Hej mamuśki wpadam na chwilę i zaraz znowu znikam, życzę zdrówka wszystkim chorowitkom małym i dużym.
Gratuluję dzieciakom nowych umiejętności i ząbków.
Przepraszam, że nie nadrobię wszystkiego, co nie co odpiszę.;-)
Słuchajcie ja wcale nie odpoczywam, ja walczę z zachowaniem córki, Amelka od jakiegoś czasu jest taka nerwowa.
Wydaje mi się, że to może okazywać tak zazdrość z opóznieniem, zazdrość na Kacpra, że chce zwrócić na siebie uwagę.
Właśnie miałam spędzać więcej czasu z Melą, ogólnie z dziećmi a od czwartku, jak wracałam z pracy leżałam, bo choroba znowu mnie zaatakowała, wczoraj cały dzień leżałam, gardło to mnie tak bolała, że ledwo ślinę łykałam, dosyć mam tych chorób paskudnych.
Kacperek cwaniak nauczył się wchodzić na fotele, teraz trzeba mieć oczy na około głowy.
Dziś mąż mi dał śniadanko do łóżka sam z siebie, normalnie w szoku byłam, albo się chłopak naprawia albo coś przeskrobał-ha ha.
We wtorek może wyrwę się z domu na pogaduszki z przyjaciółką i na czekoladę do jakiejś kawiarenki, oj dawno z domku nie wychodziłam.
Dziewczyny jak czytam Wasze przygody z teściowymi to powoli przekonujecie mnie, że powinna dziękować losowi, że ja teściowej nie mam.
VIOLA czekam na ten numer telefonu, bardzo bardzo proszę.
Wyślij na fb bo tu nie wiem kiedy wejdę.\
O matko co za baba dziecko na ulicy zostawić, ręce opadają.
SOSNOWICZANKA może Alane pociągnie wodę przez słomkę, są takie specjalne butelki z wbudowaną słomką co się nie leje.
PHELANIA ech załamałaś mnie tą wiosną dopiero w połowie kwietnie. Choć ja się łudzę, że już w marcu będzie ładnie.
A chcesz kopa w tyłek??? Jaka białaczka, nie czytaj google.
Może Alnkowi teraz w zimę potrzeba więcej snu, a Ty w tym czasie wypoczywaj.
NETKA moim rodzice też przed ślubem znali się tylko 3 miesiące i na dodatek mieli do siebie ponad 300km.
ANETA Kacper chodzi już jakieś 2 miesiące.
LYSA trzymam za Was mocne kciuki, buziaki.
KOTA mam nadzieję, że bóle brzucha nie wróciły. O to jednak Hania??? Mam chrześnicę Hanie, prawie 4 latka.
AGAPA a Ty następna wyskakujesz z białaczką??? Dziewczęta nie wymyślajcie sobie chorób a jak macie jakieś podejrzenia to raz dwa do lekarza.
Współczuję bólu kręgosłupa-ech wiem coś o tym.
O matko dziewczyny z przerwami pisałam tego posta 2 godz.
Niedługo nagrzeję dużo wody i wielka kąpiel dla dzieci i dla mnie.