reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej.
Ale mi smutno jak piszecie o karmieniu piersią:-( Ja tak szybko musiałam przestać:-(

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków. Ja rok temu o tej porze miałam już fajne skurcze i szykowałam się do szpitala. Wspomnienia wracaja ale i ból też pamiętam.

Zdrówka dla chorowitków.

Musiałam odwołać jutrzejszy zabieg bo Miki ma katarek a musi być całkiem zdrowy bez żadnego katarku. Teraz będę dzwonić po świętach i termin będzie na styczeń.

Idzie mu druga 2 na dole i dlatego pojawił się ten katar i oczywiście mi się dziś zżygał-normalka przy zębach.

Właśnie mój P. zadzwonił że w sobotę jedzie na robotę. Fajnie że trochę kaski wpadnie, ale ja się chyba zacharuję bo muszę popiec ciasta na niedziele bo robię Mikusia urodzinki.

Ja WYSIADAM...godzina usypiania młodego jest ponad moje psychiczne siły...dał dziś mi cały dzień nieźle popalić, jetem taka zła , że staram się nie wchodzić w drogę Tz , bo byle co może mnie wyprowadzić z równowagi...idę zaraz spać , koszmarny dzień...

Milva biedna, oby w nocy Bartuś był dla ciebie łaskwaszy...

Dorotar dobrze ze byłaś wtedy przy Kacperku, zawsze to lepiej przy mamie, nawet w czasie "wypadku"

My po szczepieniu, Alan krzyknął troszkę przy ukłuciu (bylo w rączkę) potem juz ok. Nie zwazylismy sie bo przychodnia w remoncie, i do wagi nie bylo dostępu, wiec troszkę tym zawiedziona jestem... Teraz 23 stycznia mamy ostatni pneumo a pozniej ostatnie 6w1 jeszcze.
Młody spi, nawet gładko dzis poszło:) Oby spał do rana :)

Sosnowiczanka a no wziął gąbeczkę i wody troszkę, płynu i mył... I tą blaszkę ostro potraktował wodą, zamiast ominąć... Brak słów. Z pampkami tez chyba poczekam do większej promocji ale kurde, to co mam znika w oczach!!!
Pyszczek Widzę Też masz "artystę w domu". Się pośmiałam ;D szkoda klawiatury!Tak jak mojej mikrofali ;(
Milva ;) haha masz fajne pomysły, ciekawa jestem czy miałaś podobną dyskotekę z piekarnikiem jak my z Mikrofalą, niepotrzebny nam stroboskop w domu ;D
Venus wszystko się ułoży i wyjdź do ludzi!!!I tak odsuniesz doła od siebie ;)
Ewka &&& zdasz, jak nie Ty to kto?:tak::-)
Violett jeszcze się wszystko pozmienia do Świąt ;) zobaczysz. Zdrówka dla Młodego.
Maxwell Zdrówka dla Emenemsa!

A ja byłam u fryzjera, P robił dziś obiad-kebaba w picie ;) No i zajmował się Niną, później obowiązki domowe i do rodziców pojechaliśmy, tak zleciał dzień szybko... Jutro już P do pracy idzie a w sobotę ma służbę. Pierwszą od Lipca chyba...;[Zimno na maxa u nas więc nie wyszłam z Młodą na spacer, bo się boję, że się zaziębi,
a przecież urodzinki robimy jej w niedzielę.
Każda się chwali włosami więc i ja się pochwalę;)
PC121060.JPG

O Netka jakie długie!! Ja w życiu nie wytrzymam, żeby takie zapuścić. Chciałabym pstryknąć i już takie długie mieć. Zazwyczaj kończy sie to i tak krótką fryzurą. Też się nie chwaliłam ostatnio, to teraz to zrobię, ale na zamkniętym ;P

Venus będzie z tego pożytek,przywiezie dla mnie bony na zakupy:P a ja sobie odbije;)

Żabcia ale masz dobrze przyniosą i jeszcze zamontują:)

Milva współczuje,ja na szczęscie niegdy nie musiałam usypiac Młodych bo sami w pokoju cicho muzyczka pielucha smok i na boczek i lulu...Ale jest to dla mnie koszmar jak czasem chorzy i po calym dniu z dwójką usypianie od jednego do drugiego;/

Netaaa super włos!!!I jaki długaśny:)

Inka ekstra fryzurka!!

A ja lece powoli spać bo jutro rano M mnie pakuje i jade z dwójka do mojej mamy zawieść Młoda i do Logopedy z Patrykiem na 9.

Dobranoc
...:-)

reklama
Hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo,ale komp nam się rozklekotał...teraz mamy lapka i już będę na stałe (w końcu)

Phelania i Kota gratki ;-)

U Nas ze zmian to to,że Krzyś chodzi,leje się z Nicole itp...prawie nic nie gada tylko mama i tata,am i mniam...ja pracuję jako animator dziecięcy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry