• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Kota to niezly kawałek się wyprowadzacie... A dalej w tym samym miescie bedziecie mieszkac?

Rojku a wy daleko sie wyprowadzacie??

Tofika dobrze ze z babcią lepiej:)

Agala, Kota trzymam kciuki za zakonczenie waszego cycowania, u mnie niestety nie daje rady, Alan bez cycka nie usypia, pewnie jeszcze ze trzy lata przyjdzie mi go karmic :eek::eek::eek:

Dzis na obiad robilam duszonki- M sobie zazyczył. No i dal Alankowi sprobowac ziemniaczka. Młody jak spróbowal to chcial jeszcze i jeszcze i jeszcze. Skubany, opylił tak wielką porcję... Troche sie obawialam, bo wiadomo... No cóz póki co nic mu nie jest:)

A i jeszcze jedno, dajecie dzieciakom pieczarki??? Myslalam jutro sosik z pieczarkami Alankowi zrobic...

uciekam spac, dobrej nocy!!!

Freiya tyle zaswiatlo?? Normalnie jakas masakra mam nadzieje ze jakos to wytłumaczysz
Kupinosia ja tezkiedys tak wyszlam ze sklepy tyle ze z koszykiem i mnie ekspedientka ganialahaha:)
Sosnowiaczanka uśmiałamsię z tych uzywanych prezentow:P a torcik fajowy:P i super ze wyniki w normie:P
Rojku moja tez jużkupe czasu przy meblach chodzi a sama nie chce wogole może nasze male kobitkiwola być bezpieczne:P
Kota i courodzila kolezanka??i ja również czekam na foty
Papayka, kupinosia, Maxwellzdrowka dla maluchow:*
A gala u mnie takbyło z mala ze wziela sloik z nutella i cisza mnie zaniepokoila ja patrze a onacala ubabrana buzia, rece i wszystko dookoła a jak otworzyla sloik to nie mambladego pojecia:P te nasze maluchy coraz sprytniejsze:P
Tofika super ze zbabusia już lepiej:P
Sosnowiaczanka umnie z cycowaniem chyba będzie to samo mala bez cycka nie usnie a poza tym samajuż wola i wyjmuje mi cyca wiec teraz to już nie takie proste chociaż ja jabardzo lubie karmic tylko nie wtedy kiedy traktuje mojego cyca jak smoczka.

Wszystkiego najlepszegodla rocznych dzieciaczkow: Adasia, Piotrusia, Oskarka i Lenki
Oraz wszystkiego najdla 11 miesiecznej Nadusi i 13 miesiecznych księżniczek: Anusi i Hanusi:****

No nareszcie was nadrobilam:P ja znowu na caly tydzień slomianawdowa jestem:( mala taki lobuz ze masakra wszedzie wejdzie wszystko wezmietrzeba mieć oczy dookoła.

Sosnowiczanka nie dawałam grzybów-wydaje mi się, że są ciężkostrawne, a kiedyś jak się ktoś grzybem zatruł, to w TV się ktoś tam wypowiadał, że dopiero po 7 roku życia dla dzieci... A ja tak lubię grzybową... ;PP

Sosnowiczanka ja dawałam sosik pieczarkowy Maciusiowi i nic mu nie dolegało tylko nie dawałam mu kawałków pieczarek starałam się dawać goły sosik.

Moje dziecko po wielkich dzisiejszych krzykach poszło po 21 spać nie wiem co mu się dzisiaj działo rzucał się na ziemię w domu i walił nogami, nie wiem co źle robię że on się tak zaczął zachowywać :-(:zawstydzona/y:

Dzieci spia, P tez juz usypia wiecwpadlam bo jakos nie moge spac - bije sie z myslami..

Freyia zalatwilas cos z tym pradem??

Maxwel zdroweczkadlaWas. Widze zeu Martusi zapalenie oskrzeli jak u fabianka zapalenie ucha:(

Kota jak tam widzisz juz zmiany na brzuszku?? zaokraglil Ci sie juz??

Sosnowiczka nie bedziesz sama, ja tez bede karmla Fabiana jeszcze dlugo popierwsze dlategoze mam jeszcze duuuzo mleka, po drugie on to uwielbia i po trzecie ja tez to uwielbiam.

Kota powodzenia w przeprowadzce,za dużo się nie napracuj!Zebyś nie dzwigała;)

Maxwell zdróweczka,a dziś o Tobie myślałam;)

Netka dziś kupiłam udało mi sie 2 częsciowy jednak za super cene 90zł Brugi jest piękny..
zobacz.. IMG_9491.jpg

Asko to jesteś obkupiona:):)

Violett dobrze że juz w domku:)

Tofika dobrze że z babcia lepiej,trzymam kciuki:)

Sosnowiczanka co to są DUSZONKI???:):)

No to pora spać:):)

P.s..
Phelania i Kota może pokażecie nam tak na święta nierozpakowane brzuszkowe prezenty;) w formie foty:p

Ato moja pierwsza choinka już zapalona na ogrodzie;)IMG_9497.jpg

Dziewczyny na razie załatwiłam tyle ze 03.01 przyjdzie kontrola do licznika i instalacji, jak się okaze ze wadliwy jest licznik to pół biedy bo wtedy to wina rwe i muszą mi te rachunki zmienić, a jak się okaze ze wina instalacji to gorzej bo bede musiała płacić ale dochodzilabym swego od wykonawcy bo ja mam nowa instalację w zeszlym roku robiona za grube pieniądze a w elektrowni w ogóle okazalo się ze takie zużycie nalicza się od pierwszego dnia jak tu miezkamy więc cos jest uszkodzone od samego początku

reklama
Freiya, mam nadzieję, że to wina licznika i że zmienią Wam rachunek, to niewyobrażalne, żebyście musieli płacić taką kwotę :/

Sosnowiczanka, przeprowadzamy się do innej miejscowości, pod Rybnik.

malenstwo, urodziła SN, mała ważyła 4200g!!! wielki szacun dla mniej, bo to pierwsze dziecko, ale obie są ok :)

Violett, wczoraj oglądałam się w lustrze i coś się uwypukliło pod pępkiem, w sumie wygląda, jakbym się najadła, ale nadal biegam w przedciążowym rurkach i nic mnie nie uciska.

izi, jak wyhoduję coś okrąglejszego, to wrzucę fotkę :) a dźwigać nie będę, ja wszystko po kolei pakuję, a M. zasuwa ze szwagrem i noszą.

Asko, super się udało z choinką :) i zazdroszczę zakupów/prezentów, to zawsze poprawia kobiecie humor :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry