reklama

Grudzień 2011

Kasiak witamy:) grono nam sie trochę rozsypało więc miło widzieć nową ujawniającą się mamusię;)
sosnowiczanka moja siostra mnie męczy i pyta się o psinka haha napalila się:) napisz mi na pv jak widzisz zakup psiaka, cena, kiedy i jak będzie ze szczypieniami itp o ile oczywiscie wiesz już co i jak:)

reklama
Mla a moze ja ci wysle co? Daj znac na priv :*

Sorki ze nie pisze wiecej ale oba dzieciaki chore. Ben byl ze mna w domu dwa dni Bo dostal Od czegos plesniawek, do tego jakis wirus I zapalenie gardla wiec nic nie chcial jesc ani pic. Postaram sie doczytac dzis wieczorem co u was :*

Kasiak - witaj i pisz, pisz, pisz:cool2:
Mła -no u nas nie ma problemu z pobraniem tzn nawet tydzień temu zanosiłam mocz do badania. Stawiam Zu w łazience na ręczniku, rozbieram, podkładam kubeczek i proszę, żeby siusiała. Łapię wtedy prosto ze "strumyka":-) U nas to świetna zabawa...

Dzisiaj pierwszy raz skrobałam szyby w aucie-brrr...zaczęło się. Na zewnątrz było -1 stopni.
Zulka cosik w nocy stęka...wydaje mi się, że to piątki gdzieś tam już się odzywają. Ja non stop pobudka i jestem lekko padnięta.

Mła - ja cały czas piszę o mojej mamie;-) Teściowej nawet gdyby chciała bym Bartka nie zostawiła, ale to jest zupełnie nie realne, bo ona jest non stop umierająca:cool2:

Kasia- witaj!!

Lysa- zdrówka dla dzieciaków!!

Tfu, tfu...Bart nie był jeszcze ani razu tak poważnie chory, antybiotyku nie brał. Chyba go z własnego wygodnictwa w tym temacie w ogóle do przedszkola nie poślę:-p , bo widzę, że jednak wszelkie skupiska dzieci, to wylęgarnia zarazków.

Milva kiedyś Bartuś będzie musiał to przejść, pójdzie do szkoły i tam zetknie się z tym tematem... Niestety ;)
Kasia fajnie, że piszesz!Odzywaj się regularnie!
Mła po prostu kubeczek pod siuśkę i jazda. Już przerabiałam ten temat z Niną. Leżała sobie na ręczniku a ja czekałam. Skapło ;)
Zdrówka dla dużych i małych. U nas Ninka chodzi do żłobka ale wczoraj zrobiła taką luźną kupę, że wszystko wyleciało, mimo, że pampers był prawidłowo założony, dziś rano to samo...Chyba brzuszek jeszcze jej dokucza choć marudna nie jest...
Mam tyle zmartwień, że szok...ostatnio. Jak gdzieś jest dobrze, to zaraz na innej płaszczyźnie robi się beznadziejnie. Gdzie jest mój dobry kolega optymizm?

Dzień dobry

Kasiu witamy! Fajnie ze jeszcze jakaś mama chce dołączyć :-)

Ja na szczęście bez obaw zostawiam Młodego z moja mama i rodzicami M. Są super dziadkami i wiem, ze Mlody ich uwielbia. To oczko w głowie dziadka.

Byłam dzis rano w Lildu- masakra jakaś, jak za komuny. Kolejka przed sklepem, ludzie wyrywajacy sobie towar...
Chciałam kupić buty ale nie doczytalam że są od nr 25 a my potrzebujemy raczej 21-22. Kupiłam kurtkę. Może jeszcze kupię rajstopy ale w sumie mam 4 pary super ciepłych getrów z Tchibo.

Netka - skoro twój pan optymista poszedł zabalować to pożyczam troszkę swojego:cool2: Dawaj Młodej cały czas probiotyk na brzuszek. Okres jesienny to wylęgarnia zarazków więc probiotyk w tym okresie można dawać dziecku profilaktycznie. U mnie Zu dostaje BioGaia codziennie.

Milva - no tak to jest z dzieciaczkami. Nie ochronisz Młodego przed zarazami- prędzej czy póżniej i tak zacznie chorować.

Inka - też myślałam, że podjadę po kurtkę, ale stwierdziłam, że nie będę walczyć z ludziskami.

Buziole :-)

Kasiak witaj na forum i pisz z nami częściej :-)
Mła nie podpowiem nic, czego by nie napisały Tobie już Dziewczyny.... Ale mam nadzieję, że uda Ci się mimo wszystko złapać co nieco ;-)

Normalnie nie wyrabiam ostatnio, w ciągu kilku miesięcy miewam tylko raz na jakiś czas jeden pojedynczy dzień BEZ bólu krzyża :-( Zaczyna się już z samego rana, chwilę po obudzeniu i ciągnie przez cały dzień :-( Nie boli tylko wtedy, kiedy śpię :-( Wykańcza mnie to powoli :-( Wiem, że powinnam pójść do lekarza, ale właściwie co takiego mi pomoże? Znając angielskich lekarzy, będzie to trwało kolejne miesiące zanim się dostane na zdjęcia kręgosłupa, o ile w ogole wezmą mnie na poważnie :-( :sad: No i rtg w ciąży, której nie mogę wykluczyć w najbliższym czasie, to na pewno zły pomysł...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry