• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

sosnowiczanka ojaaaaa no to super, wiem ze Tobie łatwo nie będzie, ale z pewnością jeszcze nie raz będziesz ja widziała na fotkach a moze i na żywo:) i gwarantuję że zadbają o nią i będzie jej u nich bardzo dobrze!
a co do terminu to w sobotę mamy ważną imprezę rodzinną więc jesli pasuje Ci weekend to dla niej z pewnoscia bylaby odpwiedniejsza niedziela:) Ale chyab podawalam ci nr od niej to w razie czego umawiajcie się między sobą, jakbby to byla niedziela to chętnie się przejadę z nią po Molly:)

Mła oj bylo bardzo przyjemne wydaawanie, od początku było ustalone że to dodatkowe pieniądze i są jego, więc idą na potrzeby Kamisia i zey małej nie było przykro to i jej :)
aaaa no i gratuluję sukcesów nocnych, oby tak dalej! masz strasznie mądrą córcię!

reklama
Właśnie wróciłam ze szkolenia, cały dzień byłam, ale warto było :-)

Asko jak najbardziej niedziela pasuje mi, tylko w popołudniowych godzinach, bo w niedzielę na targi fryzjerskie zaś jadę :) ale ok 15-16 powinnam wrócić i oczywiście zapraszam cię z siostrą bardzo serdecznie! Pewnie cała rodzinka przyjedzie po pieseczka ;) Ojj strasznie cieżko mi będzie, ale ciesze sie ze nie idzie do obcych, wiedząc ze bedzie w dobrych rękach bedzie mi duzo łatwiej sie z nią rozstać... Chociaz i tak bedzie ciezko ;(

Mła gratuluje kolejnej nocki. U nas odkąd Alan przespał pierwszą noc to tak juz zostało ( z drobnymi wyjątkami jak np szły zęby) Oby i u ciebie juz tak było...

Dobra uciekam na zumbę, zajrzę jak wrócę:-D

Dziękuję Wam, zaczynam wierzyć, że nam się udało :)

Nasze hasło na dziś "Nie lusiaj telewizola, na niego patsie!" To był protest jak M zaczął coś podłączać z tyłu :)
Zresztą co chwilę Ema nas rozśmiesza. Po południu bawiła się z M i mówi mu, "telas układamy układankę, a potem klocki, co o tym myślis?" :) Straszna pociecha z takiego gadającego dziecka :) Ale bywa też odwrotnie. Mówie wczoraj
"- Mamusia Cię kocha, wiesz?
- (Ema) Tak.
- A Ty mnie kochasz?
- (Ema) Nie, jestem babcina"
Grrrrr.....

Aga, ciekawa jestem, jak Wasze odsmoczkowywanie!

Ostatnia edycja:
hahaha Mła - boskie te powiedzonka!!! Już się nie mogę doczekać kiedy Bart będzie sypał takimi tekstami:-p No i ogromne graty za nocki - myślę, że tak już zostanie! Fajnie tak przespać całą noc co nie?;-)

U nas jakoś weekend zleciał, nie wiem kiedy...byłam dziś u małego Stasia, a Bart został z teściową - nieźle ją wymęczył heh... Staś rośnie pięknie! Ale szczerze mówiąc , to nie chciałbym wracać do takiego okresu niemowlęcego:sorry:

Tz robi lazanię na kolację, czeka lampka wina - uciekam, miłej nocki!!!

Milva, ta lampka wina i lasagne to chyba pod to podwójne łóżeczko ;))))

U nas w nocy bez mleka, ale raz mała zaczęła stękać. Obudziłam M, że chyba skończyło się dobre, ale stwierdził, że nie reagujemy, bo nie płacze. I rzeczywiście, Ema spała do rana i przy zmianie pieluchy awanturowała się, że chce spowrotem do łóżeczka. M jej mówi, że zaraz będzie u babci i pójdzie do łóżeczka u niej, na co ona "Nie! do TEGO łóziećka!". Ale jak sobie przypomniała, że u babci dostanie mleczko, już jej się pomysł spodobał :)

reklama
Dzień dobry! W końcu poniedziałek:-p Za oknem szaro i ciemno grrr , chyba już wolę zimę...
Dziś plan posprzątania domu po weekendzie ....

Mła - co do piętrowego łóżka, to dzwoni wczoraj siostra mojego taty (oni mieszkają w Australii) do nich z gratulacjami odnośnie następnego wnuka:szok: , dostali jakiegoś sms -pewnie pomyłka, że Ania urodziła hahahha Nie wiem kto był bardziej w szoku - moja mama , czy ciocia :-p

Venus , Sergee jak się czujecie- jakieś mdłości?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry