reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Kupinosia -chyba chciałaś zapytać o Zulke ze spaniem, bo Kami to ta starsza- idzie spać i tyle. Zulka natomiast zasypia sama, ale leże chwilkę koło niej - od 3-15 min.

Musiałam iść do rosmanna po mega podpaski,bo małe nie wytrzymują i mam teraz pieluche od pępka po krzyże:cool2:

reklama
EWKA ha ha usmialam sie z tej pieluchy, ja tez dzis okres dostalam, ale srednie tampony daja rade.

Mlody mi zasnal, zaraz cwiczenia, tylko skoncze robic obiadek i wysle Mel z babcia na dwor, bo nie lubie jak ktos patrzy jak cwocze, tzn. mloda moze ale inny nie:-D

Hej:)

Cos sie chmurzy u mnie :/
Alan z dziadkiem na spacerze, ja w pracy. Sniadanko jem. Wczesniej nie było czasu.

Kupinosia małych klientów bardzo interesuje myjka, często siadają u mnie tez, oraz suszarka stojąca :)

Maleństwo ja jestem notorycznie bita przez Alanka... To kopa w oko, to pięścią w zęby...

Ewka ja od czasu odkąd miałam ostatni krwotok, bo nie wiem jak to nazwać, jak mam okres to zakladam tampona i podpaskę :baffled:

Lysa biedna, u was zawsze tez cos... Tulę.

Cześć.
Ewka ja mam tak samo z @. W sumie tylko ostatnia była w miarę normalna:-)

Viola ja też trzymam kciuki za interes. Chciałam się już zgłosić do ciebie do pracy a ty wyskoczyłaś z jakimś turkiem:-D:-D:cool2:

Miki mi właśnie zasnął. Obiad mamy już za sobą. Na niedzielę znowu piekę ciasta bo mam Natalki imieniny i wogóle fuul imprez nam się szykuje w tym u jednej siostry 4w1:szok:

Miałam wam napisać coś smutnego. W tamtym tygodniu był pogrzeb 17-letniego chłopaka, który zginął na miejscu. Jechali w 8 osób samochodem. Wracali z ogniska, kierowca był pijany. Kolejny chłopak do dziś walczy o życie. Inny cały połamany. Normalnie szok. A wczoraj dowiedziałam się o dziewczynie od nas, która nagle zmarła. Poprostu zemdlała i po dziewczynie. Miała 25 lat i dwoje małych dzieci. Podobno tętniak jej pękł.

dorota oj rozbujnik ze szok ona powinna chyba byc chlopcem:p
sosnowiaczanka to ja do calosci dodam pogryzione cale rece przez mojego wampirka hahah dzieci nas bija:p
Kota a planujece 3 babelka???
lysa niestety ze spojowkami tak juz jest mozliwe ze Zu tez sie zarazi i A mojego A szefowej syn jak zachorowal to juz cala rodzina poleciala
ewka wspolczuje @ 
agapa niestety tragedie sie zdarzaja mojej znajomej pekl tetniak jak byla w 8 miesiacu ciazy dziecko uratowali a ona niestety jest jak roslinka:(((

Malenstwo Alan tez mnie gryzie a na domiar złego jakiś czas temu zaczął szczypać! Jak mu mówię ze boli to sie cieszy...
Z M smiejemy sie ze jak bedzie miał 3 lata to wsadzi nam nóż w szyję ;)

Agapa-strasznie smutne historie i dzieci tak nagle straciły młodą mamę
Ewka- no nie, właśnie o Kami mi chodzi. Od jak dawna sama zasypia bez Twojej obecności ? bo przy małej też musze posiedzieć w milczeniu żeby zasnęła ale starsza ma już 4,5
lysa- Ben też bidulek- zdrówka , kurujcie sie !

Lysa, zdrówka Wam życzę!!!
Maleństwo, jeszcze niedawno myślałam, że może kiedyś, za kilka lat zdecydujemy się na trzecie dziecko, ale na dzień dzisiejszy jestem na nie. Ta ciąża tak mi dała w tyłek, że nawet nie chcę już myśleć o dzieciach. Póki co ta mała dwójka pochłania mnie bez reszty i nie chcę już nic planować, choć nie mam stuprocentowaego przekonania do tego, żeby M. poszedł na wazektomię (on nie ma nic przeciwko i jeśli ja bym powiedziała OK to by poszedł bez szemrania).
Żabcia, STOOOO LAAAAT!!!! :) spełnienia marzeń!!! jak się czujesz mamusiu?
Rojku, a jak Ty znosisz ciążę? Jak Anielka reaguje na brzuszek? Przygotowujesz ją jakoś na nadejście siostrzyczki? :))
Phelania, czy Ty też miałaś TAKIE zakwasy jak zostawałaś sama z dwójką?? masakra, po co mi siłownia, ćwiczenia... padam na pysk.

dziewczyny, czy któraś szczepiła dziecko przeciw kleszczowemu zapaleniu mózgu??
mieszkamy praktycznie w lesie, robactwa jest masa, a ta szczepionka chroni na całe życie i nie wiem, czy nie jest jeszcze za późno, żeby zasczepić Q.

reklama
łysa bidulko oby szybko Tobie i Beniowi odpuściło to nieszczęsne zapalenie spojówek.

kota dziękuję za życzenia :-)
A czuję się nawet ok dzisiaj coś brzuch pobolewał ale chyba Kacperkowi się zrobiło za ciasno i się rozpychał i to od tego.
A wczoraj pokazałam mega głupotę i sama się siłowałam z wielką komodą dobrze że skończyło to się tylko 3 siniakami na boku, udzie i łydce.

Dzisiaj Maciuś troszeczkę dał mi popalić po pójściu M do pracy nie chciał spać tylko ostawiał cyrki i rzucał się na ziemię ale w końcu uśpiłam na kolanach i sama poszłam spać przespałam ponad 2h a Maćko troszkę dłużej i wstał w lepszym humorze i cały czas się śmieje daje buziolki i już nie dokucza :-)
Zaraz muszę iść poskładać ciuchy a potem posprzątać bo w domu przez ostatnie dni zrobiła się masakra ale większość czasu byliśmy poza domem a potem nie miałam sił sprzątać.

Do góry