reklama

Grudzień 2011

reklama
Ja piję kawke,dzieci spią ale zaraz wstaną;)
Pakuje paczki które sprzedałam na internecie..

A my jutro z Młodym do logopedy(coś ostatnio się zacina) no i na kontrol chce obadac czy ok.
A mój M jutro jedzie gdzieś na Mazury na 3 dni na firową wigilie:) a do mnie Tesciowa przyjezdza zebym nie była sama;)

Spadam konczyć obiad...Dziś kremowa zupa warzywna z kaszą:)

Dzieki dziewczyny za zyczenie zdrowka dla Fabianka. On na chorego nie wyglada wogole, ucho goraczej nie bli bonie placze jak je, nie ciagnie sie za nie. bardziej to mnie przerasta ze znowu uszy i znowu antybiotyk:( Przypomina mi sie koszmar z mojeg dziecinstwa jak co chwila uszy mialam chore i przez to wkoncu 4 razy na stole operacyjnym wyladowalam.;/ No ale nie zostalo to tylko w pamieci bo w lewym uchu mam utrate sluchu na 30%. Boje sie ze tutaj bedzie tak samo. To juz 5 zapalenie ucha u mlodego:(

Freyia- my twrdo zostajemy na pokladzie:) i u nas zamiast ilosc cyckowan sie powinna zmniejsac to sie zwieksza. MM jest na noc i casem w ciagu dnia albo jak mnie nie ma.

dorota u nas klotnia z rodzicami nie z P.ale smutn mi ze raczej swiat nie spedzimy razem.

Violett zdrówka dla Fabianka.

Wpadłam tak na chwileczkę bo muszę coś zaraz sobie naszykować jeść póki Maciuś śpi bo mi się uwiesi pewnie na nodze i tyle będzie.
Właśnie niedawno wyszli ode mnie pani tłumaczka i strażak bo byli mi zamontować zabezpieczenia bo mi przysługują za free i dostaliśmy od nich:
IMG_9978.jpgIMG_9979.jpg2 zabezpieczenia na szafki na kluczyk bez niego się nie otworzy
IMG_9980.jpgIMG_9981.jpg dwie bezpieczne bramki bo ich poprzedniczki się zsuwały i nie otwierały na całą szerokość
IMG_9982.jpg2 zabezpieczenia na okna
IMG_9983.jpgi długą matę antypoślizgową do wanny
No i jeszcze narożniki na ławę :-)
Ehhh musiałam się pochwalić

maxwell tu w UK też nie we wszystkich miastach to jest, mi się udało że u mnie w Luton akurat jest :-)

A co mnie jeszcze cieszy wiem że mam sprawne czujki przeciwpożarowe w domu bo pan strażak sprawdził dał 1 nową i ogólnie dostałam wiele cennych informacji o których bym nie pomyślała tzn. zamykanie na noc drzwi od sypialni i innych pomieszczeń że w razie pożaru nie rozprzestrzeni się tak szybko ogień a my zdążymy uciec ... kto o tym myślał wcześniej.

Zabcia super właśnie szkoda ze u nas takiego czegos nie ma

Freiya Ja tez zostaje jeszcze przy cycowaniu u nas cycek regularnie między posilkami MM wogole nie używam mała potrafi sama wyjac mi cyca a jak jej sie nie uda to ciagnie za bluzke i wola mniam jeszcze chce do maja conajmniej pokarmic:))

Venus wiesz moze co u marli? Kiedy rodzi? Czy chłopczyk czy dziewczynka? I czy jeszcze odezwie sie do nas???

Izi swietna bombka:)

A nam dzis przyszedl dmuchany domek i pilki Zuza zachwycona a Ja mam chwile spokoju :)))

Ostatnia edycja:
Hejka!
dziewczyny piekne rzeczy tworzycie! :)
u mnie pakowanko, jutro lot do PL... nienawidze pakowania... jestem sama z Malym, Maz dojedzie do nas w sobote.
Ja tez nadal karmie piersia...
Milego wieczoru!

reklama
Witam wieczornie, Kacperek śpi, Melę zaraz zagonię też do łóżka bo lata już w piżamce, wyszłam z małym z pracy, pojechaliśmy po Melcię, odwiozłam Kacperka do domciu a ja z powrotem z Melą do lekarza, na szczęście wszystko ok i tylko kaszel ma.
Wróciłam to zmyłam naczynia i ugotowałam szczaw na jutro a sis jutro ziemniaczki dogotuje.
Kacperek zostanie jutro i w piątek z ciocią, muszę ją uczulić by miała oczy do około głowy, ale mam stresa moja siostra nigdy na tyle czasu sama z nim nie zostawała, na dodatek ma obrzydzenie do kupy. Może mały się zwali tak jak dziś i wczoraj z rana jak jeszcze w domku byliśmy.
Dziś u mojej szefowej akurat byłam tam, Kacperek sobie spacerował po mieszkaniu, jak się potknął i zawalił czołem mocno w ścianę, milimetr od rogu ściany, Boże biedny jak płakał, mam takie wyrzuty sumienia, że go nie przypilnowałam, z jednej strony dobrze, że to się stało jak ja tam akurat była, bo bardzo płakał i potem taki dziwny był, a ja od czasów Amelki mam na puncie głowy dzieci schizy, a może był normalny tylko zmęczony płaczem a ja sobie coś wmawiałam, no wiem już, dobrze, że nic poważnego się nie stało, ale śliwa na pół czoła jest.

ŻABCIA zarąbiste te zabiezpieczenia, fajnie, że tak macie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry