I ja sie witam prawie popoludniem juz ale moja matylda dzis przyjezdza do mnie z ciocia wiec musialam chate ogarnac zeby nie miala do czego sie przywalic ;-) na dodatek dostalam @ i leje sie ze mnie ciurkiem. W nocy musialam dwa razy zmieniac podpaske a rano i tak gdzies bokiem przelecialo wiec szybko prysznic bralam

mla witaj i zostan z nami jak najdluzej! Super ze Miska tak ladnie sobie radzi. Jak z jedzeniem? Cos lepiej?
papayka dzis bede wiedziec ale tak na 99% wiem ze nie dostane pracy bo zadalam magiczne pytanie i sie okazalo ze pani stwierdzila ze mam za malo doswiadczenia w obsludze klienta (mam 5 lat tylko nie w sprzedazy a w sektorze zatrudnieniowym) i powiedzala ze ominela kilka pytan bo myslala ze na nie nie odpowiem! Burak jeden

ale nie powiem, chcialabym ta prace dostac bo sam tytul dalby mi duzo na przyszlosc no ale po jej tekscie wiem ze szanse mam marne ;-)
kupinosia sto lat dla Oli na jutro, tez w razie gdyby mnie nie bylo, A. jutro jedzie do kolegi i zostaje na noc wiec bede znow z dzieciakami sama :-(
violett masakra z tymi butami...ja bym jej po otrzymaniu pieniedzy i tak wydtawila negatywa! Co za babsztyl! I butow bym nie odsylala ;-)
kota to cie maz wrobil :-( moze nic nie rob i faktycznie pojedz dzis do swoich rodzicow a oni moga spac w lozku z M ;-)
Ben spi, juz 2 godzine

ma wysypke wiec podejrzewam ze zapowiada sie zajebisty weekend albo z rozyczka albo z odra...
Musze cos ugotowac dla ciotki i mamy do jedzenia, wiec zmykam, chyba zrobie risotto z kurczakiem i grzybami ale nie wiem czy mam wszystkie skladniki. Dzis jeszcze badanie krwi grrr a wczoraj zapomnialam wziasc tabletek wiec wogole super. Coz mam tez z prawa noga bo jak przejade palcem od stopy do kolana to tak jakbym miala ja sztywna albo z gabki w dotyku i taki prad mi przechodz ale bez dotyku tego nie czuje, dziwne to jest.
Ok, zmykam, milego dnia ;-)