reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Ale tu dzisiaj cisza.

Maciuś przed chwileczką usnął a ja zaraz uciekam do wanny może w końcu uda mi się chwileczkę w niej posiedzieć.
Jakaś jestem straszliwie przemęczona dzisiaj na nic nie mam siły a jeszcze tyle sprzątania dzisiaj mam :-(

reklama
INKA ale Mela nigdy i nigdzie nie jest sama, bo jak 4 letnie dziecko moze samo sie poruszać gdziekolwiek poza domem, wiec zaczepianie ludzi przez nią jest kontrolowane przez kogoś dorosłego jej biskiego.

PHELANIA czyli w czwartek wychodzicie??

KUPINOSIA ja od strony zachodnie Wawy mieszkam.

My już grilla w tym roku jedliśmy.

INKA ja dzis w pracy, w czwartek i sobotę też więc też typowego długiego weekendu nie mam.

Nie dawno wróciłam, mały już spał, uspała Mel bo czekała na mnie, ja czekam na wodę do mycia i do spania bo jutro rano zapewne o 6 pobudka w sumie i dobrze bo musze umyć głowę i po 8 wyjeżdzamy do Wawy do zoo-oby nie padało tylko.
Jedziemy rano by wejść zaraz po otwarciu i na spokojnie zwiedziec, bo w południe i po południu to zapewne jutro dzikie tlumy ludzi będą, a potem może jeszcze na Starówkę skoczymy.

U nas też weekendzik majowy zaczął się na całego. Byle pogoda dopisała i będzie git. Planujemy krótkie wypady i wypadło na zoo w Opolu, park miniatur w Inwałcie i Ustroń. Zobaczymy czy uda sie nam to zrealizować.
Ja padaka jestem. Spać mi sie chce - muszę odrobić. Ale jestem też przed @ i wszystko mnie wkurza.

Ale Wam dobrze z tymi majowymi wypadzikami, u mnie niestety standard całe popołudnia będę sama z Maciusiem bo M ma 2 zmiany a w sobotę może gdzieś skoczymy do parku jak pogoda będzie ładna no a w niedzielę planuję znowu wypadzik na car boot może coś fajnego uda się kupić.

Wypis juz czeka na nas ale dopiero na czwartek,jeszcze oprócz nerki ma cos mlody z pecherzem i bedzie leki brał
dry.gif
Ogólnie doktorka powiedziala ze czeka nas na wypisie 20 podpunktów
shocked.gif
jakie leki dawac kiedy gdzie badania-MASAKRA
shocked2.gif
boje sie ze tego wszystkiego nie ograne:((((
.

U nas majowy ,weekendzik w szpitalu:/ sssuper. Jeszcze na dodatek Marcelino ma rufluks pecherza ale bedzie leczony farmakologicznie...niby...

Dorotar-raczej wyjedziemy ale to roznie z tymi lekarzami co lekarz to inna gadka:wściekła/y:
Kochana ogarniesz spokojnie. Ja robię tak że piszę sobie na kartce co kiedy i ile mam dawać i przyklejam sobię do ściany i zerkam za każdym razem.
Co do refluksu to Wika właśnie go miała i po 2 latach brania leków było ok. U was też będzie dobrze. A który lekarz się Marcelkiem zajmuje?

EWKA a Wy macie daleko do Opola.

Mlody wstał przed 6, ogarneła już wszystko, czekam aż Mel wstanie ubiorę ją, zje śniadanko i jedziemy do zoo, choc w nocy padało, teraz jest pochmurnie, mam głęboką nadzieję, że się rozpogodzi albo przynajmniej obędzie się bez kolejnego deszczu, mały zapewnie zaśnie w samochodzie bo już teraz chodzi i stęka, że chce do wózka. Miłego dnia Wam życzę.

Hej
U na bez konkretnych planów majówkowych. Mialam isc z Alusiem do parku, bo jakis festyn co roku organizują, ale w nocy lało, teraz jest pochmurnie i dosc chłodno, zobaczymy pozniej, moze sie wypogodzi jeszcze.
Noc kiepska, młody popłakiwał, ze dwie godziny nie spał, a jak usnął to na mojej ręce i co sie ruszyłam to sie budził...

Milva przykro mi z powodu pieseczka ;(

Uciekam wstawić jakiś obiadek...

reklama
M z Emilką poszli do parku poszaleć w taksówce a mama ma chwilę spokoju (i również sprzątania, wczoraj wymieniali nam okna, i jeszcze się okazało że przecięli kabel od internetu ale już na szczęście pan był i wszystko nam naprawił)

Dziś mój plan to leń, nawet obiadu nie robię tylko idziemy na pizzę.

Do góry