reklama

Grudzień 2011

A gdzie wy jestescie???

Ja dzis darowałam sobie cwiczenia, bo wszystko mnie boli ;( Jutro mam nadzieje ze bedzie lepiej to pojdę.
Wlasnie bedziemy ogladac z Alankiem Topchefa na polsacie.
M siedzi w kuchni i robi kiełbache, jutro bedzie wedził:) Juz mi sie kubki smakowe cieszą;)

Ewka bardzo ładna sukienka.

reklama
No to od wczoraj rzeczywiście nie było Was tu dużo, ale przynajmniej nie mam dużo zaległości w czytaniu:rofl2:
Sosnowiczanka zazdroszczę kiełbachy-mniam mniam, taka swojska najlepsza.
Ja mam zaraz spotkanie z inspektorem pracy-brrr, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję, że chociaż mój urok osobisty zadziała:rofl2::-p

Dzień dobry
Ja od rana w urzędzie komunikacji siedzę, poszaleć tu można. Godz 8:20 a te pindy udają zapracowane a chowają sie za monitorem i śniadanie jedzą. Wiec głośno powiedziałam co o tym myśle. Pewnie za karę poczekam na wystawienie dowodu z godzinę :-(

Na 9:15 mam fryzjera. Ciekawe jak zdążę.

Młody jeszcze spał jak wychodziłam wiec liczę ze M dobrze sie nim zajmie. A ja będę relaksowac sie cisza.

Miłego dnia!

Mła- masz racje z tym optymizmem :) W takim razie nie jestem czystym melancholikiem...Emi jest niemożliwa !
Inka- nieźle, to jesteście jak 3 tykające bomby ;)
asko- same kłody pod nogi, jak sytuacja ?
maleństwo - jak było ? :)
majeczka- Twój synuś nie ma jeszcze 5 lat i chodzi już do szkoły, zerówki czy jak ?

Czy mamy już odpieluchowane jakieś grudniątko ? Freiya ?
Ja dzisiaj robiłam trening małej i nici z tego. Odpuszczam na jakiś czas.

Musieliśmy kupić nowy odkurzacz bo stary padł, nareszcie. Nie mogłam sie doczekać tak mnie wkurzał ! Małż go sobie naprawi i wyniesie go garażu.

hej hej
juz wrocilismy :))

ewka
sliczna sukienka:)) i oczywiscie zdrowka:))
Kupinosia bylo bardzo fajnie brakowalo mi takiego wypadu we dwoje i mozna bylo robic wrescie co sie chce:PPPP
sosnowiaczanka zazdroszcze Ci tych kielbas:P
milva u mnie porzdek tylko trwa 5 min pozniej Zuza robi juz swoje a jak karze jej sprzatac to ucieka i wola ze Zuzia zbierac zabawek nie bedzie bo Zuzia nie ma sily:PPP

reklama
Młody mi gorączkuje :-( wiecej objawów brak ale jakby coś furczeć w nosie zaczyna.
Chyba jutro do lekarza pójdziemy.

Może podłapał coś we wtorek jak byliśmy w przychodni u pulmunologa? Tam dwójka dzieci bardzo brzydko kaszlała :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry