• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Maxwell, myślałam ostatnio co u Was, a tu znów choroby ehhh... mam nadzieję, że szybko odpuszczą i oby do wiosny!

Ja myślałam, że koniec cycowania z Q, ale jednak nie, wprawdzie mieliśmy dobę przerwy, ale chyba mały zatęsknił i znów trochę go pokarmiłam, jednak dziś powiedziałam M., że od stycznia już raczej definitywnie go odstawiam. I obeszło się bez MM w całym małym Kubinkowym życiu :) cieszę się.

NETKA Nina to ma spust-7 placków:szok:

PAPAYKA zdrówka.

VIOLA daj znać co u Ciebie??

KOTA trzymam kciuki za koleżankę.
Przeprowadzka ruszyła.
Odebrałam dziś z poczty spodnie. I muszę powiedzieć, że okazuje się, że będą za duże ale jak mama wróci z senatorium to poproszę ją by mi coś z nimi zrobiła, długość dla mnie ok czyli nie do łydki tylko długie:-D

STO LAT DLA LENKI.

MAXEEL raz jeszcze zdrówka.
Dziękuję raz jeszcze za życzenia dla zięcia.
Ale ja nie zmieniałam ostatnio kolorku, o co chodzi???

LYSA trzymam kciuki za badania.

Ja dziś musiałam wrócić do pracy, mam przynajmniej nadzieję, że zaraz ludzie się zlecą bo oszaleję.
Musiałam dać Amelkę do przedszkola która nie jest do końca w pełni zdrowa, mam przez to mega wyrzuty sumienia i mi się wyć chce.
Kacper też oddelegowany do kuzynki, mam nadzieję, że sobie poradzą.
Więc mam głowę pełną myśli.

Lysa, zatorowość?..brzmi nie za ciekawie:-(:-( Zdrowia!!!!
Dorotar, x-stron temu pytałaś Sosnowiczankę, co myśli na temat hm..bodajże rozjasnienie=a Twoich włosów (czy pasemek, nie pamiętam już:zawstydzona/y:;-)):tak:
Kota, a jak przeprowadzka?

No i dupa, gęstość krwi jest poniżej normy nie duzo bo tylko 0.1 ale wolałabym mieć zadsza niż gestrza bo mniejsza zwiększa ryzyko zakrzepu a skoro bolą mnie nogi i stopy mam lekko opuchniete to znow zaczynam schizowac i się martwić :( na żadne pytania mi nie odpowiedzieli bo nie są medyczne wykwalifikowani... Kurde to z kim ja mam gadać? Okazuje się ze z angielskim wszystko wiedzącym lekarzem ehh szkoda gadać. W czwartek kolejne badanie.

oj łysa biduleczko. zdrówka życze...
Kota - super że to już przeprowadzka! Ale Ty powolutku żebyś uważała na kruszynkę.
Snieg znowu posypał, więc znowu odśnieżanie mnie czeka po wyjściu z pracy.
Do świąt mam grafik zapełniony pracą. Byle do urlopu....

Maxwell, póki co dziś kończą nam malować ściany, zostały jeszcze schody do obłożenia drewnem, drzwi wewnętrzne i gotowe, od biedy bez drzwi da się mieszkać :) przed chwilą dzwonił stolarz, ale nie mogłam rozmawiać i musiałam go do M. przekierować, więc pewnie schody już gotowe i chcą przyjechać na montaż.

Ewka, z racji ciąży M. zajmuje się szorowaniem domu :) wszystko on przewozi, ja tylko siedzę i pakuję szpargały do worów i pudeł :)

Dzien dobry
Violett trzymaj sie dzielnie!
Lysa jednak ang służba zdrowia nie "zawodzi"- tzn zawsze miałam wrażenie ze ich system średnio sie liczy z pacjentem i niestety to sie potwierdziło. Zdrowia Ci życzę!!
Kota ostrożnie przy przeprowadzce, no i już sie doczekać zdjęć nie mogę :)

Ja dzis dostałam @! Nareszcie!! Czuje sie fatalnie ale w końcu stres minie.

Milego dnia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry