Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Venus, ja mam te ubranka do oddania na ok. roczne dziecko. Te ubrania są takie na codzien do biegania po podwórku, ale jakby się komuś przydały, komuś kto stracił w wybuchu wszystko to mogę wysłać.Nastazja trzymam mocno kciuki za Twojego M. Daj znać jak będziesz coś wiedziała, jak mu poszłoA co do @ to, zeby było tak jak chcesz
Maleństwo dobrze by było, gdyby była córa
Napewno słyszałyście o wybuchu gazu w Jankowie...Ta miejscowośc znajduje się pod Ostrowem Wielkopolskim w którym mieszkam
Ludzie stracili dobytek całego życia, niektórzy wręcz dobytek pokoleń
Jeśli będzie jakaś zbiórka w Waszym mieście to prosze poświęćcie chociaż 1 zł, bo każda złotówka jest na wagę złota....
Wie, co tam się robi, ale za Chiny nie usiedzi... A tak myślę, że dobrze by było ją nauczyć nocnika zanim Kropek sie urodzi... No i Haniutce szybko ząbki idą
Ale cieszę się, że poważniejszych objawów brak, zuch dziewczyna :-)
Jak wszystko dobrze pójdzie, w styczniu się rozstajemy... A jeśli nie, to w marcu sama ich wykopuję
Jak sie wyprowadzą, przenosimy Gabi do większego pokoju, więc będzie większe pole do popisu ;-)