reklama

Grudzień 2011

Zakupy obuwniczne wczoraj się nam udały :) Kupiłam jej te buty:
http://www.ccc.eu/public/upload/foto/ss13-lasocki-kids/big/0771.jpg (drugie od lewej, te które są tak do góry oparte)
wydają się wygodne i porządne.

Wczoraj Emilka otworzyła sezon na rozbite kolana i jedno sobie starła troszkę, a drugie dość porządnie i jak zrobiła "ooo bum!" na chodniku. :/

Dziś jakaś taka pogoda nie wyraźna :/ Ja to ruszam zaraz do pracy i muszę M coś naszykować żeby Emilę ubrał i nie wiem co bo nie wiem jaka pogoda będzie przez dzień a on nic nie zmieni w tym co naszykowałam tylko dokładnie to ubierze...

reklama
Freiya ja byłam w CCC i te butki mi się też podobały-fioletowe akurat. Tak samo w Boti byłam i tam były takie fioletowe, też solidne za 59zł, podobne do tych na fotce, którą dodałaś, tylko, że sandał taki, że i kryty nosek miał. Buciki świetne, może jeszcze dokupię właśnie te dla Ninki, bo fajny profil miały i sztywną piętkę. Zobaczę czy będzie potrzeba.

dzień dobry
ja niestety weekend spędzę w pracy ale chociaż pogody mi nie żal, bo jest zimno i mokro.

Netka serdecznie gratuluję!!

ja ciocią zostanę dopiero pod koniec lipca ale już doczekać się nie mogę.

Ja na razie kupiłam Młodemu 2 pary trampek i adidaski, teraz szukam sandałków. widziałam fajne elephanten ale pójdę też oglądnąc jakieś firmy ecco i emel. mają buty fajne, dobrze wykonane no i lekkie.

miłego dnia!

hej hej
Izi zdrowka dla Was:**
Netka ogromne gratulacje:)) ale kruszynka z niej mala 
Sosnowiaczanka, dorotar mam prosbe jaka fryzure polecacie na wesele?? mam dlugie wlosy niestety cienkie i okragla twarz bo za tydzien mam wesele a nie mam wogole pomyslu i wogole checi zeby isc:((

u nas tez pogoda taka slaba jakos zimno sie zrobilo
Moje dziecie tak sie rozgadalo ze masakra juz niezle mozna z nia pogadac:))

Netka- gratulacje dla siostry, cieszę się że mała zdrowa :)
Dorotar - Adaś ma 86 wzrostu, więc czasem są ciuchy na ten wzrost za małe, ale to zależy od firmy, bo A. jest też chudziutki i np body z H&M na 86 są idealne, a nawet luźne. Dlatego zawsze w sklepie mierzę centymetrem i wtedy mam pewność.

Dziś też jadę z A. na zakupy, bo muszę kupić jeszcze jedne buciki.
Adaś spał bardzo niespokojnie. Ale z M. stwierdziliśmy że po prostu mu się coś śni. Bo przez sen kiwał głową NIE! A on zawsze tak robi jak mówi nie - może śnił że chcę go z podwórka zabrać;-)
M. wczoraj jakiś nerwowy. Zostawiłam go więc przed tv, gapił się na film, a ja poszłam do sypialni na rodzinke.pl

Witam :-)

Netka gratulację dla Siostry :-)

My już dzisiaj byliśmy na zakupach a teraz siedzę sama z Maciusiem bo M pojechał z kolegami po koło do samochodu.
Dzisiaj nie wiem w jakim celu ma mi przyjść położna do domu tak zrozumiałam przez telefon więc muszę siedzieć pół dnia w domu bo będzie coś ok 12-tej.
Wczoraj się wkurzyłam na maxa i M też przyszedł właściciel mieszkania i mówi że jutro (czyli dzisiaj) przyjdą ludzie oglądać mieszkanie o 12.30 a wcześniej dzwonił koleś z agencji i mówiłam że nie ma nas cały weekend w domu. Przyjechał właściciel i drze ryja na nas że jak nas nie będzie w domu to pojedzie do agencji weźmie kluczę i i tak wejdzie na mieszkanie i pokaże ludziom wrrrrrr :wściekła/y: M powiedział że będzie o tej 12.30 w domu i niech mu tylko spróbuję wejść na mieszkanie bo nie ma prawa my mieszkamy na nim do 11 czerwca mamy umowę i nie może nam włazić bez naszej zgody.

Netka- gratulacje dla siostry ! Mała jest śliczna, niech rośnie zdrowo. Ninka ma siostrzyczkę jakby nie patrzeć ;)
Weź namiar jeśli kobieta w ogóle będzie chciała dać. Powiedz że chcę pomóc. Ten chłopczyk teraz mi po głowie chodzi...
Freiya- ładne butki !

U nas sie schłodziło ale ja akurat lubie taką pogodę. Dla mnie 18 stopni jest idealne na krótki rękaw a upały mnie męczą. Zaraz idziemy do biblioteki "dzieciowej". Pani już nam pozwala na nieregulaminową ilość książek :)

Bunt sie i u nas zaczął. Wczoraj mała nie chciała wrócić z podwórka. Musiałam na rękach ją wnosić na drugie piętro. Nieźle sie roznosił jej ryk po klatce schodowej.

NETKA gratuluję nowej osóbki w rodzinie.

ŻABCIA współczuję z tym mieszkaniem.

Ja juz po pracy i całe szczęscie, nie chce mi sie nawet opisywać co i jak ale kwasy sa i chora atmosfera, ech, dobrze, ze przynajmniej sporo klientow jest.
Do poniedziałku bez stresów z dziećmi w domku.

VENUS ech tragedia.

MALEŃSTWO zależy kto co ubi, ale robi sie teraz takie spokojne, luźne upięcia z jakims dobierańcem na boku na przyklad.

reklama
hej, hej
ależ tu cicho. ja jak zwykle w weekend spędzam sama. Młody zasnął po 20.
dziś nie mam siły ćwiczyć więc spędzam leniwy wieczór przed tv.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry