reklama

Grudzień 2011

Witam siedzę w pracy i dalej lipa.
Na dokładkę do wczorajszego uderzenia głową w ścianę przez Kacperka dziś też się uderzył w głowę, upadł na dupkę w kuchni i poleciał dalej do tyłu, całą głową rypnął w terakotę, jejku moja bida mała, a ja oczywiście mam schizy jak któreś z moich dzieci się w głowę uderzy.
Teraz w pracy, ale zaczynam się rozglądać za czym innym, jak mama wróci będę to robić bardziej intensywniej bo na razie przeglądam tylko neta.
Mój syn od 3 dni nauczył się robić popisówkę i ma głupawki, rzuca się na miekke powierzchnie, tj. łóżko, fotel, albo położy się na podłogę, śmiesznie się tarza, kręci szalenie głowę i śmieje się jak wariat do sera nie wiadomo z czego, normalnie jak na to patrzę to bym go zjadła z miłości.

NETKA śliczny kolorek, nie wiesz co Ci fryzjerka kładła??

INKA wow zakochałam się w Twojej poniedziałkowej fryzurce, ech nowe włoski czas i na mnie, zrobię sobie w niedzielę chyba.

FIRANKA no w końcu zawitałaś, hej.

MOC CAŁUSÓW W DZISIEJSZYM DNIU DLA INGI, MIKOŁAJA, KALINKI I EMILKI.

VENUS szkoda, że MARI już raczej się nie pojawi. A pisała Ci co ze zdrowiem dzieciątka, bo przecież było podejrzenie zd??/

MAXXEL o może dzisiaj taki dzień bo moja Mela niby się obudziła ale prawie płakała, że ona dziś do przedszkola nie chce i że chce ze mną do pracy jechać, ale coś tam jej nagadałam do sklepu poszliśmy i ok było przy rozstaniu.

VIOLA wiesz każde dziecko jest inne i nawet tę samą chorobę z 10 dzieci może przechodzić inaczej z innymi objawami.

A u nas zaczął znowu sypać śnieżek.

reklama
Rojku w bólach wyhodowałam takie długie. Farbuję się na blond co nie sprzyja hodowaniu włosów. Przez 3 lata musiałam farbować spód na brąz a wierzch na blond. Tak takk- jak skunks... Musiałam się przemęczyć by odbudować włosy i móc hodować. To moje najdłuższe w sumie jakie miałam ;) pracowałam na nie wieki haha
Inka zajebista fryzura ;))Szkoda, że ja w lokach wyglądam niewyjściowo!
Kota przy przeprowadzce zazwyczaj okazuje się, że graty się mnożą i piętrzą. Haha w każdym razie posortuj i części rzeczy nie bierz. Moja siostra tak zrobiła kilka dni temu. Przeprowadzają się do swojego nowego domu( a ona taki zbieracz wszystkiego) po prostu popakowała graty tych co już nie chce i do śmietnika. Teraz tylko to co chce mieć i jej potrzebne musi poustawiać, obeszło się bez przewożenia i sortowania gratów już na nowym domu.
Venus ja też mam kontakt z Marii ;))wiesz ;))
Papayka udanej wyprawy do PL!!
Violett to działaj! Maluuj na blond i hoduj ;) ahaha... No i współczuję z tym uchem u Fabiana. Nie zazdroszczę!
Maxwell wyśpisz się po śmierci ;)):-)
Milva a jak usiądziesz na podłodze obok niego z lapkiem to nie da Ci popracować?
Dorota Twoje dzieciaki są pocieszne ;) A na włosy rozjaśniacz plus chyba jakiś beż ;) Nie wiem-moja fryzjerka mną rządzi. Ja się nie wtrącam. :-D

Może dziś w końcu wezmę robaka na sanki, bo się zrobiło cieplej, mróz zelżał.
Póki co śpi po rehabilitacji, płakała trochę, później już lżej... Mam ją uczyć raczkować po schodach. ;D DRAMAT
No i co więcej... chyba nic. W sumie znów mam stres o ZD. Że ***** będą chcieli nam skórę pobierać, bo u mozaikowców czasem nie wykryje się z krwi i pobierają skórę. Masakra.
DOLINA. Dopóki nie dostanę tych wyników to nie wyrobię, choć i tak jest lepiej niż było, że z krwi nic nie ma...

Mikołajowi i Emilce 100 lat w zdrowiu i szczęściu na ten roczek!!!

e-kartki-urodzinowe-471.jpg

Ostatnia edycja:
100 lat dla Emilki i Mikiego na Roczek !!!

Ewka-
po drugiej dobie bez cycania piersi były bardzo nabite, twarde ale nic nie bolało, nic nie leciało i wszystko poszło naturalnie. U mnie to sie zbiegło z końcówką @
Netka- hej ! dobrze jest i dobrze będzie ! ...fajny kolorek
żabciu- super zabezpieczenia !
Milva- OMG tulę !
Papayko- spokojnej podróży !
violett- biedny Fabianek z tymi uszkami :(
Inka- super ! na święta jesteś gotowa :)
Asko- gratuluję wygranej, pachnącej choinki !
Izi- piękną macie choiknkę , zazdroszcze ogrodu
Firanka- hej hej :)
Agapa- mnie by nie było stać na te roraty, za wczesnie ,na 6tą ? 7ą ?
kota- a macie worki próżniowe ? Polecam je do przeprowadzek i w ogóle do przechowywania np ciuchów
venus- a córcia mari jest zdrowa tam w brzuszku ? co wychodzi z badań ? pamiętam że bała sie bardzo...
Mły brakuje strasznie :-(

Nad nami pijaczek dostał eksmisję. Teraz wygrał ktoś przetarg w spółdzielni i robi remont na całego. Wybudza mi Kasiątko o 7ej , ta potem marudzi, trudno ją ululać.Wiercą, walą,stukają. Masakra

Kupinosia współczuję remontu na górze-wiem jak to potrafi popsuć szyki np. przy usypianiu dziecka. Koszmar. Co do Marii to myślę, że będzie dobrze, co by nie było ale 3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie ;)Jest na to wielka szansa ;D
Brakuje Mły i Nikuśś, Nikuś to pewnie zapracowana biedna ;) Mła pewnie też.
A Jak tam Kaśka Kupinosia? Chodzi czy nie, wstaje czy nie?

Netka zajebistewlosy:P ja tez mialam kiedys blond wlosy i tez mi się marzy:PPale się boje hmmma ty Zd się już nie stresuj Ninka jest zdrowa:::::::::::DD
Inka sliczneloki:D
Kupinosiawspolczuje remontu u sąsiadów wiem co to znaczy:P przez ponad 3 miesiace mialamwiercenie, walenie od 6-22:(
Dorotar kurnaslabo z ta praca ostatnio moja kolezanka się zalila ze za 10 godzin zarobila3,40:( a prze caly miesiąc 200 zl a ma Male dziecko i miala zrezygnowac
Venus super ze Maribędzie mieć córeczkę:) pozdrow ja od nas i zapros żeby się odezwala i ze my tucaly czas na nia czekamy:PP
Violet zdrowkadla Fabianka:**
Wszystkiegonajlepszego dla Ingi, Mikołaja , Emilki i Kalinki:***
Mala w nocy dala mi taki wycisk ze masakra :( nie wiem czyjej żeby Ida czy co

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry