reklama

Grudzień 2011

Indze, Kalince, Emilce, Mikołajkowi wielkie buziaczki :*

Agapa
mnie też przykro jak pomyślę, że karmiłam tylko 3 miesiące:(

Milva lepszego dnia niż wczorajszy życzę:) Mikołaj też dale mi ostatnio popalić!!

Sosnowiczanka dzielny ten Twój synuś:)

Net-ka śliczne włosy!!

Inka sexy lady;P ślicznie:)

Firanka fajnie, że jesteś:)

Wczoraj wieczorem byłam zupełnie bez energii, Mikołaj ma jej dla conajmniej 4 opiekunów, a ja sama nie wyrabiam;p Dzisiaj chyba powtórka z rozrywki:O

reklama
dzien dobry!

Inka, Netka, nasze sexy blondyny, piękne macie włoski :)
Firanka, super, że się odezwałaś!
Mła, wracaj!!!!!!

jak wychodziłam dziś do pracy, na dworze było -13st, skrobanie szyb w samochodzie bylo przemiłe :) ale i tak uwielbiam zimę, żałuję strasznie, że nie pojedziemy znów na narty, odkąd pamiętam, co roku w lutym ze znomymi jeździliśmy na Słowację na narty na cały tydzień, w zeszłym roku nie pojechaliśy i w tym niestety też się nie uda z powodu mojej ciąży :(

wczoraj załatwiłam od kolegi 10 wielkich kartonów przeprowadzkowych, wszystko robi się realne, najgorsze, że nam się chyba wszystkie rzeczy cudownie rozmnożyły, nie mam pojęcia skąd to wszystko mamy i ile tego jest!! przecież nasz dobytek się mieścił w 1 samochodzie zapakowanym po sufit, a teraz.... eh... szczególnie graty Kubina ilościowo mnie powalają! ;)

Milva, ja codziennie wstaję o 5.20 :) tylko w weekendy mogę się pobyczyć do 7, chyba, że Kubin zarządzi wcześniejsze wstawanie.

Ostatnia edycja:
Milva ranny ptaszek z Ciebie ;))

Maleństwo
dawno nie kontaktowałam się z mari, ale termin ma na 5 stycznia, ale pisała, ze pewnie będzie cesarka i pewnie w grudniu :) Co do płci mam nadzieję, że nie będzie zła za ujawnienie-córa :D Raczej się nie pojawi, bo napisała coś takiego, że czuje niechęć po zrównaniu z ziemią... Szkoda, bo fajna z niej dziewczyna i gorąco namawiałam ją na wizytę na bb grudniówek, chyba się jednak nie udało...

100 lat i wszystkiego najsłodszego dla dzisiejszych solenizantów: Emilki i Mikołajka!!!:*:*:*
No i także życzenia dla naszych mamusiek Asko i Dagne -100 lat kochane:*:*:*

Mój dzisiejszy dzień zaczął się rownie szybko, co wczoraj, więc na nogach już od 6.00. Tym razem Marysia zrobiła pobudkę krzycząc, że nie chce wstawać;-):wściekła/y:..
Byli panowie ze spółdzielni naprawić grzejnik u dziewczynek, bo się trochę zapowietrzył, potem pani z ubezpieczeń..Przez godzinę usiłowałam dodzwonić się do przychodni, żeby umówić na wizytę Martusię - na kontrolę...po godzinie udało się;-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sosnowiczanka, buziaki dla dzielnego Alanka:*
Inka, Netka - śliczne macie te fryzurki!!!Netka, zazdroszczę długości, a Inka - Ty masz jakąś trwałą na grube loki, czy po prostu tak Cię wyczesała fryzjerka? Bo loki bomba!!!!
Kota, Ty kochana poczekaj, jak wejdziesz z kartonami do kuchni - tam dopiero następuje cudowne rozmnożenie, inne pokoje to pikuś;-):tak:
Milva, ja, jak nie jestem na chorobowym, to wstaję o 5.00;-) Na 6.00 Martę do żłobka i fru do pracy..
Venus, dzięki za info od Mari i pozdrów ją serdecznie..
Lysa, ja gadam to samo - kiedy się w końcu wyśpię????
Papayka, spokojnej podróży i udanego pobytu w PL!!!

Hej.

Nocka do bani, Fabian cala noc plakal. Na 12 idziemy do lekarza i tak sie zastanawiam teraz, nad pewna kwestia. Mowi sie ze ucho przy zapaleniu boli jak ropka sie zbiera ale jak juz wycieka to nie boli. No a u nas jest na odwrot. Za kazdym razem przy zapaleniu ucha Fabian zachowywal sie normalnie,. a zaczynalk sie placz jak juz ropa wyciekala, wiec chyba ta teoria z bolem przed wyciekiem nie jest do konca praqwda..

Inga, Kalinka, Emilka, Mikoaj usciski dla Was:*

Netka ja chce miec takie wlosy:( Piekne sa:( a buu teraz to juz narobilas mi takiej ochoty na blond ze zadna sila mnie nie powstrzyma:P

Inka Twoje wlosy tez sa cudne, zazdroszcze takich lokow bo z moich klakow to nic sie nie da zrobic;/ wogole sie nie kreca - proste jak druty sa.

Firanka super ze jkuz bedziesz z nami:)

Papayaka spokojnej podrozy zycze:*

Venus pozdrow odemnie Marii i uscikaj:*

Dziewczyny - wiem, że większość z Was wstaje po 5...ale idziecie do pracy i macie spokój te 8-9 godzin od małych pijawek- wiecie o co mi chodzi;-)

Dobija mnie to, że przez tyle godzin jak jestem z nim nie mogę kompletnie nic zrobić:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry