reklama

Grudzień 2011

27012701 to musi być super widok - dzieci na kolanach u księdza :) Tak powinno być wszędzie! I jak piszecie o takim stosunku księży do dzieci, to mi się też od razu narzucił ten fragment PS, o którym pisała Kupinosia

Milva ja też właśnie szukam telefonu :D Nie mam pojęcia gdzie jest, bo najgorsze jest to, że go wyciszyłam...

Kota u mojego w pracy to zawsze coś wymyślą, że trzeba po godzinach siedzieć... A z Hanią już niedługo i będzie od drugiej strony dawać kuksańce :P na pewno mniej bolesne :)

reklama
2701 to u nas w niedzielę na 10:30 jest taka msza-salezjanie- gdzie ksiądz wychodzi do dzieci, dzieci wychodzą na środek i kazanie jest na zasadzie pytań i odpowiedzi, wnioski są wyciągane na koniec. Zawsze jest dużo śmiechu, zazwyczaj ksiądz i dzieci siedzą na schodach pod ołtarzem.
W naszym kościele jest schola, jest wszystko... Księży jest kilku i każdy ma swoje obowiązki. Dzieci, młode małżeństwa, starsze osoby, każdy jest zaangażowany w jakieś kółka, spotkania itd...Niestety my z braku czasu nie należymy do żadnego ale lubimy naszych księży, P gra na ich Orliku, Często korzystamy z imprez, które organizują.
Żabcia ja to bym wogle czas cofnęła gdyby można było właśnie do takich chwil, kiedy miało się czas na wszystko... beztrosko było i tak dalej...
Inka mam nadzieję, że to nie astma u Aleksego, no i delikatnie może by sugerować więcej zabaw z Młodym niż TV?M zagnać do obowiązków przy Aleksym ;)I nie smuć się i nie dołuj.Tulę;* te przeokropne dni muszą odejść w zapomnienie!
Phelania i jak bioderka Marcelka?
Kupinosia szerokiej drogi ;)żebyście szczęśliwie i szybko dojechali!
Dorota fajny ten psiak!
Maleństwo wredny A ;) Do kąta...z nim!

U nas czas leci szybko, zdecydowanie za szybko. W pracy dużo ...pracy... kierowniczka musiała mieć wolne, bo jej synek trafił do szpitala... nie wiem czy będę mieć wolne w piątek ale być może będę musiała ją zastąpić w pracy ale rozumiem to i wiem, że gdybym ja miała taką sytuację, to mogłabym na nią liczyć.
Dziś i jutro z Niną do 14;30 od 8;30 jest dziewczyna mego brata i jakoś sobie radzą, ciężej z jedzonkiem ale zabawa jest na 102.
Nina happy, Ewelina też.
Czekam aż mi się murzynek upiecze i idę spać!
Nina buszuje jeszcze, dziś spala do 10...!podobno!
Co więcej?Hym.... nudy, czekam na piękną pogodę i dużo czasu z Córką, bo tego mi potrzeba najbardziej.
Chyba porobię Ninie wyniki, cyz nie ma robaków, trochę słabiej z jedzeniem, troszkę wybrzydza, wcześniej co dałam to jadła a teraz nie wiem czy jej się znudziło już, czy ząbki i robaki?Zgrzyta zębami ale dla zabawy chyba, bo ją P nauczył i robi to może raz na kilka, kilkanaście dni... czasami nieznośna i już nie wiem czy coś jej dolega czy to tylko jej humorki czasami. W nocy ok, śpi ładnie...nie wiem, martwię się...
Udanej nocy Krejzolki ;))
Ja padam-na twarz!

dobry wieczór
Ja jeszcze 30min w pracy i wracam do domu, a właściwie do mojej mamy bo u niej jest Młody.
Szczerze, to nie chce mi sie w ogóle wracać do M.... lipa jest i tyle.

Jutro idziemy znów do lekarza z wynikami.

Spokojnej nocy!

Inka 3mam kciuki za wyniki Aleksego. Nie będę dawać Ci złotych rad, bo chyba jestem ostatnią osobą, która może coś powiedzieć w tematach damsko-męskich ale wiem, że można wiele energii stracić przez zmartwienia i ciągłe doły związane z uczuciami...tą drugą połową.Nie daj się smutkom, walcz o siebie i o radosne chwile.
Rojku byś się brzuszkiem pochwaliła ;P

rojku popieram Netkę dawaj brzucholek :-) Nie wstydź się wrzuć na zamkniętym tam sami swoi :-)

Maćko nadal nie śpi tylko siedzi czyli nici z mojego siedzenia w wannie szybki prysznic i tyle.

Witam Was porannie, dzieki najprzystojniejszemu chłopcu od 5.20 miałam mokrą pobudkę, obsikał mi rękę, bo go przytulałam i mu przecieklo, teraz buszuje w najlepsze, Amelka spi, a ja popijając kawke weszłam do Was. Dziś pobranie krwi u Meli, oj bedzie wesoło.

reklama
U nas 5:07 :-( i zły sen, bo płacz, krzyk i rzucanie się.
Ja ledwo żyje. Zmęczona jestem a dziś do pracy na 15.
Na 8:50 lekarz. Ciekawe jak wyniki Młodego?

Miłego dnia!

U nas wyszło słońce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry