Net-ka
Ninkowa Mamusia
Kupinosia wezmę namiary na tą mamę i jej chłopaków, mam nadzieję, że pokarze się u nas na zakupach, bo dziś tata mój przywiózł pokaźny worek ubrań, szczególnie pasujących na tych 3ch starszych chłopaków... U nas ok, po pracy 2 pralki wstawione, teraz jeszcze jedna się pierze.Jutro Nina idzie do rodziców P chyba na trochę to za ten czas mieszkanie ogarnę. Ciuszków trochę mam na sprzedaż, kilka perełek też typu białe spodenki na lato Armaniego, koronkowa koszula na długi rękaw(czarna)Kardiashanek, itd itd itd...Jak tylko dostanę aparat w swe ręce i bd mieć czas powrzucam na naszą giełdę, może ktoś coś sobie upatrzy. Dziś miałam piec murzynka ale kurde się nie złożyło. Poszłam z Niną do rodziców, przyszła ciocia z wujem, mama postawiła ciacho, jedzonko i drinki, potem P przyszedł(Się przełamał chłopak) i posiedzieliśmy. Porozmawiałam trochę z najstarszą siostrą, pojedzie do Beatki za tydzień i jej pomoże trochę. Rozmawiałam też z Beatą,jutro wychodzą. Od razu po porodzie zostawili jej Małą i jest z nią non stop. Jest wyczerpana, jeszcze po porodzie nie odpoczęła, spała w sumie 5h. Rozumiem co przechodzi, ciężko jest się przestawić, teraz muszą się z Młodą dotrzeć. Peter dużo pomaga, przyjeżdża do szpitala i się Młodą zajmuje. A Beata typowe rozterki-czy mała się najada czy nie, czemu płacze, czemu nie przestaje płakać mimo przewinięcia i nakarmienia itd... itd.. Oj będzie ciężko
1 dziecko w wieku 31,5 roku
po takim czasie wygodnego życia czas na wstawanie w nocy
) Żałuję, że nie mogę być z Nimi, ja bym chętnie pomogła przy Vivienne. Za to Nina jest mega, kotek mówi, mama mówi, zaczepia się z każdym, przybija żółwika(beczkę), zachowuje się jak stara...Ubranka na 92 są AKURAT ;o;o;o;o Wielkolud mi rośnie! Dziś puszczaliśmy ją od siebie na wzajem, chodziła od P do mnie i spowrotem ale sama jeszcze nie podejmuje tych kroków, chyba, że właśnie tak od jednego do drugiego... Jest cudowna.Kocham ją i nie mogę się napatrzeć i wykochać. A dziś tak szalała u dziadków, że wymyłam ją i zasnęła na siedząco hahah
Dzis zamowilam piaskownice na allegro i piasek do odbioru wlasnego