reklama

Grudzień 2011

Witamy sie z rana...w sumie 10.00 a ja nie wyspana,dałam mlodemu na noc neurofen to wstał o 2 w nocy i gadał do 4:szok:nie wiem kiedy sie wyspie...

Ale u nas napadało ,ogladam DDTVN i mowia ze na poczatku marca ma byc -15 stopni:no:przeciez to szlak człowieka trafia:eek:...

A ja dzis nad ranem mialam skurcze co 10 min tak przez godziny juz myslalam ze pojedziemy do szpitala polknelam 2 nospy i jakos przeszlo to chyba przez wczorajsze zakupy,i nie przespane nocki wrrrr.przpraszam ze tak z rana wam marudze ale nie mam do kogo M spi młody ma mnie gdzies:-)wiec musze sie gdzies wygadac.

Moze by sie przydało jakies sniadanie zrobic ale mi sie nie chce:(((((

Kota-juz teraz mozesz spokojnie spac:) super ze Haniutką wszystko ok:tak:
Żabciu- dobrze ze bilety juz zalatwione:tak:

reklama
Żabcia przekazuję gratulacje od Doroty.

Dziewczyny przyszedł mi do głowy pomysł. Wiele z nas potrzebuje różnej pomocy lub porady. Są wśród nas dziewczyny, które mogą pomóc w różnych sytuacjach, ale niewiemy kto i w jakim temacie. Może zróbmy wątek w którym każda z nas napisze w czym może pomóc czy służyc radą np SOSNOWICZANKA- fryzjerstwo itp. Nie musi to być np. zawód wyuczony, może to być jakieś hobby. Ktoś może być ekonomistą z zawodu i nie mieć o tym pojęcia, ale za to może doradzić np w temacie kulinaryjnym. Oczywiście niech się tam piszą osoby które będą chciały w razie co pomóc. Co wy na to?

Kota - no to dobrze, że wszystko z Wami w porządku. Super, że Hanulka zostaje Hanulką:rofl2:

Mężol u mnie znowu w delegacji a ja tydzień mam zajety, bo codziennie ktoś przychodzi ze znajomych albo przyjaciółkę Kami zabiorę do nas - w ferie muszę nadrobić zaległości, bo koleżanka jest nauczycielką więc ma teraz więcej czasu.
Ja dostałam @ więc kiepsko z samopoczuciem ale staram się nie myśleć źle, do tego brak słońca dochodzi i walczę z ponurą.
U mnie papierologia w pracy jakoś urosła i nie mogę się wygrzebać-ehh.

Milva- jeśli bierzesz pigułki to nie masz owulacji. Plamienie przy tabletkach może wynikać z tego że są za słabe. Niestety jest dużo pigułek nowej generacji gdzie ilość hormonów jest bardzo zaniżona i dla niektórych kobiet są za słabe. Ja tak miałam dawno temu i zmieniłam na cilest, czyli III generacji - mają więcej hormonów, ale działają super, nie tyję i nie mam żadnych skutków ubocznych.

Kota
- super że czujecie się dobrze :*

U nas też napadało, już nie mogę znieść tej pogody. Adaś zasnął, ja posprzątałam trochę, przygotowałam obiad i też chyba się położę, bo dziś wstaliśmy o 6:00.

Kota pisalam w esku ale napisze jeszcze raz! Super ze Hanulataka silna, ale wkoncu to kobietkaJI fajnie ze spędziliście czas milo z M;)
Łysa to trzymam kciuki żeby plamienia ustaly i żeby to nie byłlejbik jeżeli nie chcesz.

Milva a nie możesz gdzies isc do Gina na NFZ?
Cd Gina to ja tez musze isc bo wstyd się przyznac ale odporodu bylam tylko raz, na tej popołogowej, no i musze zobaczyc co tam się dziejez moja nadzerka, i cytologie zrobic.

Phelania Ty nie zartuj sopbie, poczekaj jeszcze troche.Zaciskaj nogi i się oszczędzaj.

Agapa nie wiem właściwie czy taki watek ma sens, tzn chodzimi o to ze i tak tutaj na głównym będą się pojawialay takie watpi itp.

Ale mnie Fabian niedawno wystraszyl.Siedzial sobie i się bawili nagle przyszedł do mnie i się przytulil no i tak chwile posiedzial ja patrzena niego ze on prawie spi, wiec zrobilam mu melko i dalam a ten nie chciał zaczalplakusiac, zachowywal się jakby miał wysoka gorączkę, zmierzylam a tam 35,2wzielam kocyk i przytuylilam go do siebie, okrylam kocykiem tak posiedziałam znim on już prawie spiacy i wzrosla do 36,2 ale on zaczal plakusial wieczaczelam go nosic a ten taki dosłownie lejacy się przez reke, ja już zaczelampanikowac, zawołałam mame ona go wziela chwile ponosila ja włączyłam szybkoinhalator z sola fizjologiczna, troche go po inhalowałam i troszekczke lepiej,ale taki dziwny oddech jakis ma,. Lapie się ciagle za uszko i placze wiec dalamsyrop przeciwbolowy. Czekam Az P wroci z pracy i jedziemy z nim do szpitala bocos mi się nie podoba ten mój syn, od tygodnia bierze antybiotyk ZINNAT wiecteoretycznie jest on i na ucho i na zapalenie pluc/ oskrzeli a mlodemu ropaleci nadal, i kaszel tez jakby wiekszy i tez słychać w pluchach, niech wszpitalu go zbadaja dobrze, zrobia prześwietlenie pluc czy cos.Ale wystraszylmnie niezle, pierwszy raz był taki lejacy się a ja już panika.:(

Teraz juz humor lepszy, i bawie sie ladnie zabawkami:)

Nastazja - chcesz żebym na zawał zeszła?:-pco to znaczy, ze mogą być za słabe- mogę zajść w ciążę?:szok:Ogólnie mi one odpowiadają, ale czuję, że rzeczywiście wizyta u gina mnie chyba nie ominie...

Violett - mój gin tylko prywatnie i to w Toruniu, więc to dla mnie wyprawa na pół dnia, ale chyba nie będzie wyjścia. Zobaczę w przyszłym miesiącu co i jak.
Dobrze, że z Fabiankiem już ok...napędził stracha!!

Agapa - co do dodatkowego wątku, to jestem tego samego zdania co Violett - i tak tutaj o wszystkim piszemy...

Phelania- dobrze że Nospa Ci pomaga !
lysa- no to aby nie ciąża, jeśli nie chcesz
kota- dobre wieści od Gin, super !
żabciu- gratuluję biletu a jednak przylecisz do PL :)
Netka- trzymam kciuki za wyniki P, pewnie nerwy, przecież dużo sie działo ostatnio...
Izi- trzymam kciuki za nową pracę, oby sie wszystko poukładało jak po maśle
violett- dobrze że Fabiankowi sie polepszyło

Dziewczyny ja też mam już śniegowstręt ! Czekamy na wiosnę ! Wiosną ma się ziścić moje marzenie... Zaraz po Świętach Wielkanocnych planujemy wypad w góry do doliny chochołowskiej, skąpanej całej w krokusach. Tam gdzie byliśmy jesienią. Cudne miejsce. Już tym żyję. Nie dam sie żadnej depresji :-) To moje marzenie a Marecki sie bardziej podnieca tym wypadem niż ja !

W sobotę byliśmy w kinie. "Sęp" bardzo dobry polski film. Polecam
:tak: Świetna obsada i muzyka, tylko koniec...smutny. Ja jestem w ogóle zakochana w głosie Żebrowskiego. Pieszczota dla ucha jak dla mnie...Młoda poprzestawiała mi sie ze spaniem, drzemka jest później niż to było kiedyś.

Żabcia to nic tylko zostawać ginekologiem, lekarzem i gnać do UK... Niezłą kasę trzepią!I fajnie, że do Pl zawitasz-cieszę się Twoim szczęściem!
Kota fajnie, że z Hanią ok-bombowe zdjęcie pamiątkowe ma haha ;)))
Łysa dalej zasmarkana... ehh chcę już na wolność, wyjść na spacer chociaż! A tu znów śnieg i ZIMA na całego..No i modlę się by to były tylko wrzody! ;*
Agapa to ja mogę pomóc z filozofii hahahaha tylko po co to komu?!
Ewka też bym P na jakąś delegację wysłała!!:-D
Viola daj znać jak Fabian!

Nina śpi ale zaraz wstanie. Nic więcej nie zdążę napisać.:-(

reklama
Violett - nie chce do innego, długo szukałam odpowiedniego i jesli nie muszę, to go nie zmienię.

Kupinosia
- ojj zazdroszczę tego urlopu !!!
Ja marze o wypadzie w góry, ale jakoś nie wyobrażam sobie tego z dzieckiem:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry