reklama

Grudzień 2011

Dobry wieczor!
Terrorysta spi, a ja mam chwile dla siebie....
Zdrowka dla chorowitkow!
Dzis marudzenie, nie chcial jesc, mam nadzieje, ze nic go nie bierze...
Aaneta - moj Maly tez woli na czworakach i chodzenie przy meblach....
Netka - historia romantico....
Sosnowiczanka - ja tez planuje zaprzestanie nocnego karmienia - na poczatek zamiast cyca - butla (mam plan by podawal maz, bo ja juz probowalam i byla awantura....) moze zaczniemy akcje w ten weekend...

reklama
Phelania oj takja tez już chce wiosne i piekne slopneczko:)
Netka wow 32 latasuper:P
Aneta w slicznielenka rysuje:PP
Mój lobuz jeszcze grasuje i raczej nie Pojdzie szybko spac:( bo przyszedl moj brat 12 letni o 17 i tak siedza razem i sie bawia i grasuja i Zula zaczela zanim chodzi przechodzi caly pokoj za nim:)))))

Sosnowiczanka - nie bardzo mu smakuje, ale mysle sobie, ze jesli naprawde bedzie glodny, to chyba powinien zjesc... zobaczymy jak sie moje przypuszczenia sprawdza w praktyce,,, hahaha,,,, chyba pojde spac na sofke kiedy maz bedzie mial karmic Malego z butli....
Malenstwo - wspolczuje,,, bedzie dlugi wieczor,....

Aneta- u nas bylo tak kupilam młodemu kredki bambino i blok techniczny ,skonczylo sie "mama" daje mi zebym rysowala a on sie patrzy a ja mu daje kredke to on ja je:confused:tiaaaaa malarzem to on nie bedzie:-D

Phelania uśmiałam się:-D przynaję, że ja też często jej rysuję, tylko, że przy moich zdolnościach artystycznych moje dziecko musi mieć ogromna wyobraźnię, żeby skumac co to jest :-D

dobry wieczór
ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Młody śpi od godziny więc teraz szybki prysznic i wskakuję do łóżka poczytać bo w TV i tak nic nie ma.
dziś pojechała moja mama i mam mega doła. straszne jest to, że w PL tak ciężko o pracę kobiecie po 50tce :-(

reklama
Phelania - a robi się?:zawstydzona/y: ja jeszcze nigdy nie robiłam!
Violett - może jak się zalogujesz jeszcze raz to zobaczysz? W sumie nie znam się na dzialaniu forum, a wylaczyć i wlaczyć jeszcze raz to taki nawyk z pracy i zazwyczaj działa :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry