogromne buziaczki dla 13 miesięcznych bliźniaczek oraz 11 miesięcznej Nadii
:-)

Freyia masakryczna ta kwota za prąd oby się wyjaśniło co jest nie tak że taką kwotę Wam naliczyło.

Kuponisia heh uśmiałam się z tego wózka, ja kiedyś przeparadowałam od sklepu do domu z metalowym koszykiem i jak skumałam to poleciałam go oddać

łysa zdrówka !!!

Violett super że Cię wypuścili i zdrówka !!!

Netka no to ma Ninka spust do jedzenia 7 placków ziemniaczanych zjeść.

Sosnowiczanka super wieści :-)

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW TYCH MAŁYCH I DUŻYCH !!!

Wczoraj byliśmy u znajomego w kebabie i w Maciusia wstąpiło nie wiem co jak ostatnio się go bał tak wczoraj był mega odważny bawił się z nim latał za barem a nawet zrobił rodzicom pa pa i grzebał w lodówce z napojami a co wyciągnął to dobry wujek pakował mu do reklamówki do domu heh w ruch poszły też jajka i wyłączał chłodnie a potem nie chciał stamtąd iść draniulek kochany.
Dzisiaj sobie pospaliśmy do 10.20 i Maciuś obudził M bo wstał a ten mnie szturcha i mówi Ty wiesz która godzina hehe.
M poszedł do pracy a my z Maciusiem siedzimy, nastawiłam pranie i czekam aż młody pójdzie spać to przemebluje delikatnie salon, a potem nastawie pościel do prania.

Uciekam troszeczkę się ogarnąć z piżamy :-)

haha dziewczyny dorwała dziś choinkę z rmf fm :) rozdawali w Katowicach koło spodka;p;p hihi udało się nam z siorką bo weszłyśmy w gigantyczną kolejkę... jeden przechodzen mowil nam ze stoi od 7 rano.. była 11.30 a my byłysmy tam całe 10 min;p;p i mamy fajne żywe pięknie pachnące choinki i jeszcze cuksy z wedla:) no i udane zakupy przy okazji bo wybrałam sobie 2 bluzeczki od bratowej na urodziny a od siorki torebkę i czapkę:) wiec w czwartek muszę upiec dobre ciachoooo:) a ogolnie to wybrałam się do k-c z siorka bo miała zabieg na oczy taki wspomagajacy i zeslo nam wszystko do 13 a wyszłam samym rankiem.

violett super ze wyszlas.... a ja jak wczoraj wylaczylam kkompa po 21 to dopiero teraz weszłam i patrze...

maxwell - dużo zdrówka dla Martusi :* wiem jak to jest z tymi chorobami, bo my też już zaliczyliśmy zapalenie oskrzeli, przeciągający się kaszel, a jak już zaczęło przechodzić, to E. załapała przeziębienie, na szczęście na kaszlu i katarku się skończyło.

asko- to jeden wydatek na święta z głowy ;-) my w tym roku rezygnujemy z choinki, przede wszystkim na wszędobylskiego i ciekawskiego malucha ;-) ale też z powodu braku miejsca... tam gdzie w zeszłym roku stała choina w tym stoi krzesełko do karmienia

freiya - oby sprawa z rachunkiem sie szybko wyjaśniła, bo to jakieś przegięcie jest

Net-ka - a moja E. coś mi ostatnio odmawia jedzenia obiadów, także tylko pogratulować Nince apetytu :-)

Kota - ja wczoraj stwierdziłam, ze moje piersi i tak już znikome ilości pokarmu produkują i, że dziś już chyba nie przystawię Małej, no ale jakoś nie mogę, no... uwielbiam jak tak sobie jeszcze leżymy w łóżku, a E.gładzi mnie tą małą rączką po dekolcie :-) Ostatni cyc, z godnie z planem, w dniu pierwszych urodzin ;-) ale jak to będzie, to jeszcze życie pokaże :-)

A dziś się dowiedziałam, że moje dziecko potrafi odpakować sobie ze złotka ferero rocher i wpakować sobie do dziobka. Ściągnęła po cichutku ze stoliczka, schowała się za kanapą i tylko głośne mlaskanie ją zdradziło ;-)

Cześć. ja dopiero traz weszłam. Idę poczytać zamknięty. U mnie ok:-), Mikołaj troszkę lepiej, ale chyba do czwartku się nie wyrobimy z wyzdrowieniem:-(

FREIYA i co załatwiłaś z tym licznikiem?

Sto lat Lenka!

kota
to mnie mobilizujesz kobieto z tym przewożeniem rzeczy. Nasz teść nam termin przeprowadzki ustalił :D bo się wcześniej nie wyrobi, niż na 20tego ze zrobieniem wszystkiego. Ja sobie wzięłam z tej okazji wolne właśnie w przyszły czwartek i piątek i będziemy przewozić wszystko - masakra! Nie wyobrażam sobie tego. Jak przeczytałam, że już wywozisz niektóre rzeczy, to aż zadzwoniłam do mojego, że trzeba powoli pakować wszystko.

Co do drzwi, to my jeszcze nie mamy, a moja siostra jak się wprowadzała, to miała dwoje drzwi: do kotłowni i do jednej łazienki. Z wc korzystali z otwartymi :D
Na nowe zdjęcia również czekam :D

Freya jak tam z tymi rachunkami? Coś się wyjaśniło?

Łysa nadal trzymam kciuki, żeby te pierońskie choroby sobie od Ciebie poszły!!!

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Lenki.

Mnie dzisiaj strasznie głowa od rana boli, chyba przegrzał mi sie procesor od myslenia nad tym fotelikiem samochodowym;-)W dodatku biegałam dziś za prezentami i nie jestem do końca zadowolona.
Bardzo sie cieszę, ze u mojej babci ok. Możliwe, że przed weekendem wyjdzie ze szpitala. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.

Zdrówka dla chorasków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry