• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

dziewczyny, zapomniałam Wam napisać, żeby się wydostać z domu do głównej drogi, muszę podjechać pod dość stromy podjazd z kostki granitowej i często zimą mamy problemy, wiadomo, trzeba sypać piachem, no i dziś rano oczywiście nie dałam rady za pierwszym razem, za drugim też nie, więc cofam, żeby wziąć "rozbieg", bo niewiele brakowało do wydostania się i nagle mi coś mignęło w prawym oknie, a to mój M. w piżamie wybiegł i mi zaczął piaskiem pod koła sypać!! No kochany biedaczek, mam nadzieję, że się nie rozchoruje po takiej akcji :-D:-D

właśnie do mnie zadzwonił, czy może odpakowywać z Kubinem prezenty, bo Q już chce :) i nie wiedzą, czy czekać aż wrócę z pracy, czy już mogą :)) pewnie teraz w domu czyste szaleństwo, bo moi panowie sami na chacie!

reklama
Asko mój w zeszłym roku miał rozmiar 86,a teraz 104;/ także juz niestety za mały..A w ogóle w zeszłym roku mało byliśmy na śniegu a teraz codzieniie,więc musieliśmy kupić:)

Milva a co z prezentami nie tak?zawiodłaś się?

Violka jak samopoczucie?

Dorotar ja pierdziele to łądna akcja z rana;/

A_ gala moja Młoda spi zawsze razem z Patrykiem około 12-13-14....jak spi krótko to zdarza jej się zdzemnąć jeszcze na chwile około 16 na pół godzinki.

Kota ale to prezenty urodzinkowe?? Niech poczekają na Mamkę:)

A ja mielone zrobiłam buraczki i ziemniaczki,dzieciaki spią więc szybko piszę;)
A i pozazdrosciłam i zribiłam bombkę na choinke:):):)

Oto ona:)
IMG_9508.jpgIMG_9501.jpgale paluchy bolą jak byk;)

Dorota fakt,ehh szkodaze nie mieszkam blizej bo bym pomogla.
A-gala u mnie bylo w 1 ciazy widac brzuszek, w drugiej dopiero kolo 20 tyg:)
Cd spania to u nas Fabianek roznie raz potrafi spac i 3 razy w cagu dnia a raz tylko jedne. A spac na noc idzie ok 20-21.

Nastazja idz do lekarza i porob sobie badania,bo coby bylo gybys byla sama z malym w domu i zemdlala.

Malenstwo ciesze sie ze paczka doszlo i jestes zadowolona i czekam na zdjecia malej w ubrankach:)

Dagne Twoja paczuszke wysle albo dzis wieczorkiem albo jutro.

Kota kochany M:) Hehe nie mysl co zastaniesz w domu jak wrocisz:P

U nas po akcji szpitalnej tez duzo lepiej. P sie stara,jest mily ip. Sergi mialas racje.

Izi dziekuje ze pytasz. samopoczucie roznie raz lepsze raz gorsze. Jak patrze na Marike i Fabiana to mi sie poprawia ale mam takie dolki i mysle co by bylo gdyby.
Bombka cudowna

Dziewczyny co moge kupic tescia na gwiazde nie mam wogole zielonego pojecia;/

Ostatnia edycja:
Izi, niech szaleją, a co tam, właśnie dostałam mms'a, Kubin siedzi na trójkołowym ROWERKU, który jest za duży i mały nie sięga do pedałów hahah, rewelacyjnie wygląda :)

bomba piękna! robicie mi ochotę na takie cuda :)

Ostatnia edycja:
Violett , ja teściowi kupiłam wodę toaletową i czekoladki Lind...zawsze mam problem co mu kupić, w tamtym roku dostał dobry alkohol.

Izi- niektóre rzeczy są mniejsze niż myślałam i kolor się różni, ale ogólnie już machnęłam ręką- może być;-) Bombka super!!Podziwiam.

Kota- ojj na pewno mieli chłopacy mega radochę!!!! A TZ niech się tak stara cały czas;-)

Ja sobie pomyslalam ze moglabym tesciowej zrobic prezent. Jakas dluzsza deske pomalowac farba jakas ladna, przewiercic od dolu i na sznureczkach z kokarda powiesic nasze zdjecie - moje, P, Mariki i Fabiana:) Ona lubi takie rzeczy wiec mysle ze bylaby zadowolona i do tego dokupic wlasnie jakies czekoladki.

A tesciowi to nie wiem;/

Violett a Tesciu pali papierosy?zbiera coś ogląda;/ opisz o nim :)to coś sie wymysli;)
my zamawiamy dvd na spółkęz braem Ł...

Kota już widzę jaki uba ma Młody:)

Co do bombki,to chciałam zacząc robić na sprzedaż ale niestety zakup tych wszystki pierdół wynosi niecałe 6zł:P więc się nie opłaca,bo nikt nie kupi;/

reklama
Dla dzisiejszych solenizantów duuuuzo zdrówka!!!!

Agala u nas Alan ma jedną drzemkę ok 13 i spi dobrą godzinkę niekiedy troche dluzej a pozniej ok 20 kąpiel i zazwyczaj zaraz potem zasypia:) wtsaje rano miedzy 7 a 8 niekiedy troche wczeniej

Izi moje duszonki to : 2kg ziemniakow, 2 marchewki, 2 cebule 1 burak, troche boczku, kielbaski, czosnek i przyprawy- wszystko do gara i na maly ogien:) Pyyycha:) Bombka piękna...

Dorotar a to ci poranek...

Freiya mam nadzieje ze wszystko szybko i pozytywnie sie wyjasni

Violett co roku kupowalam dla tesciow kwiatka - gwiazdę betlejemską, taką sliczną duzą, i jachalismy z M zazwyczja w pierwszy dzien swiąt. W tym roku sie nie wybieram. Wiec tez nic nie kupuje.

Netka bylo kiedys w tv, niewiem, moze ze dwa lata temu o 6-cio letnim Tomku co sie zatrul grzybami i mial przeszczepianą wątrobę, i mowili wtedy wlasnie ze chyba do 6 czy 7 r.z. grzybów sie nie podaje, ale pieczarka to chyba nawet nie grzyb??? Wydaje mi sie ze kiedys dawalam Alankowi sloik z bobovity z pieczarkami, a moze sie mylę..?

Izi a skąd sama bombka??? Bo ozdoby bym miala, do robienia tipsów ozdoby chyba sie nadadzą??? Moze i ja bym zrobiła...???

Alan zaraz pewnie wstanie, dam mu jesc i idziemy na spacerek, w sumie na zakupy i spacerek:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry