żabcia_tbg
Maciusowa Mama
OMG ale tu cisza panuję chyba tylko ja siedzę i się gapię w laptopa czekając aż ktoś coś napiszę.
Maciulek usnął mi przed 17 muszę zaraz go obudzić godzina drzemki wystarczy bo potem nie wiem o której pójdzie spać.
Znalazłam coś co mi bardzo posmakowało i czym się ojadłam heh kanapki z cebulą ... współczuję M w nocy
Dziewczyny wiecie może co tam słychać u salsik tak jakoś dzisiaj o niej myślałam ciekawe jak tam dziewczynki.
Maciulek usnął mi przed 17 muszę zaraz go obudzić godzina drzemki wystarczy bo potem nie wiem o której pójdzie spać.
Znalazłam coś co mi bardzo posmakowało i czym się ojadłam heh kanapki z cebulą ... współczuję M w nocy

Dziewczyny wiecie może co tam słychać u salsik tak jakoś dzisiaj o niej myślałam ciekawe jak tam dziewczynki.
A jem niby normalnie, nawet słodkiego nie jem i staram się mniej słodzić, a brzuch już mam taki jak w 4/5tym miesiącu z Anielą. Może będą bliźniaki?
Pojechałam do kosmetyczki , a mały z tatą do sali zabaw - w domu nie dał by sobie Tz z nim rady, Bart był tam najmarudniejszym dzieckiem, ale jakoś wytrwali do 19 i szybko do domu, zasnął raz dwa. Przez taki nerwowy dzień nie umiałam się zrelaxować u kosmetyczki i tylko czekałam kiedy koniec aby szybko do domu.