reklama

Grudzień 2011

hejka!
U mnie nocka tragiczna tzn winowajca to 3 zębolki. Idą górne dwie dwójki i jedna jedynka. Jedna dwójka już się przebiła no i czekam aż się przebiją pozostałe. Masakra.
Mnie skręca ze strachu - jak na obronie na studiach- bo jutro mam egzamin z ppoż-brr.
Pomysły Waszych chłopów bezcenne:cool2:
Ja wczoraj też na roratach przesiedziałam z Kami. Nawet fajnie było ale mało dzieciaczków. Pamiętam że za moich czasów to kościół był pełny i nie było gdzie usiąść, a tutaj pustki.
Musze się wybrać na zakupy bo potrzebuje kozaki a marzą mi się takie zwykłe czarne oficerki na płaskim, bo ja mało obcasowa jestem:-p A jak biegam ostatnio na szkolenia na wysypiska śmieci to lepiej cobym gdzieś obcasem nie wlazła.

reklama
U nas dziś kiepska nocka, Emi kręciła się i popłakiwała, winne są dwa zębole które już prawie prawie są, ale jednak jeszcze bolą.

Całuski dla wszystkich obecnych i zaległych jubilatków! :)

PHELANIA Ty tam szalej powoli z przygotowaniami w swoim stanie.

NETKA ha ha, ja jestem ciekawa co dziś będzie z moja mikrofalą bo na noc ją wyłączyłam z prądu a rano nie używałam, wczoraj grzałam wodę na mleko dla Kacpra w jego butelce i mi ta woda wybuchła, rozchlapała się , ha ha dobrze, ż emi butelka nie strzeliła nie mam drugiej na mleko.

PYSZCZEK ale Twój K miał pomysł na mycie klawiatury. he he.

VENUS mocno Cię tulę.

Spóźnione życzenia dla Lenki, Kubusia, Fabianka i Alanka na Roczek !
Samych radości, zdrówka i grzecznych rodziców !
:-)

Dorotar- jak mi Ciebie szkoda. Dla Ciebie to chyba Hiobowy rok
Netka- no nieźle z tą mikrofalą :-)
Ewka- 3mam kciuki za jutro !
Kota- fajna ta akcja w piżamie na śniegu :-D
Milva- a będziecie próbować z tą sąsiadką starszą do Bartka ?

Wczoraj Ola na troche poszła do babci a dziś w końcu do przedszkola ! Akurat teatrzyk będą mieć. M jeszcze na wczoraj wziął urlop a że jest pracoholikiem to wziął sie za odmrażanie lodówki. Ona niby sama ...Wypucowana:-D

Od 3 dni już nie karmię wcale ! Ostatnio miałam jakieś opory żeby dać cycusia i poszło ...gładko ! Kasia i tak w dzień często gardziła a w nocy sie nie najadała. Musiałam wstawać robić kaszkę. Teraz tylko troche więcej czułości okazuję ale staram sie przytulać tak żeby nie nosem do piersi :-) M mówi że nie dobrze i przez zimę mogłabym jeszcze...Nie lubie alkoholu, może nie istnieć ale ale marzy mi się jednak Sheridans.

Witam:)
Idziemy dzis z Alankiem na szczepienie, mam nadzieje ze młody zniesie je dzielnie:) A jutro mamy usg bioderek...

Venus Gratuluje kroczkow Mikolajkowych:) piszesz o suchym powietrzu, wlasnie mi sie przypomnialo, ze nawilzacz powietrza siostra chce mi kupic na gwiazdkę, ma ktos moze sprawdzony i moze cos polecic???

Pyszczek twpj M tez niezly :D

Ewka powodzenia na egzaminie!

Kupinosia zazdroszcze ze nie karmisz, ja tez chce!!!

M wlasnie pojechal do sklepu kupic sanki mlodemu:)

Dziewczyny piekne bombki robicie, mnie bardzo podobają sie te
bombka chłopiec dziewczynka z literką na body - Sprzedajemy.pl

Kupinosia, ja ostatni raz karmilam Kubę w Mikołajki, w nocy, jak sie wybudził i nie mógł zasnąć, choć nie wiem sama, czy coś jadł, czy to na zasadzie przytulenia się pomamlał trochę. Od tamtej pory pięknie śpi (ODPUKAĆ!) i w ogóle w nocy nie wstaje, więc i ja nie karmię, więc wszystko idzie naturalnie, bez krzyków, lamentów itd. Mi tego brakuje bardzo, uwielbiam karmić piersią i nie mogę się doczekać, aż znów będę to robiła, choć początki wspominam średnio fajnie, to jednak wierzę, że doświadczenie, które już mam pomoże i pójdzie łatwiej.

Kota, Kupinosia - przestałyście naturalnie w świecie karmić, dosyć gładko a co z piersiami? Nie zbiera się Wam pokarm, same przestały "produkcję"?
Dla mnie to nowość bo Kami nie była karmiona piersią. W sumie Zulkę karmię popołudniu i w nocy ale zdarzają się noce gdzie wogóle nie musiałabym jej dawać cycusia, bo bierze smoczka i zasypia. Tylko, że ja uwielbiam to jak Mała je to tak mnie kizia rączką po boczku-ehh.

Dzięki dziewczyny za kciuki, brzuch ze strachu boli ale zobaczymy co będzie jutro. Jeszcze Pani dyr mnie rano złapała i zapytała jak tam mi egz poszedł:sorry2: pomyliły jej się dni...
Sosnowiczanka - ja mam taki nawilżacz i jestem bardzo zadowolona http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-z-jonizatorem-topcom-1801-i2843211898.html

Ostatnia edycja:
Ewa, moje piersi ok, wygladaja, jak przed porodem i nic mi nie obwislo (haha!), pewnie jeszcze cos tam sie produkuje, przeciez z dnia na dzien sie kurek nie zakrecil :) w nocy czasem kilka kropli wycieknie, ale w dzien luz, nie nosze wkladek, chyba sukcesywne zmniejszanie ilosci karmien dostosowalo naturalnie piersi do mniejszej produkcji, od miesiaca karmilam go tylko raz na dobe, w nocy, wiec produkcja tez byla nastawiona na noc :)

reklama
Ewka, jesteś mądra babka, szkoda nerwów!!Dasz jutro radę:tak::tak: kciukam&&&&&&&&&&
Dorotar, jak to Ci woda wybuchła??jak jest u Was z frekwencją w przedszkolu Meli??u nas jest "epidemia" zapalenia oskrzeli..
Kupinosia, co to ten sheridans?
Sosnowiczanka, powodzenia na szczepieniu..my jeszcze nie byłyśmy, ciągle Marta się nie nadaje..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć