Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak jasna ch.....a, no i jeszcze się z M pokłóciłam i jest obrażony,że go nie obudziłam ,a jak próbowałam to na mnie nakrzyczał,że on do pracy idzie....
odezwę się do was na pewno w poniedziałek , a na razie buziaczki i miłego weekendu :-)

POMOCY!
dziewczyny nie wiem co się dzieje, ale od jakiegoś czasu miewam silne kłucia w okolicy pępka...najgorsze jak się przekręcam, wstaję czy w ogóle stoję :-( normalnie jakby mnie kolka w okolicy pępka łapała i czasem to trwa nawet kilka godzin :-( a ból jest taki, że nawet w nocy się obudzę przez to. Wizytę u gina mam dopiero w piątek i się go zapytam co to jest i w ogóle. W necie wyczytałam, że takie bóle to rozrastanie się macicy lub uciskanie jelita lub jakiegoś nerwu może być. Macie też coś takiego? Bo bardzo się tym martwię i chce mi się ryczeć, bo nie dość że przeziębienie mnie coś zaczyna od przedwczoraj brać to jeszcze to...![]()