sergeevna
Pysiołkowa Mama
Buziaki :-)
Jaki tu ruch od rana!
Lysa_d witaj na pokładzie
Pisz z nami jak najczęściej
Mamy tu kilka Brzuchatek z UK ;-)
Co do zakupów, to mój G. jakoś nie mógł się doczekać, kiedy je zaczniemy... Pamiętam, jak w 13tyg. pierwszy raz pojechaliśmy specjalnie o 22:00 do supermarketu, bo on koniecznie chciał już coś kupić żeby "odciągnąć pecha" ;-) Teraz też wspólnie planujemy, wyszukujemy, zastanawiamy się, co jeszcze jest nam potrzebne i kiedy to kupić... ;-) G. się bardzo angażuje, w rocznicę bycia razem dostałam od Niego bukiet kwiatów i... 2 koszulki dla Bąbelka ;-) Teraz już mi zapowiedział, że w weekend robimy wielkie podsumowanie, co jeszcze trzeba dokupić i że rozplanujemy sobie "w czasie" te zakupy, żeby spokojnie dać radę finansowo
Co do depilacji... Hm... Niby nie mam z nią kłopotów większych, tylko te okolice bikini...
Podobnie jak u Salsik, mam teraz do dyspozycji osobistego fryzjera 
Jaki tu ruch od rana!

Lysa_d witaj na pokładzie
Pisz z nami jak najczęściej
Mamy tu kilka Brzuchatek z UK ;-)Co do zakupów, to mój G. jakoś nie mógł się doczekać, kiedy je zaczniemy... Pamiętam, jak w 13tyg. pierwszy raz pojechaliśmy specjalnie o 22:00 do supermarketu, bo on koniecznie chciał już coś kupić żeby "odciągnąć pecha" ;-) Teraz też wspólnie planujemy, wyszukujemy, zastanawiamy się, co jeszcze jest nam potrzebne i kiedy to kupić... ;-) G. się bardzo angażuje, w rocznicę bycia razem dostałam od Niego bukiet kwiatów i... 2 koszulki dla Bąbelka ;-) Teraz już mi zapowiedział, że w weekend robimy wielkie podsumowanie, co jeszcze trzeba dokupić i że rozplanujemy sobie "w czasie" te zakupy, żeby spokojnie dać radę finansowo
Co do depilacji... Hm... Niby nie mam z nią kłopotów większych, tylko te okolice bikini...
Podobnie jak u Salsik, mam teraz do dyspozycji osobistego fryzjera 
..., ale jakoś daje się przekonać. Co do seksu to chęci są..., gorzej z wybraniem odpowiedniej pozycji, bo trochę niewygodnie. Gdzieś ostatnio czytałam jak gin radził facetowi jakie pozycje są najlepsze w ciąży..."w pierwszym trymestrze normalne, w drugim na pieska, w trzecim na wilka...-leżysz pan obok norki i wyjesz...":-)