reklama

Grudzień 2011

Hej. Mieszkanie posprzątane ale nie tak jakbym chciała-czyli, że w każdej szafce wytarte i jeszcze poukładane. Nie mam głowy do tego. Nina śpi, marudzi-chyba ząbki...:wściekła/y:A jutro na 8 idę do fryzjera ;P
Poza tym muszę jeszcze kilka spraw załatwić jutro... noo i dziś byłam na solarium całe 5 minut... Nowe lampy ale nic mi nie jest. Na stojącym byłam, z matą taką wibrującą, Niby fitness... Brzuch lata jak galareta-pomijam już fakt, że wyglądam jak w zaawansowanej ciąży.
Mój mąż dziś przeszedł sam siebie i s*******ił nam mikrofalówkę. Tłumaczę mu umyj mikrofalę. Tak umył, że jak ją podłączył to mieliśmy dyskotekę w domu plus mega smród. Ja nie wiem, czasami zastanawiam się czy on nie został adoptowany? Ma takich fajnych rodziców ;) Boże za kogo ja wyszłam....:wściekła/y::-);-)
Więc nie dość, że wczoraj na lekką naprawę auta wydałam 300zł, to czeka mnie przedświąteczny zakup mikrofali. No chyba, że kogoś naciągnę w rodzinie by nam sprezentował na Święta-może teście?Rodzice już coś dla nas mają...
Jutro planuję wziąć na parę minut Ninę na sanki. Może nacykam fotek.. jeszcze nie była na śniegu w tym roku, zimno jak diabli-dlatego.
Dziś jak to w życiu każdego filozofa się zdarza-miałam dzień zadumy przy pucowaniu domu. Komu to potrzebne? Sprzątanie? Ile energii się marnuje! Czemu wciąż się brudzi? Człowiek czas marnuje a mógłby poczytać, dokształcić się... co z tego sprzątania jak wiem, że jutro znów dom będzie jak po wybuchu bomby.
Makabra. Jeszcze na noc najadłam się popcornu. P zrobił. W garnku. Jak spalił gar, to nie wiem co mu zrobię. Te gary dosyć drogie były:wściekła/y:A mam dość wydatków.
Idę do mojej Mimozy małej i Dużej.

reklama
Netka dobry twój mąż :) Czym on mył tą mikrofalę??? Pytalas o pampki- w tesco są w promocji, 39.90 paczka:) Mnie tez juz sie konczą zapasy, ale poczekam a z gdzies w promocji beda w kartonach po 120 szt pakowane ( najczesciej są w realu) Zaraz zmykam spac.

maxwell, kota z tymi worami na śmieci to normalnie najprostsze rozwiązanie, a ja głupia na nie nie wpadłam!!

netka to faktycznie pięknie mikrofalę wyczyścił!

pyszczek ze sposobu na klawiaturę Twojego to się uśmiałam!

Wszystkiego najlepszego dla Q, Alana i Fabiana.

Niestety nie odp Wam wszystkim, bo przeczytałam tylko na szybko i klade sie spać.
Ja dopiero wróciłam z Niemiec. Przywiozłam mamę-4mce sie nie widzialysmy. Warunki na drodze fatalne, miałam ochotę wyć. Jeszcze miałam głupie myśli ze nie dojadę i już nigdy nie zobaczę Młodego!:-(
Na szczęście cali i zdrowi jesteśmy już w domu.

Netka, Kota wybaczcie ake dzis nie dałam rady wpłacić pieniędzy! Obiecuje ze zrobię to jutro!!

Sosnowiczanka od tipsów się nie nadają...bo jeden cekinek ma ok 7mm także jest duży,no ale mogłabyś na klej i wykalaczka nakładac:)

Ja kupiłam u nas jest taka hurtownia(w sumie 14km ode mnie:) ) ze wszsytkimi duperelkami takimi róznymi,ozdobami brokatami w sreyu,tasiemkami,taka typowo do dekoracji..
Ale jedna kosztuje około 6-7 za sztukę jak przeliczyłam z tymi ozdobami (bo ja nie mam znizki i mam ceny detaliczne)

Maxwell ale zajebi,,,sta...Kurde ja mam same malutkie te bombki,ale mogłam kupic i dac na prezenty,albo robić na sprzedaz;)
A masz jakieś jeszcze pomysły lub linki na dekorowanie bombek??

My dzis dwie godzinki na śniegu,ale dupa mii zmarzła buuuuu...
A na dodatk z przodu wózek z Młodą a ztyłu ciągnęłam Młodego na sankach:P
Spadam do bombek;)

Najwazniejsze to składam moc najsłodszych życzeń wszystkim grudniaczkom, którym nie składałam życzeń :)buziaki Skarby:*

Hej
Dawno nie pisałam, ale grudień obfituje u mnie w atrakcje;)
Mikołaj chyba lekko podziębiony, nad ranem chciałam wyczyścić mu nosek, to zrobił mi taką wojnę, że z pewnością pół bloku słyszało:/ Mamy już 8 ząbków:) Wczoraj się wzruszyłam bo mój łobuz wreszcie się puścił mebli i zrobił samodzielnie 3 kroczki!Dumna jestem;P Niestety już mu się nie chce chodzić;)
Mam zamiar zrobić prezenty, ale nie wiem czy wychodzić teraz na takie zimno z łobuzem. Niby ma tylko sapkę i coś mu przeszkadza w nosku, mam nadzieję, ze to wina suchego powietrza w mieszkaniu!
Ja psychicznie ostatnio kiepściutko:( Trochę się odcięłam od wszystkich i wszystkiego, a to mi wcale nie pomaga...Ten grudzień jest jakiś pechowy dla grudniówek. Trzeba się jakoś pozbierać. Tak się cieszyłam na początku grudnia na Święta i urodzinki Mikusia, a teraz ... Teściowa też przyczynia się do mojego nastroju-opiszę gdzie indziej.

Ostatnia edycja:
reklama
My na nogach od 5.30...ale w nocy ładnie spał-nie powiem;-) Znowu dopadł mnie kryzys zmęczenia, normalnie oczy na zapałkach.
Jutro jedziemy do Torunia do CH , muszę sobie kurtkę kupić i zakupy roczkowe. Mama z małym zostanie, to trochę od rzepa odpoczniemy, choć tęsknię jak tylko wychodzę z domu już:-p

Pyszczek -uśmiałam się !
Netka - ja kiedyś umyłam piekarnik środkiem nabłyszczającym stalowe powierzchnie:eek:....jak się go włączyło , to był sajgon!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry