reklama

Grudzień 2011

Hej.
Fabian maznowu zapalenie ucha:( Mam dosc;/ Jeszcze nie bylismy u lekarza ale wlasnie zobaczylam ze wycieka ropka z ucha lewego:( ehh

Wczoraj jeszcze poklocilismy sie z moimi rodzicami i P powiedzial ze on nie ma zamiaru byc na wigili z moimi rodicami. Pow ze bierze poniedzialek wolny i jedzie na wies i zabiera Marike;/ Nie odpowiedzialam mu na to nic ale oczywiscie jezeli tak chce to nie spedzimy swiat wogle razem, bojak on nie bedzie tutaj u nas to ja nie mam zamiaru jechac tam.

No i to na tyle. Fabian spi a ja ide zbierac klocki

reklama
ojej...Violett- trzymam kciuki aby jakoś sytuacja z rodzicami się naprawiła...no i zdrówka dla Fabiana, współczuję!

Kupinosia - z niąnią pomyślę po świętach, ale ostatnio Bartek jest jak pijawka , ciągle tylko mama, mam już dosyć-potrzebuję przestrzeni! Także pewnie niania na wiosnę dopiero co by łatwiej było ehhh

Maxwell - to taki alkohol dwukolorowy : biało kawowy np- tez uwielbiam:)

Violett jeszcze do Świąt wszystko się zmieni:) Zdrówka dla Fabianka-biedulek :(
Milva wierzę, że znajdziesz kogoś odpowiedniego:) Ja siedzę non stop z Mikim i jak tylko mogę wyskoczyć do głupiej biedronki bez niego to jestem naprawdę szczęsliwa! W związku z tym, że oboje jesteśmy tak związani ze sobą to nie wyobrażam sobie zostawić go z kimś innym na dłużej niż 2 godziny...
Kota nawet się nie obejrzysz, a następna kruszynka będzie wołała cyca;)

Violett, biedny Fabianek, dużo zdrówka dla niego!!!Patrz, a dopiero co wczoraj o tym pisałyśmy - moja oskrzela, Twój uszy:-(:-( no i kciuki za oczyszczenie rodzinnej atmosfery&&&&
Milva, brzmi hm...smakowicie:tak:

Mamy sanki :D
Dzis na 15 szczepienie, to sie nie wybierzemy chyba, ale jutro Alanka w drogę i wio!!!!!!!!!!!!!!!

Freiya ja karmię.. Po kąpieli i w nocy, ale karmię.

Violett do swiat dwa tygodnie, na pewno bedzie dobrze:)

Zdrówka dla chorowitków!

reklama
MAXXEL no wybuchła:-D, głubia wlałam 3/4 wody do butelki i nastawiłam na 2 minuty, po 56 sekundach słyszę buuum w mikrofali zaglądam a tam woda wystrzeliła w górę na całą kuchenkę, po prostu chyba się zagotowała:szok:
Co do przedszkola to nawet nie wiem czy dużo czy mało dzieciaków chodzi.

SOSNOWICZANKA my też musimy się wybrać na szczepienie ale młody musi być bez glutów.

VIOLA ech biedny Fabianek znowu uszko, oby obyło się bez szpitala.
Widzę, że u Ciebie też znowu jakieś tam kłótnie w domu, ech życie jest porąbane, albo nie faceci są porąbani.

FREYIA Kacperek też jeszcze cyckujący ale tylko w nocy, swoją drogą budzi się ze 4 razy w nocy i w tym raz dostaje butelke bo ciągnie cyca i płacze a jak dostanie butlę to wyciągnie całą i śpi, także u nas jest tylko do ciumkania bo on się tym już nie najada..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry