Buziaki dla dzisiejszych Jubilatów Kubusia, Fabianka, Kacperka i Alanka :-)
malenstwo - zbyt długa cisza zawsze jest podejrzana
Violett - ja też czerpię dużą przyjemność z karmienia piersią, ale u mnie niestety mleczko na wykończeniu
izi - piekny widok masz za oknem :-) ja chyba postawię choineczkę z lampkami na balkonie, bo w domu w tym roku nie będziemy mieć
kota - ja niemal do połowy ciąży wyglądałam tak jak bym miała wzdęcie po mega obżarstwie ;-) no ale to w pierwszej ciąży, a w drugiej podobno szybciej widać brzuszek, ciekawe....
netka - ooo brwi, no też by się przydało wyskoczyć, muszę jakoś małą sprzedać babci i się w końcu wyrwać :-)
maxwell - zdrówka dla Was wszystkich!
dorotar - aby Kacperkowi szybko przeszło, a Melcia się dokurowała. Zdrówka!
A Elence coś się dzienne spanie zaczyna przestawiać, od dwóch m-cy spała juz tylko raz około południa 2h i było ok. Ostatnio zaczęła sypiać po 30-40 min. i nie dotrzymywała do kąpieli, a spanie około 17 skutkowało zasypianiem około 22... dziś wstała po 7 i padła z powrotem spać po 10 (spała 45 min.) ciekawe co będzie z popołudniową drzemką i czy w ogóle będzie, ale podejrzewam, że tak... dziwne, bo z wiekiem przecież dziecko eliminuje drzemki w ciągu dnia...;-) może jakiś skok? A jak Wasze dzieciaczki teraz śpią?