reklama

Grudzień 2011

reklama
My po wizycie kontrolnej, napiszę już tu tu za jednym razem:-) Marcie ładnie zeszło z oskrzeli, więc super!!!!W poniedziałek ona do żłobka, ja do pracy.. Po lekarzu wstąpiłyśmy do CH (M1), już jest masa wyprzedaży..niestety, nie skorzystałam, bo tylko w konkretnym celu tam podjechałam, po dwa prezenty dla moich najlepszych koleżanek z pracy na święta:-)
Kupinosia, współczuję tego remontu na górze:-(:-( Oby szybko wyremontowali!!!!
Violett, ucałuj biedne uszka Fabianka od e-ciotki!!!Nasz biedulek...
Co do włosów, to ja teraz tak podcięłam, żeby zapuszczać:-p Zobaczymy, co z tego wyniknie;-)
Mła zapracowana, wczoraj troszkę z nią pisałam na fb..ale obiecała, że wkrótce wróci do nas;-)

DLA WSPANIAŁYCH DZISIEJSZYCH ROCZNIAKÓW MIKOŁAJKA, EMILKI i INGUSI OGROMNE BUZIACZKI I STO LATEK
gghhjjk.jpg

ASKO, DAGNE A DLA WAS Z OKAZJI URODZIN STO LAT I DUŻO DUŻO RADOŚCI Z POCIECH :-)
szam.jpg

Kupinosia
współczuję tego remontu, oby szybko skończyli

violett zdróweczka dla Fabianka

Netka śliczny kolorek
Ninka jest zdrowa nie daj sobie wmawiać że coś Jej dolega. Jest śliczną zdrową dziewczynką a Ci co wynajdują u niej jakichś choróbsk niech się sami przebadają ... ale na głowę.

inka super fryzurka

dorotar biedny Kacperek ucałuj Go ode mnie

Kolejną noc Maciuś spał z nami ... co z grupa dla Maciusia to mam okazję kogoś poznać i się okazało że na mojej ulicy mieszka polka z 2 mies córeczką wymieniłyśmy się numerami i zamierzamy się częściej spotykać na kawkę bo ona sama siedzi i ja też a we 2 raźniej.

Mam chęć coś zmienić w tym domu co mieszkam a nie mam jak bo w salonie przestawiłam meble i co nie miał wyglądu bo fotel za krowiasty i nigdzie indziej nie pasował sofa za długa i blokuje drzwi i powróciło poprzednie ustawienie, heh jedyne co mogę zmienić to ustawienie zabawek młodego.

Żabcia nie masz serca- wstawiłaś ciacho z lodami. Umarłam ;( Idę robić 3bita-pewnie sama go zjem jeszcze dziś.
Cieszę się, że masz sąsiadkę, która profituje na fajną znajomość.
Violett musi się udać wcisnąć Fabiana, przecież to dziecko!!!!! :[Powinien lekarz napisać na skierowaniu PILNE!!!
Maxwell super, że z Młodą ok już ;)
Dorota-ewakuuj się z tej pracy!!Do innej!Jak się uda!

Netka przyślij mi kawałek 3bita jak zrobisz :-) bo opycham cię jakimiś ciasteczkami bo coś za mną chodzi na słodko :-)

Maciuś wstał z mega płaczem i nie wiem od czego tzn. wydaje mi się że to brzuszek bo strasznie się prężył i robił czerwony, dałam mu espumisan dla dzieci może ulży mu coś teraz zaczął się bawić ale taki jakiś smutny chyba muszę pozasłaniać okna i pobłaznować z nim na poprawę humorku bo leci jego program tzn. jaka to melodia :-)

Malenstwo tak to ten kolo Nadarzyna

Maxwel super zeMartusia lepiej J

Niedawno mylam okna i mnie moja cora rozwalila:P
Otworzylam a ona do mnie" maaamooo" pytam sie jej "co" a ona mowi "zimno, zamknj" usiadla na lozku skulila sie i krzyczy zimno zimno fabian
weszlam na parapet bo musalam umyc okno wyzej a ta krzyczy mamo zejdz boje boje. kochana moja

hej Wam
ależ mi się dziś dzień zaczął :wściekła/y: oby już ten 13ty się skończył!!
przesądna nie jestem ale pechowy dziś dzień.

Najlepszego z okazji ukończenia roczku życzymy Emilce i Mikołajowi!!
Stu lat także Aśko i Dagne!! Zdrowia Mamuśki!!

Violett już miałam Cię kiedyś zapytać i zasugerować także- byś zrobiła Fabiankowi badanie słuchu. Wiem, że często łapie zapalenie ucha więc warto. By czasem niczego nie przeoczyć!! no i życzę mu dużo zdrowia!!

oczywiście nie mam jak odpisać każdej z osobna ale jestem na bieżąco!

Firanka witam z powrotem :-)

witam witam

przyszłam się zameldować,że u nas wszystko ok. nadal brak internetu, nie ma kto jechać podpisać umowy i tak siedzimy bez telewizji i internetu ;/ plusem tego jest to, że mam duzo wiecej czasu dla Karolci i domu.

no właśnie jeśli chodzi o Karolcie, to jutro rano jedziemy do szpitala na usuniecie wlokniaka. chodze caly czas zdenerwowana czy wszystko bedzie oki.

niestety nie nadrobie wszystkiego co u was, ale przesyła pozdrowienia i buziaki oraz prosze o trzymanie kciuków jutro za moją kruszynkę

pa :*

Sto lat dla Emi i Mikusia!!!
violett - biedny fabianek.. zdrówka i mnóstwo buziaków!! :*
maxwell - super że Martusia zdrowa. My już ponad tydzień walczymy z katarem. Krople, frida, syrop nie pomogły.. Dziś kupiłam physiomer baby i o niebo lepiej. Mam nadzieję że się wyleczymy.

Ehh dziewczyny wybaczcie że ja tak ostatnio z doskoku tylko, ale mamy mały remont naszego M1 i jest tu taki burdel że płakać mi się chce. Do tego ciągle sama z Adim i już wysiadam. Szczególnie, że ostatnie noce z katarem kończą się ciągłym płaczem i wybudzaniem, a my w trójkę gnieciemy się na jednym pojedynczym łóżku, bo nowe meble jeszcze nie dotarły..
:-( M. jakiś dziwny ostatnio.. fochem wczoraj rzucił, dziś poszedł na trening i znowu spędzam samotny wieczór, no ale w końcu to ja przesadzam! Postanowiłam się więc nie narzucać tylko olewać. Poza tym jestem tak zmęczona że nie mam siły się wkurzać.

reklama
Inka Fabianek mila badanie sluchu robione od razu pourodzeniu i w maju po kolejnym zapaleniu ucha wtedy 2. Mielismy kontrolelaryngoliczna jeszcze jakos w sierpniu/wrzesniu – nie pamiętam dokladnie i zuszami wyg lodowo tez było ok. A badanie sluchu pewnie dopiero po nowym rku będziemymieli jak się dostaniemy do tej kliniki

2707 czekamy na Ciebie, i mocno trzymam kciuk asy zaKarolinkeJ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry