reklama

Grudzień 2011

Violett trzymam kciuki !!!!
Lecimy na Lublin.

kota super że Hania pozostała Hanią i że wszystko ok :-)

Netka trzymam kciukasy za jutrzejszą rozmowę :-)

Wycieczka udana a nawet bardzo udana Maciuś zachwycony rybkami, żółwiami i pingwinkami :-) W autokarze był bardzo grzeczny w jedną stronę podziwiał widoki za oknem i pod koniec zasnął a w drugą calusieńką drogę przespał :-)
Jak mi się będzie chciało jutro to wrzucę parę fotek na zamknięty :-)

Moje chłopaki siedzą na górze i słuchają muzyki z podkręconą tubą żeby powkurzać sąsiadów może da im coś to do myślenia jak to słychać bo tamci słuchają bardzo późno i mały się zrywa czasem.

reklama
hehe, cóż raczej będzie wiadomo po kim ma psią chorobę :-D jak byłam mała, to chciałam być psem- rodzice przywiązywali mnie skakanką do ławy i jadłam z misek jak pies-inaczej nie było opcji:-p ...to w sumie było dziwne, bo my w domu psa nie mieliśmy...potem przez 20 lat skumulowało i teraz mam co chciałam haha

Alanek , to ma apetyt!:tak:

Zabcia- foty na fb super- widać, że wycieczka udana!!

kurcze Phelania, masz zakaz dodawania wpisów na alarmowym :angry: zanim mi się bb załadowało to już milion myśli mi się tłukło w głowie, że rodzisz!!! babo jedna no!!! :*

Viola, powodzenia, oby to nic poważnego z Fabiankiem!!! biedny on się tyle nacierpieć musi :(
Netka, mocno trzymam kciuki! idź tam jak na kawę, niech sobie w trakcie rozmowy zdadzą sprawę, że to własnie Ciebie szukają!!! daj od razu znac jak poszlo!
Żabcia, oglądałam foty na fb, super wypad, zazdroszczę! A Maciulek jak zadowolony :D

Ja byłam pierwszy raz w życiu dzisiaj i z chęcią bym tam jeszcze wróciła :-)

Ja też jak zobaczyłam wpis Phelanii na alarmowym myślałam że rodzi.

Maciuś tak bryka że wyrżnął orła i płakał a teraz z tego wszystkiego zasypia kręcąc się z M na krześle.

Hejka!
Violett - trzymam kciuki! ja tez myslalam, ze to Phelania...
Kota - super, ze po wizycie wszystko oki!
Zabcia - super, ze sie udalo zabukowac bilety!
Kupinosia - sliczny awatar!
Netka - powodzenia i kop na szczescie!
Ewka - zycze odgruzowania jak najszybciej!
Sosnowiczanka - jak u was z karmieniami?
Milva - trzymam kciuki za relaks... nalezy sie!
Bylam dzis u gina i na usg cyca - wszystko oki, ale jeszcze wczoraj po karmieniu bolalo jakby mi ktos 100 igiel wbijal.....
Malemu wyszly i czworki i... trojki.... chyba ma juz okolo 15 zebow! Stad chyba te koszmarne noce i dni.....

reklama
papayka wow to Igorek pędzi z zębami jak burza u nas tylko 8. Gratuluję nowych ząbków :-)

Maciuś zasnął ja obejrzałam "M jak miłość" i też spadam spać tzn. najpierw coś zjeść bo nie usnę głodna.

Dobranoc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry