reklama

Grudzień 2011

reklama
Śliczne te kolczyki, chyba jednak kolczyki, dziewczyny biżuteria się przyda, bo na bank kiedyś w końcu założy ;) i może zmieniać!Te motyki podobne Ninka dostała od niej ;))Pogadam z mamą i dla mnie i dla niej coś wybierzemy!

No wlasnie, bizuteria zawsze sie jej przyda, i nigdy tego za wiele :) I bedzie uzytkowac "dożywotnio" czego nie mozna powiedziec o foteliku do karmienia czy macie edukacujnej (np. Alan nie chcial lezec na macie..)

Sosnowiczanka..życzę aby noc była spokojniejsza niż wieczór..biedny Alan i biedna Ty...masakra z zębami kompletna:no:

Bartek śpi, ja próbuje zapanować nad tym aby nic nie jeść już...a @ się zbliża i ciężko wytrzymać:-p

Netka więc jakiś pomysł już masz! więc coś wybierzesz.
a jeszcze z takich typowo wyprawkowych rzeczy to przyszedł mi do głowy taki - no właśnie nei wiem jak to nazwać- ponton czy coś- Milva Ty miałaś takie dla Bartka, do siedzenia, do zabawy.
wiesz o co mi chodzi?

choć ja bym wybrała właśnie biżuterie- bransoletkę zapewne.

reklama
Milva dzieki, jakos uspokoil sie wieczoram. Mam nadzieje ze juz tak zostanie. Nie wiem juz czemu mu tak ciezko te zęby idą. Albo on jakis taki delikatny...:no:

Zaraz idziemy się mc i mam nadzieje ze lulu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry