Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spalam dzisiaj tylko 2,5 godziny po nocce 
Już mam za sobą wizytę w przychodni, nawet GP nie chciał mnie widzieć, zadzwonił do mnie tylko i zapytał, czy biorę kwas foliowy i jestem zadowolona z tej ciąży
Normalnie paranoja jakaś... Gadałam z nim w piątek, w poniedziałek kazał się zapisać do położnej z wizytą i tak oto mam umówiony termin na 12 maja
Przypuszczam, że był by szybszy, ale dzisiaj jedziemy z moim G. do Polski i wracamy dopiero 7-go ;-) 

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa, niektóre wiedzę, że jest to ciężki okres dla mnie. Majeczka jest mi bardzo miło, że nie wykasowałyście mnie i mojego aniołka z waszego grona. Pozdrawiam

ehh a ja jakoś stresuję się okropnie ostatnio, nachodza mnie różne myśłi i nie wiem jak je odpędzić, pobolewa mnie brzuch i ten nieszczęsny krwiaczek, boję się ze tym razem też się nie uda, wiem wiem ze nie powinnam ale cóz to chyba silniejsze ode mnie.
kontrolną wizyte mam we wtorek po świętach
Badania trzeba zrobić na:surgeevna jakie bedziesz badania robila przed wizyta u gina w PL, bo my tez sie wybieramy ale dopiero w maju i tez planuje isc na usg w PL.
Ja juz sama nie wiem, bo dzisiaj byla na pobraniu krwi (az 3 probli wziela) i pielegniarka powiedziala, ze wyniki beda juz jutro, ale z tego co wiem to oni dzwonią tylko jak cos jest nietak z wynikami. Jesli jest wszystko w porzadku, to wyniki beda czekac do nastepnej wizyty u lekarzai niczego sie wczesniej nie dowiem
![]()
Cześć dziewczyny
18 kwietnia poszłam na bete miałam 406.2 i dwa dni pózniej czyli dzis i beta wzrostła do 874.7
mieszcze sie miedzy
5-6 i 6-7 tyg jutro na usg![]()
;-)