reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Chyba wszystkie grudnióweczki na majówkę wyjechały :) Pusto tu jak nie wiem...

Nasz obiadek sie juz gotuje: rosół, ziemniaczki i miesko w sosie koperkowym:)

Dziweczyny czy wasze dzieci tez robią tak duzo kupek?? Bo u nas norma to około 5 na dzien... Dzis juz były 3.... :nerd:

reklama
Sosnowiczanka- ja jestem od rana na BB:-)tylko nie mam weny cos do pisania u nas pogoda totalnie do du..y istna tragedia ,dzis pomyje podłogi..i ograne mieszkanie moze Marceli zawita jutro do nas.
A co do kupek u nas sa 3 dziennie:)czasem 4 zalezy ile mlody wtryni:-D
Zostaje z malym szogunem a M jedzie na 15 do szpitala...i do wieczora:((((normalnie wkurza mnie to zamiast wszyscy razem to tak wszyscy odzdzielnie...:dry:

Phelania u nas tez pogoda do d..y.
Alan przed chwilą wziął mnie za reke i ciagnął do drzwi... Pokazuję mu ze zamkniete, nie wyjdziemy to sie rozpłakał...
Posprzątaj sobie kochana, czas ci szybciej zleci, a ja trzymam kciuki zebyście jutro juz całą rodzinką byli w domku:)

Dziewczyny ja to mam strasznie dzis leniwy dzien kompletnie mi sie nic nie chce...

Sosnowiczanka- u nas Alutek zaklada sobie czapke na głowe i mowi IŚĆ:-Dtaaaa tylko taka pogoda...jak lezalam w szpitalu do bylo pieknie jak wyszlam to deszcz i zimnica:////no nic mam nadzieje ze czerwiec ,lipiec i sierpien nas wszystkie ROZPIEŚCI:-D

Witajcie, my już w domu. Wczoraj grill się udał, tylko M. ze szwagrem spili się jak nie wiem. Nie wyspałam się tam niestety, ale dziś już we własnym łóżeczku. A. teraz śpi, usnął nam w aucie. A ja muszę się przebrać w dres, bo noga mnie boli jak nie wiem, niewygodnie mi a w dodatku zimno strasznie. Pogoda marna, a dziś mamy grilla w domu. Ale zrobimy go na tarasie, będzie bliżej do salonu.

Sosnowiczanka- u nas zazwyczaj jedna kupa dziennie, zwykle rano, choć to nie reguła. Zdarza się dzień kiedy nie robi wcale, a czasem robi na raty, przebiorę go a za chwilę kończy..:wściekła/y:
Phelania- u nas też dziś mimo bardzo brzydkiej pogody M. musiał z nim rano iść bo był nie do wytrzymania.

Idę się przebrać.. M. ma dziś wolne, ale od jutra już nie ma litości i chodzi codziennie :-(

Sosnowiczanka, Kuba robi jedną kupę dziennie, czasem dwie, a zdarzają się też dni bezkupowe ;) no i zawsze do ubikacji, z czego jestem niesamowicie zadowolona :)

u nas pogoda straszna, miało być gorąco i słonecznie, a całą noc deszcz padał i teraz mokro i 9st, czad. M. wziął Kubina na spacer, dzień bez spaceru jest tragiczny, bo Q marudzi, jak szalony, ubiera buty i biegiem w stronę drzwi. Najgorsze są jednak powroty ze spacerów, bo ZAWSZE jest awantura, krzyki, rzucanie się, nawet jeśli cały dzień siedzi na dworze, to i tak powrót do domu=scena. Ale z drugiej strony cieszę się, że on tak lubi przebywać na powietrzu, niech korzysta, sama całe dzieciństwo przeganiałam na dworze. Lepsze to, niż ślęczenie przed tv, czy kompem, choć pewnie i na to przyjdzie pora :/

Witam:-)
U mnie pogoda tez do bani...
Co do kupek to Sarunia tez czesto robi:-)
Dzis byly juz dwie.
Lepsze to niz zatwardzenie:-)
Wybralam dzis lozko nowe dla synka i takie 180x200 dla nas.
I tak spie z mala,a maz raz na jakis czas w domu wiec bedziemy spac we troje:-) w tym czasie. Dziewczyny czym lubia sie bawic Wasze dzieci? Maja jakies ulubione zabawki?

reklama
Majeczka- u nas rządzą klocki:)a do snu mamu pluszkowego misia którego Alutek uwielbia;)i bierze go prawie wszedzie;)

Kota- mam pytanko co do żyrafki Sophie bo pamietam ze kupowalas Q,napisz mi czy warto? bo chce kupic Marcelowi a nie wiem czy jeszcze nie za wczesnie...Bo w sumie mlody narazie otwiera oczka i robi karpika:-D

M pojechał do szpitala czekam na jakies wieci co do jutrzejszego dnia:sorry2:Dzis bedzie lekarz dyzurujacy wiec pewnie gucio sie M dowie:cool2:

Do góry