salsik ja stosowałam lovelę, miałam do białego i koloru, takie duze opakowania i płyn tez lovela, na szczescie mały nei był uczulony bo to roznie bywa.. przyznam ze teraz jak piorę na bieżąco co kupuję to piorę w zwykłym tym co dla nas, i nei jestem pewna czy będę drugi raz w takim dla dzieci prała, moja kumpela sobie zapomniałam kupic przed porodem i zaczeła w zwykłym i tak juz zostało, jakoś nie widze żeby jej corcia na tym ucierpiała;D
nastazja no to faktycznie udanego weekendu i rocznicy!!! tylko w Twoim przypadku to prosze grzecznie kochana
becia gratuluje córuni!!!! i najwazniejsze ze jest wszystko ok, a kg to ja nie wiem o czym ty piszesz dziewczyno!!! tY się ciesz, do konca jeszcze trochę a takie min. o ktorym mowia lekarze to ok. 7 kg wiec po co wiecej skoro nie trzeba, ja to bym sie cieszyla, bo ja juz ok. 8 na + jestem a gdzie tam do konca..
Mła zdrówka!
Kota, to mnie nie pocieszyłaś z tymi ząbkami, ale jeszcze 1.5 tyg. miał i gorę i dół całe takie a teraz te dolne juz tylko przy dziąsełkach są takiego kolorku więc może cosś ustępuje. ale przejdę się dla świetego spokoju. Maił taki piękny bialuśki i rowniutki uśmieszek.
chol.erka mam ambicję./... żeby cos zrobić, ale mam tyle do roboty że nie wiem co.. a nie chcę żeby inne czynności ucierpiały na moim wyborze:d więc chyba posiedzę na necie

, no i może się wezmę za opisywanie zdjęc na aukcje z ubraniami młodego.