• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Wszystkiego co najlepsze dla Kubusia, Fabianka, Kacperka i Alanka

Kota haha widok niezapomniany :)

Sosnowiczanka pytałaś, czy daleko się przeprowadzamy - 8km.

Ja dziś mam strasznie śpiący dzień. Zaraz chyba sobie drzemkę utnę z Anielą... a potem będę obmyślała, co już można wywieźć z domu. Maxwell masz jakieś sugestie co do przeprowadzki, jakaś technikę :) A może Kota Ty już jakiś system sprytny opracowałaś?

Cześć.
Melduję się i niedługo zmykam do kościoła na roraty z dziećmi. Chodzą pilnie bo dla najwytrwalszych są nagrody w postaci mp3 i moje dziewczyny narazie dzielnie walczą:-)

Kacperek u mojej szefowej był bardzo grzeczny, jak miałam chwilę to chodziłam do nich do domu i siedzieliśmy w oknie patrząc czy nikt nie idzie do salonu.
Niestety spał tylko raz u niej w domku 2 godziny od 9, po południu nie chciał spać i teraz już śpi.
A ja dziś zaczełam cierpieć na straszne zmęczenie "materiału", jestem zmęczona całą tą sytuacją i tym wszystkim a do powrotu mamy jeszcze 9 dni.
A dzisiaj jeszcze muszę wyprasować dwa prania, ale nie robię dziś obiadu na jutro, pierniczę, ja sobię poradzę na chlebie czy bułkach, Mela obiad w przedszkolu, dla małego mam trochę wczorajszej zupy a K jak wróci jutro z pracy zrobi sobie najwyżej jajecznicę, ja na wszystko nie dam rady wyrobić.

KOTA w drugiej ciąży z reguły szybciej czuć ruchy. Ja w pierwszej w 18 tygodniu poczułam a w drugiej w 14 tc.
Niestety za dobrego dnia taki poranek jak dziś nie zazwiastował. Szkoda gadać.
To się M postarał z tym piaskiem.

MILVA oj to fakt Kacerek jest naprawdę grzecznym dzieckiem, nie mogę na niego narzekać.

NETKA a mama w senatorium dobrze, dobrze, rehabilituje się, zwiedza;-)

AGALA dzięki.

IZI śliczna bombka.

VIOLA Kochana dziękuję. No szkoda, to byś miała w domku żłobek.
Z pomysłem na prezent dla teściów nie pomogę niestety. Ja na szczęście nie ma takiego problemu.

Właśnie S. jechał zawieźć teściówkę do domu, była pani z PZU ubezpieczyć auto S. i nowe mieszkanie, ma też zrobić wycenę mojego auta, bo mi się kończy OC pod koniec stycznia..
Izi, bombka super!!!!mi się bardzo podoba taka: Bombka wstążkowa , ale jakoś zebrać się nie potrafię:zawstydzona/y:
Kota, widzisz, jak Twój Cię kocha i sie poświęca:-p:-p:-p hihi, niezły musiał być widok:-D
Rojku, przepis na przeprowadzkę? Hm..myśmy najpierw kombinowali zewsząd kartony, kupiliśmy trochę folii bąbelkowej (tylko na nasz świąteczny komplet kawowo-obiadowy z Chodzieży), reszta szkła szła w ręczniki kuchenne:-p Liczyłam, że sporo się potłucze, a stłukła się jedna jedyna szklanka do drinków:szok::-)..no i potem pakowanie - do kartonów szło szkło, książki i różne papierzyska, teczki itd..Do worów wielkich śmieciowych ciuchy, pościel, ręczniki, tylko rzeczy dziewczynek zmieściły mi się w torby podróżne;-) no i tyle..wypakowywaliśmy się przez hm..tydzień:tak: W sumie został jedne karton z książkami, bo mi się nie zmieściło, muszę kupić jakieś półeczki na nie..

Witam sie na szybkiego bo jak juz wiecie hardcore niesmowity z praca a na dodatek w niedziele młodego Roczek wiec caly tydzien sprzatania i robienia salatek:/ bede do was zagldac ale zapewne nie dam rady pisac:(

Najlepszego chłopaki !!! To juz rok kiedy to zlecialo???!!!:-D

Kota- z Alankiem poczulam dopiero ok 25.tc a z Marcelekiem 20.tc;) czyli wczesniej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry