reklama

Grudzień 2011

hejka!
U mnie nocka tragiczna tzn winowajca to 3 zębolki. Idą górne dwie dwójki i jedna jedynka. Jedna dwójka już się przebiła no i czekam aż się przebiją pozostałe. Masakra.
Mnie skręca ze strachu - jak na obronie na studiach- bo jutro mam egzamin z ppoż-brr.
Pomysły Waszych chłopów bezcenne:cool2:
Ja wczoraj też na roratach przesiedziałam z Kami. Nawet fajnie było ale mało dzieciaczków. Pamiętam że za moich czasów to kościół był pełny i nie było gdzie usiąść, a tutaj pustki.
Musze się wybrać na zakupy bo potrzebuje kozaki a marzą mi się takie zwykłe czarne oficerki na płaskim, bo ja mało obcasowa jestem:-p A jak biegam ostatnio na szkolenia na wysypiska śmieci to lepiej cobym gdzieś obcasem nie wlazła.

reklama
U nas dziś kiepska nocka, Emi kręciła się i popłakiwała, winne są dwa zębole które już prawie prawie są, ale jednak jeszcze bolą.

Całuski dla wszystkich obecnych i zaległych jubilatków! :)

PHELANIA Ty tam szalej powoli z przygotowaniami w swoim stanie.

NETKA ha ha, ja jestem ciekawa co dziś będzie z moja mikrofalą bo na noc ją wyłączyłam z prądu a rano nie używałam, wczoraj grzałam wodę na mleko dla Kacpra w jego butelce i mi ta woda wybuchła, rozchlapała się , ha ha dobrze, ż emi butelka nie strzeliła nie mam drugiej na mleko.

PYSZCZEK ale Twój K miał pomysł na mycie klawiatury. he he.

VENUS mocno Cię tulę.

Spóźnione życzenia dla Lenki, Kubusia, Fabianka i Alanka na Roczek !
Samych radości, zdrówka i grzecznych rodziców !
:-)

Dorotar- jak mi Ciebie szkoda. Dla Ciebie to chyba Hiobowy rok
Netka- no nieźle z tą mikrofalą :-)
Ewka- 3mam kciuki za jutro !
Kota- fajna ta akcja w piżamie na śniegu :-D
Milva- a będziecie próbować z tą sąsiadką starszą do Bartka ?

Wczoraj Ola na troche poszła do babci a dziś w końcu do przedszkola ! Akurat teatrzyk będą mieć. M jeszcze na wczoraj wziął urlop a że jest pracoholikiem to wziął sie za odmrażanie lodówki. Ona niby sama ...Wypucowana:-D

Od 3 dni już nie karmię wcale ! Ostatnio miałam jakieś opory żeby dać cycusia i poszło ...gładko ! Kasia i tak w dzień często gardziła a w nocy sie nie najadała. Musiałam wstawać robić kaszkę. Teraz tylko troche więcej czułości okazuję ale staram sie przytulać tak żeby nie nosem do piersi :-) M mówi że nie dobrze i przez zimę mogłabym jeszcze...Nie lubie alkoholu, może nie istnieć ale ale marzy mi się jednak Sheridans.

Witam:)
Idziemy dzis z Alankiem na szczepienie, mam nadzieje ze młody zniesie je dzielnie:) A jutro mamy usg bioderek...

Venus Gratuluje kroczkow Mikolajkowych:) piszesz o suchym powietrzu, wlasnie mi sie przypomnialo, ze nawilzacz powietrza siostra chce mi kupic na gwiazdkę, ma ktos moze sprawdzony i moze cos polecic???

Pyszczek twpj M tez niezly :D

Ewka powodzenia na egzaminie!

Kupinosia zazdroszcze ze nie karmisz, ja tez chce!!!

M wlasnie pojechal do sklepu kupic sanki mlodemu:)

Dziewczyny piekne bombki robicie, mnie bardzo podobają sie te
bombka chłopiec dziewczynka z literką na body - Sprzedajemy.pl

Kupinosia, ja ostatni raz karmilam Kubę w Mikołajki, w nocy, jak sie wybudził i nie mógł zasnąć, choć nie wiem sama, czy coś jadł, czy to na zasadzie przytulenia się pomamlał trochę. Od tamtej pory pięknie śpi (ODPUKAĆ!) i w ogóle w nocy nie wstaje, więc i ja nie karmię, więc wszystko idzie naturalnie, bez krzyków, lamentów itd. Mi tego brakuje bardzo, uwielbiam karmić piersią i nie mogę się doczekać, aż znów będę to robiła, choć początki wspominam średnio fajnie, to jednak wierzę, że doświadczenie, które już mam pomoże i pójdzie łatwiej.

Kota, Kupinosia - przestałyście naturalnie w świecie karmić, dosyć gładko a co z piersiami? Nie zbiera się Wam pokarm, same przestały "produkcję"?
Dla mnie to nowość bo Kami nie była karmiona piersią. W sumie Zulkę karmię popołudniu i w nocy ale zdarzają się noce gdzie wogóle nie musiałabym jej dawać cycusia, bo bierze smoczka i zasypia. Tylko, że ja uwielbiam to jak Mała je to tak mnie kizia rączką po boczku-ehh.

Dzięki dziewczyny za kciuki, brzuch ze strachu boli ale zobaczymy co będzie jutro. Jeszcze Pani dyr mnie rano złapała i zapytała jak tam mi egz poszedł:sorry2: pomyliły jej się dni...
Sosnowiczanka - ja mam taki nawilżacz i jestem bardzo zadowolona http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-z-jonizatorem-topcom-1801-i2843211898.html

Ostatnia edycja:
Ewa, moje piersi ok, wygladaja, jak przed porodem i nic mi nie obwislo (haha!), pewnie jeszcze cos tam sie produkuje, przeciez z dnia na dzien sie kurek nie zakrecil :) w nocy czasem kilka kropli wycieknie, ale w dzien luz, nie nosze wkladek, chyba sukcesywne zmniejszanie ilosci karmien dostosowalo naturalnie piersi do mniejszej produkcji, od miesiaca karmilam go tylko raz na dobe, w nocy, wiec produkcja tez byla nastawiona na noc :)

reklama
Ewka, jesteś mądra babka, szkoda nerwów!!Dasz jutro radę:tak::tak: kciukam&&&&&&&&&&
Dorotar, jak to Ci woda wybuchła??jak jest u Was z frekwencją w przedszkolu Meli??u nas jest "epidemia" zapalenia oskrzeli..
Kupinosia, co to ten sheridans?
Sosnowiczanka, powodzenia na szczepieniu..my jeszcze nie byłyśmy, ciągle Marta się nie nadaje..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry